Zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam gaisa stihijas zvaigžņu pārstāvjiem: lasi un uzzini, kuru no jums sagaida biroja romāns, bet kuru finansiāls atbalsts

Svari

2023. gada augusts Svariem varētu būt zināmas sociālās atkāpšanās laiks. Jūsu pašu domas, centieni un problēmas izvirzās priekšplānā. Zīmes pārstāvji vēlēsies sevi labāk izpētīt – tiks izmantotas jebkuras metodes no psihoterapijas vai meditācijas līdz aizraušanās ar zvaigznēm un taro kārtīm. Arī radošā enerģija būs virsotnē, un, ja profesija kaut kādā veidā būs saistīta ar mākslu, var sagaidīt īstu izrāvienu.

Labvēlīgās dienas: 5., 19., 22., 26

Nelabvēlīgas dienas: 1., 17., 23

Kas sagaida Svarus 2023. gada augustā

Jau no pirmajām mēneša dienām Svari jutīs, kā viņu jūtīgums ir palielinājies. Tas izpaudīsies gan pozitīvā nozīmē – jūtīgāks ieskats, izcila intuīcija, spēja reflektēt par visu apkārtējo un pastāvīgs iedvesmas stāvoklis, gan negatīvā, izraisot aizvainojumu un paaugstinātu emocionalitāti. Tomēr galu galā tieši šo īpašību saasināšanās novedīs pie pareizo lēmumu pieņemšanas gan dzīvē, gan karjerā. Varbūt pat popularitātes palielināšana.

Turklāt augusts nes sev līdzi visai globālu pārmaiņu enerģiju, īpaši attiecībā uz dzīvesvietu. Pārcelšanās ir ļoti iespējama – ne vienmēr tālu, iespējams, tā būs tikai dzīvokļa maiņa. Ņemot vērā daudzu projektu veiksmīgu realizāciju un finansiālos panākumus, iespējams, ka Svari īrētu dzīvokli mainīs pret savu nekustamo īpašumu.

Mīlestība

Augusts neiztiks bez atvadām – visi nevajadzīgie cilvēki pamet Svaru dzīvi. Tomēr šādas šķiršanās nekļūs pārāk dramatiskas, un tie, kas mēneša beigās joprojām paliks tuvi, kļūs par atbalstu daudzus gadus uz priekšu. Tiem, kuri jau ir noslēguši sevi laulībā, laulātais kļūs par jaunu iespēju avotu visās dzīves jomās. Tāpat tieši augustā zīmes pārstāvju namā var parādīties ilgi gaidītie mājdzīvnieki.

Jaunas iepazans bez maksas Svari var rezultties oti jutekliskas attiecbas, kas piepildtas ar romantiku. Visticamāk, tikšanās notiks interešu draugu lokā vai kādā jaunā vietā, kas saistīta ar radošumu un mākslu. Kopīgi vaļasprieki ātri vienos partnerus, taču šādas saiknes pamatā nav traka aizraušanās – drīzāk garīgā tuvība, kas balstīta uz kopīgām idejām un savstarpēju cieņu.

Nauda un karjera

Finanšu lietās nevajadzētu paļauties uz palīdzību no malas – visas radušās nepatikšanas būs jārisina pašam. Taču diez vai tas kļūs par nopietnām grūtībām, jo ​​vēlme nopelnīt un iegūt finansiālo stabilitāti no Svariem augustā tikai pieaugs. Par laimi, apkārt ir arī daudz iespēju. Rezultātā zīmes pārstāvji var atrast jaunu ienākumu avotu vai pat mainīt profesiju. Visticamāk, ka šādas izmaiņas pārvērtīsies par īstu bagātību.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze sievietēm nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: esiet gatavas, ka par savu laimi vajadzēs cīnīties!

Lasi arī: Eksperte Svetlana Dragana nosauca zvaigžņu zīmju pārstāvjus, kuru dzīve spēcīgi izmainīsies augustā

Varbūt kādu laiku Svariem nāksies apvienot divus vai trīs darbus uzreiz. Īpaši efektīva būs tā, kuru varēs veikt attālināti no mājām. Šāds formāts zīmes pārstāvjiem patiks, jo ļaus efektīvāk sadalīt savu laiku un biežāk pabūt vienatnē ar sevi.

Veselība

Veselības jautājumos visu augustu zīmes pārstāvji tiks mesti no vienas galējības otrā. Mēneša sākumā Svari var nopietni satraukties par ķermeņa stāvokli un sākt pārlieku censties pareizi sakārtot uzturu un dienas režīmu. Var būt arī aizdomīguma izpausmes.

