Trešdaļa pāru izšķiras atvaļinājuma laikā partnera “viesnīcas paradumu” dēļ: kā no tā izvairīties

88% aptaujas dalībnieku atzina, ka partnera uzvedība ceļojumos viņus attur no kopīga ceļojuma.

Šķiet, kas gan var būt labāks par kopā ar mīļoto pavadītām brīvdienām kādā skaistā vietā – tā ir ne tikai neaizmirstama pieredze, bet arī veids, kā iepazīt vienam otru labāk. Tomēr nesen veikts pētījums liecina, ka 33 % amerikāņu pāru pēc kopīga atvaļinājuma šķiras.

Kā norāda ceļojumu izdevums Fodor’s, atsaucoties uz Hotels.com aptaujas datiem, 81 % amerikāņu uzskata, ka pāru brīvdienu ceļojumi ir lielisks veids, kā piedzīvot ko jaunu, stiprināt saikni un kļūt tuvākiem vienam otram. Tajā pašā laikā 33 % respondentu norādīja, ka viņi ir izšķīrušies atvaļinājuma laikā partnera ceļošanas paradumu dēļ. Vēl 88 % aptaujas dalībnieku norādīja, ka viņu partnera ceļošanas paradumi ir atturējuši viņus no kopīgiem ceļojumiem.

Vienlaikus pētījums atklāja piecus galvenos iemeslus, kāpēc mīlnieki ķildojas atvaļinājuma laikā, un arī pastāstīja, kā no tā izvairīties.

1.Minibāra izmantošana

Nav noslēpums, ka viesnīcu mini bāros esošo preču cenas ir pārspīlētas. Un tieši tas partneris, kurš neļauj savi otrajai pusītei ņemt produktus no minibāra, jo tie ir pārāk dārgi, ļoti kaitina tūristus. Lai izvairītos no šādiem strīdiem, pāriem, kuri nevēlas sevi ierobežot, ieteicams izvēlēties brīvdienas kūrortā ar visaptverošu pakalpojumu, jeb piedāvājumus, kuros viss ir iekļauts cenā – tad nebūs jāraizējas par katru papildu šokolādes tāfelīti vai alus pudeli.

Lasi vēl: 3 triki, kas uzlabos kafijas garšu: ne visas saimnieces to zina

2.Nekārtība

Kopīga dzīvošana vienā istabā var sagādāt grūtības garos ceļojumos vai nelielās telpās, jo īpaši, ja jūsu partnerim patīk atstāt aiz sevis nekārtības. Nav nekā sliktāka kā redzēt visur izkaisītas mantas, kurām nākas pārkāpt pāri vai pārkārtot katru reizi, kad nepieciešams izmantot koplietošanas telpu. 24 % aptaujāto atzina, ka šāda partnera uzvedība var sabojāt ceļojumu. Lai izvairītos no strīdiem, nekārtīgiem ceļotājiem ieteicams izvēlēties viesnīcas, kas piedāvā ikdienas uzkopšanu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment