Taro horoskops 2018. gadam

Auns

“Vientuļnieka” kārts Auna scenārijā, suns gadā, nāks viņiem par labu. Šīs zīmes pārstāvji bieži vien būs saprātīgi. Šādi cilvēki būs prāta gaismas pārstāvji jaunajā gadā. Bieži vien to idejas ievēros ietekmīgi cilvēki, tāpēc, strādājot izglītības jomā, jūs varat sasniegt bezprecedenta panākumus, par kuriem jūs jau iepriekš tikai sapņojāt.
Visos gadījumos jums jāpaliek pašam par sevi. Maz ticams, ka vēlēšanās labāk izskatīties uz aizvainoto un pazemoto fona, nāks par labu Auniem. Tomēr tas ir diezgan nopietns gads, jo kurš cits, kā šīs zīmes pārstāvis, zina, ka uzvara ir jāizcīna par jeb kuru cenu.
“Torņa” kārts, šīs zīmes pārstāvjiem sola atbrīvošanu no pagātnes nepatikšanām. Tā ietekmēs arī ikdienas komunikācijas apjomu. Ar daudziem cilvēkiem, kuri pirms tam nekādas īpašas intereses neradīja, būs jāatvadās bez nožēlas.
Šīs zīmes pārstāvjiem būs jābūt uzmanīgiem, kā saka “Mēness” kārts. Tas ļoti bieži nozīmē neveiksmi biznesā un saka, ka cilvēks vairāk koncentrējas uz viņa tūlītējām vēlmēm. Viņš var arī izdomāt tēlus, kas ne vienmēr atbilst realitātei.
Jautājumā par mīlestību, visbeidzot, būs iespēja veidot attiecības. Karts “Pasaule” norāda uz jaunu sākumu, Aunus sagaida pozitīvas pārmaiņas.

Vērsis

Neviens nezina, cik grūti Vērsim bija pagājušajā gadā. Pastāvīgas nepatikšanas, ilgi darījumu braucieni un darbs, ko neviens nenovērtēja. Kārts “Saule” paredz kardinālu notikumu maiņu. Varbūt būs iespējams mainīt dzīvesvietu un iegūt jaunu darbu. Bet, no otras puses, pastāv iespēja, ka viss būs normāli iepriekšējā darba vietā.
Mīlestības jautājumā, pārdzīvojumi atkāpsies otrajā plānā. “Zvaigznes” kārts saka, ka Vērsim ir jātic veiksmei un liktenim. Varbūt jums nevajadzētu meklēt laimi attālumā, jo tā ir ļoti tuvu. Bet tajā pašā laikā “Torņa” kārts informē zīmes pārstāvjus par neriskēšanu mīlestības jautājumos. Ir jādomā vairākas reizes, it īpaši par šķiršanos.
“Pakārtā” kārts iesaka, Vērsim neķerties materiāli pie savas pagātnes. Daudzi zīmes pārstāvji uzskata, ka labāk ir turēt zīli rokā nekā medni kokā. Bet Taro stāsta viņiem, ka ir pienācis laiks, vismaz nedaudz novērst uzmanību no tā, kas Vērsim ir rokās un mēģināt noķert medni. Veiksme būs viņu pusē. Nekādā gadījumā nevajadzētu pamest iesāktos darbus. Daži no viņiem uzreiz nekļūs rentabli, atbildība ir svarīga.

Lasīt arī: Rožukronis: kam nepieciešamas un kā izmantot

Dvīņi

Cik ilgi zīmes pārstāvji mēģināja mainīt kaut ko, bet viņi bieži to nevarēja izdarīt? Gandrīz vienmēr viņi noķēra sevi ar šo domu. “Tiesas” kārts iesaka būt objektīviem visās sfērās. Nevajag domāt, ka ja kādam izdevās, tad tas noteikti izdosies Dvīņiem. Varbūt viņi vispār nav lemts, risināt noteiktus jautājumus un problēmas.
Bieži vien šādi cilvēki var būt bezatbildīgi. “Pasaules” kārts brīdina Dvīņus. Ja viņi nezina, kā kaut ko darīt, tad to nevajadzētu censties darīt, jo galu galā viņi atstāj lietas uz pārējo pleciem. Viegli rodas jaunas idejas, bet atkal tas pats, “Priestera” kārts iesaka atrast sevi kādā lietā un neuzņemties visu, kas nes labklājību un uz ko rodas īslaicīga interese.
Kārts “Kausu tuzis” iesaka Dvīņiem padomāt par personu, kura šobrīd atrodas viņiem blakus. Varbūt viņi piedzīvo spēcīgu simpātiju, mīlestību. Bet patiesas jūtas un mīlestība jāmeklē savā pagātnē. Protams, zīmes pārstāvji pameta cilvēku aiz muguras, baidoties, ka viņi nespēs attaisnot viņa cerības. Un tajā brīdī Dvīņiem bija daudz finansiālu problēmu, tāpēc viņi izvairījās no šīs personas.