Tomēr līdz mēneša vidum šāds fanātisms pāries un nedaudz atkāpsies. Pārēšanās un slikti ieradumi var ietekmēt jūsu veselību un nenākt par labu jūsu veselībai. Jums jācenšas samazināt kontrastu un padarīt attiecības ar ķermeni stabilākas.

Ūdensvīrs

2023. gada augustā Ūdensvīram priekšplānā izvirzīsies ģimene un visi ar to saistītie brīži. Turklāt jums būs nopietni jārisina jautājumi, kas saistīti ar dzīvesvietu. Iespējams, ka šie fakti būs saistīti – piemēram, zīmes pārstāvji sapratīs, ka ir gatavi veidot savu ģimeni un šim nolūkam sāks meklēt dzīvokli, un varbūt arī savu māju ar zemes gabalu.

  • Labvēlīgās dienas: 4., 11., 16., 24
  • Nelabvēlīgas dienas: 2., 12., 22

Kas sagaida Ūdensvīru 2023. gada augustā

Mēneša beigās visa veida izklaides kļūs par Ūdensvīra dzīves centru. Tas var būt gan atvaļinājuma braucieni, gan vienkārši ekskursiju apmeklējums, pastaigas ar draugiem un apmeklēšana klubos un kafejnīcās. Šādi brīži sniedz daudz iespēju jaunām paziņām, un zīmes pārstāvji viņus burtiski pārsteidz no pirmā acu uzmetiena, kā rezultātā viņus ieskauj fani, dažkārt diezgan ietekmīgi.

Bet ne visas jaunās tikšanās noteikti radīs romantiskas attiecības. Daži paziņas galu galā kļūs par draugiem un ļoti tuviem. Sakari var būtiski mainīt Ūdensvīra dzīvi un pat iedvesmot viņus mācīties kādā jaunā specialitātē. Šāds lēmums noteikti būs ne tikai veiksmīgs ilgtermiņā, bet arī nesīs daudz jautrības un jaunas pieredzes jau no pirmajām dienām.

Mīlestība

Brīvos Ūdensvīrus augustā gaida mīlas piedzīvojumu virpulis. Ir daudz randiņu un negaidītu vecu paziņu mīlestības apliecinājumu, un īslaicīga flirts. Turklāt šādas sajūtas veidosies ne tikai neformālos apstākļos, bet, ļoti iespējams, arī darba vidē.

Bet ar nodibinātām attiecībām viss būs nedaudz sarežģītāk. Augustā Ūdensvīri kļūs mazāk nosvērti un straujāki nekā parasti – viņu skarbie vārdi var izraisīt konfliktus un aizvainojumu. Arī straujš draugu loka pieaugums var nelabvēlīgi ietekmēt attiecības. Jaunas iepazīšanās nereti šķiet pievilcīgākas par otro pusīti, ar kuru attiecības jau ir zaudējušas agrākās krāsas.

Nauda un karjera

Augustā Ūdensvīri negaidīti saņem nopietnu finansiālu atbalstu no pretējā dzimuma pārstāvjiem. Turklāt nemaz nav nepieciešams, lai tas notiktu nopietnās un pastāvīgās attiecībās – var parādīties bagāts pielūdzējs, kurš ar prieku tērēs naudu mīļotajam, pat nesaņemot savstarpīgumu un skaidras atbildes. Iespējama gan palīdzība individuālās situācijās, gan pilnīgs materiālais atbalsts.

Bet tas nebūt nenozīmē, ka zīmes pārstāvjiem būs problēmas ar saviem ienākumiem. Gluži pretēji, finansiālās iespējas plūst no visām pusēm. Ūdensvīri var sagaidīt algas pieaugumu un varbūt pat lielus finansiālus ieguvumus. Jauniem projektiem, īpaši radošiem, var viegli atrast sponsorus un mecenātus. Galvenais ir kompetenti izmantot tik labu periodu un neļaut izšķērdēt, bet veidot ietaupījumus.

Uz organizētas finansiālās drošības fona Ūdensvīri var izjust spēcīgu vēlmi mainīt darbu. Turklāt transformācija var būt ļoti radikāla – līdz pat pilnīgai darbības jomas maiņai. Lai to izdarītu, iespējams, sākotnēji būs jāiziet apmācības periods.

Veselība

Veselības stāvoklis ir ārkārtīgi pozitīvs. Zīmes pārstāvji jūtas lieliski, enerģija ir visaugstākajā līmenī, un vecās slimības atkāpjas. Ja agrāk cilvēku mocīja daži simptomi, augustā tie, visticamāk, izzudīs.

Leave a Comment