Trešdaļa pāru izšķiras atvaļinājuma laikā partnera “viesnīcas paradumu” dēļ: kā no tā izvairīties

3.Tiek ņemtas līdzi visas savas mantas

Izrādās, ka diezgan daudzi cilvēki labprāt ņem līdzi uz atvaļinājumu savu iecienītāko spilvenu vai gultas veļu, jo uz tiem esot ērtāk gulēt, bet uz viesnīcā esošajiem nevar aizmigt. Bet, ja tiem, kas ceļo ar automašīnu, tā nav tik liela problēma, tad tiem, kas lido ar lidmašīnu un nevēlas pārmaksāt par bagāžu, viss ir daudz sarežģītāk. Tomēr viesnīcu nozare nestāv uz vietas – viesnīcas pamazām sāk piedāvāt viesiem “spilvenu ēdienkarti”, kurā klientam ir pieejami dažādi spilvenu veidi, no kuriem viņš var izvēlēties.

4.Tūlītēja mantu izpakošana

Lai gan nevienam nepatīk ceļot kopā ar nevērīgiem partneriem, tomēr partneris, kas nekavējoties izpakojas, tik un tā kaitina daudzus tūristus. Šeit ir tikai viens risinājums – uzticēt savu bagāžu viesnīcas personālam.

5.Papildu atbildība

Abi partneri ierodas atvaļinājumā, lai atpūstos, un neviens nevēlas būt tas, kuram nepārtraukti viss jāuzrauga – piemēram, jākontrolē, vai partneris nav aizmirsis istabā atslēgas. Mūsdienu viesnīcas jau piedāvā digitālās istabu atslēgas, kuras var pārvaldīt, izmantojot lietotni tālrunī.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 52%

0%

Tūristiem, kuri jau iepriekš ir ceļojuši kopā ar partneri un ar kaut ko nav bijuši apmierināti, ieteicams izvēlēties viesnīcas ar šādām iespējām, kas palīdzēs “mīkstināt triecienu”.

Leave a Comment