Vēzis

Bieži vien jūs dzirdat, ka zīmes pārstāvji vēlas “dzīvot pavasarī” blakus savam mīļajam. Bet kāda iemesla dēļ attiecības var neveidoties. 2018. gadā, kā norāda kārts “10 kausi” spēcīgu iespējamu jaunu mīlestību pie horizonta. Tiem, kas jau ir attiecības, Taro kārtis iesaka nemēģināt izskatīties laimīgākiem nekā patiesībā ir. Paši sevi neapmānīsiet.
“Monētu tuzis” saka par kaut ko jaunu Vēža dzīvē. Tas ietekmēs materiālo situāciju. Tiks atvērts veiksmīgs bizness, un tam nebūs jāiegulda daudz personīgo ietaupījumu. Vēlams veltīt vairāk laika šim konkrētajam jautājumam.
Apgrieztā “zobenu karaliene” sola nepatīkamas personas ierašanos dzīves gaitā, kas visos veidos mēģinās novirzīt zīmes pārstāvjus no paredzētā ceļa. Tas nav izņēmums, ka viņa būs no Vēžu pagātnes. Būs jāpieņem radikāli mēri.
Zīmju pārstāvji izpaudīsies visās dzīves jomās. Un diezgan veiksmīgi. Un kārts “Pacietība” saka, ka viss negatīvais tiks atcelts un nav sagaidāms līdz gada beigām. Ir ieteicams, pašiem nenonākt konfliktos.

Lasīt arī: Suvenīri, kurus ir nevēlams iegādāties tūristiem

Lauva

Tarot parāda, ka šogad lielākā daļa Lauvu vēlētos slēpt savas emocijas no svešiniekiem. Viņi baidās būt ievainojami. Bieži vien tādēļ viņi būs nepatiesi, kā saka “Mēness” kārts. Bet tie, visticamāk, nemaldinās svešiniekus, bet mēģinās noslēpt kādu maldināšanas faktu.
Apgrieztā kārts “Mīļākie” saka, ka mīlestības plānos Lauvu izvēle būs nepareiza. Ir pilnīgi iespējams izdarīt kļūdu ar jauniem pielūdzējiem. Ja izvēle ir starp diviem cilvēkiem, tad jums jāizvēlas sirds, nevis prāts. Arī karts saka, ka iecienītākās zīmes pārstāvju plāni var būt nereāli.
Liela varbūtība finanšu kavējumi. Par problēmu var kļūt priekšniecība vai vadības izmaiņas. Par to stāsta kārts “3 zižļi”, kas atrodas apgrieztā stāvoklī. Diezgan saspringta finansiālās situācijas dēļ iespējami bieži strīdi ģimenē. Ieteicams nepalaist garām iespēju nopelnīt. Gandrīz līdz gada vidum, saņemsiet diezgan labvēlīgus piedāvājumus darbam. Nav ieteicams to ignorēt, ir vēlams sevi parādīt labākajā gaismā.

Jaunava

Šī gada nākotnes notikumi Jaunavai ne vienmēr būs vislabvēlīgākie. Tarot karšu izlikums iesaka viņiem neizdarīt neapdomātus soļus. Turklāt jums būs jādomā par savu nākotnes finansiālo situāciju. Kārts “10 zobeni” ir diezgan postoša un norāda uz iespējamiem zaudējumiem dzīvē.
Daži notikumi, kas sākās ļoti labi, visticamāk, nebūs visveiksmīgākie. Daži no tiem, kuri ir ļoti svarīgi Jaunavai, būtu jāņem savā kontrolē. Dažreiz šāda kārts raksturo stagnāciju materiālā stāvoklī. Ieteikumi zīmes pārstāvjiem ir šādi: ir pienācis laiks kaut ko mainīt dzīvē steidzami. Komunikācijas loks, kas nav patīkams, izraisa sāpes, ar to var droši šķirties.
Personīgajā dzīvē notiks reāla cīņa. Iespējams, ka partnerim uzradīsies mīļākie, bet, no otras puses, iespējams, ka viņi cīnīsies ar sevi un savām nepilnībām, jo kārts “2 zobeni” apgriezta.
Gada otrajā pusē, kā norāda kārts “Zižļu bruņinieks”, Jaunavām būs diezgan daudz radošu plānu, un daudzi no tiem izrādīsies veiksmīgi, ir nepieciešams tikai nedaudz šim jautājumam pievērsties.

Lasīt arī: Vienkāršs veids, kā kļūt bagātākam: Jeļenas Golunovas metode

Svari

Lielākā daļa kāršu no izklājuma norāda, ka Svaru dzīvē ir notikušas milzīgas pārmaiņas. Daži no viņiem atrada jaunu partneri, bet citi apprecējās. Ir arī tie, kas atvēra izdevīgu biznesu un ieguva jaunas ietekmīgas paziņas. Kārts “10 monētas” norāda uz zīmes pārstāvju augsto pozīciju sabiedrībā. Var arī runāt par harmoniju viņu dzīvē un spēcīgu stāvokli.
Lietas jūsu personīgajā dzīvē arī būs ļoti veiksmīgs. “6 monētas” iegūst samērā labvēlīgu tulkojumu, atrodoties blakus “Pakārtajam”. Svaru romantiskā dzīvība pāriet uz jaunu plānu. Visticamāk, tie cilvēki, kas ilgu laiku ir precējušies, atkal ceļos un pavadīs vairāk laika viens ar otru.
Kārts “Pakārtais” runā par būtiskām izmaiņām zīmes pārstāvju dzīvē. Kas zina, varbūt viņus gaida daudz pārbaudījumu, un varbūt viss būs pietiekami veiksmīgs. Viss ir atkarīgs tikai no Svariem, viņu spējas pieņemt svarīgus lēmumus ārkārtas situācijās, spēja sarunāties ar citiem un upurēt sevi.
Iespējams, ka var būt pārpratumi ar tuviem cilvēkiem. Attiecībās ar padotajiem viņi parādīs stingrību un reizēm netaisnību, jo ir iespējams, ka Svari paliks bez uzticamiem partneriem un darba ņēmējiem.

Skorpions

Diezgan produktīvs periods šīs zīmes pārstāvjiem. Taro kārts “Virspriesteriene” norāda, ka jebkuri svarīgi jautājumi tiks izlemti nevis nejauši, bet gan pateicoties Skorpiona zināšanām un prasmēm. Bieži vien viņi saņem visu, par ko viņi tik ilgi sapņojuši. Protams, zīmes pārstāvji ilgu laiku ir nolēmuši, ko un kā viņi darīs, bet 2018. gads ir diezgan nestabils, tādēļ plāni ļoti bieži mainīsies pašā pēdējā brīdī.
Gada pirmajā pusgadā dažas situācijas var būt maldinošas. “2 zižļi” saka, ka neskatoties uz iespējamām problēmām starp partneriem, viņu attiecības joprojām valdīs mīlestība, kaislība un sapratne.
Un ticība partnerim būs tik spēcīga, ka tas bieži palīdzēs Skorpionam izdzīvot visās šī gada tumšākajās dienās bez daudz pūļu. Situācija liecina, ka arī “2 zižļu kārts” dos cilvēkam nepieredzētu bagātību. Un jūs varat jebkurā laikā laimēt 2018. gadā diezgan lielu summu.
“6 zižļi” iesaka zīmes pārstāvjiem sagatavoties iespējamām grūtībām, taču tās būs īslaicīgas. Neieciklējieties uz sevi, jums būs jāpievērš mazliet uzmanības un rūpju citiem.

Lasīt arī: Lietas, ko nevajag glabāt mājās

Strēlnieks

Šogad Strēlniekam būs veiksmīgi finanšu darījumi. Gandrīz visas sarunas būs ārkārtīgi veiksmīgas, kā norāda “4 monētas”. Neuztraucieties par stabilitāti 2018. gadā, kā liecina kārtis, jo visā visumā būs drošība un harmonija.
Bet tajā pašā laikā ir vērts pievērst lielāku uzmanību saviem materiālajiem izdevumiem. Jūs saņemsiet pietiekami labu piedāvājumu, turklāt neuztraucieties par savu statusu sabiedrībā.
Kārts “3 kausi” saka, ka ir vērts kontrolēt jebkuru situāciju dzīvē, pat ja tas nav svarīgi. Tas attiecas arī uz mīlestības attiecībām. Ja agrāk bija dažas problēmas, tad tās viegli izzudīs. Bet medaļas ir negatīvā puse- dažas problēmas var atdzīvoties. Vienmēr ir vērts cīnīties pret pēdējo.
Arī šī kārts norāda uz bērna piedzimšanu šogad. Ir vērts domāt, varbūt tieši šobrīd ir īstais laiks. Jaunā ģimenes locekļa dzimšana arī stiprinās laulāto attiecības.
“Kausu pāžs” norāda uz pozitīvu ziņu saņemšanu. Bieži vien tādas, kuras ilgi gaidīja Strēlnieki. Tas arī norāda, ka zīmes pārstāvju dzīve būs piepildīta ar priecīgām emocijām.
Šogad būs iespējams pabeigt lielu projektu. Varbūt, mājas celtniecība beigsies vai arī būs iespējams atvērt savu biznesu, un pabeigt juridiskos un tiesiskos jautājumus.

Mežāzis

Šīs zīmes pārstāvju dzīvē lielu nozīmi spēlē sieviete. Viņa var būt mentors, tuvs radinieks, dažkārt pat kolēģis. To norāda kārts “Monētu karaliene”. Bet ir vērts būt ārkārtīgi apdomīgiem, tādēļ ka šāda persona, visticamāk, nenostāsies Mežāža pusē, ja viņas intereses apdraudēs. Tomēr pagaidām uz šādu personu var pilnībā paļauties, un viņa šogad palīdzēs atrisināt sarežģītas situācijas vairāk nekā vienu reizi.
Apgrieztā “9 zižļu” kārts saka, ka zīmes pārstāvju dzīvē ne viss var viegli attīstīties. Mežāzis var iekļūt apburtā lokā, no kura nav tik viegli atrast izeju. Labākais veids, izstāties no spēles, ja jums nav spēka turpināt cīņu. Maz ticams, ka kāds par to vainos šīs zīmes pārstāvjus.
Tā pati kārts saka, ka uz mīlas sfērā Mežāzis jutīs krīzi. Un tas būs īslaicīgi un var izpausties spontāni. Vēlams neveidot uz nākotni vērstus plānus, jo veiksmīgāka iespēja ir dzīvot šodien.
“Velna” kārts norāda, ka Mežāzis ir pārāk koncentrējas uz materiālo plāna. Viņi var aizmirst par visu un domāt tikai par finansēm. Un šie cilvēki ir ļoti skaudīgi. Vislabākais risinājums viņiem ir iemācīties baudīt citu cilvēku panākumus un aizņemties dažas idejas.

Lasīt arī: Kas tad īsti ir astroloģija?

Ūdensvīrs

Neļaujiet sevi nonākt slazdā. Varbūt nepatīkamās situācijas nav tik kritiskas, kā var likties. “6 zobenu” kārts saka, ka zīmes pārstāvjus sagaida diezgan veiksmīgs gads. Šajā gadījumā būs daudz ceļojumu, ne tikai darījumu braucienu, bet arī patīkamu uzturēšanos ar mīļoto loku.
Tajā pašā laikā pārāk daudzas lietas būs atkarīgas no zīmju pārstāvjiem. Ja viņi nedarbojas laikā, viņi riskē zaudēt visu.
Attiecībā uz mīlestību “Zobenu karaliene” runā par spēcīgu un aizrautīgu mīlestību. Viens zīmes pārstāvji var satikt patieso mīlestību, bet, visticamāk, vairākas reizes tiksies ar nepareizajiem cilvēkiem. Ir vērts pievērst uzmanību vairāk autoritatīviem cilvēkiem. Ne vienmēr ir nepieciešams izteikt savas jūtas pārāk aizrautīgi.

Zivis

“4 zižļi” – kārts, kas ir atbildīga par Zivju dzīvi suņa gadā. Tiek uzskatīts, ka viņa ir viena no drošākajām. Zīmes pārstāvjiem paredzētais gads būs daudzveidīgs. Tas ne vienmēr ir tāds pats kā Zivis, bet no tā rezultāts nebūs sliktāks.
Iepriekš bija diezgan grūti laiki, gan morāli, gan finansiāli. Tagad ir pienācis laiks Zivīm ieelpot ar pilnu krūti un dzīvot, neuztraucoties par to, kas rīt būs.
“Kausa karaliene” liecina, ka mīlas dzīves sfēra būs piepildīta ar emocijām. Maz ticams, ka jums būs jāatrisina nopietnas problēmas saistībā ar jūsu mīļoto cilvēku. Turklāt zīmju pārstāvjiem būs labas izredzes precīzi saskatīt personu, kuru viņi ilgi gaidīja.
“Spēka” kārts, kas ir atbildīga par Zivju iekšējiem stimuliem, parāda, ka šogad zīmes pārstāvji būs spēcīgi no fiziskā viedokļa un no morālā viedokļa. Viņi spēs izturēt gandrīz visu, pat ja sākotnēji jutīsies vāji.

 

Avots: vedmochka.net
Gunta Graudiņa

Leave a Comment