Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Vērsim jāuzmana savs maks, Skorpions var saņemt sodu!

Lauva

Runājot par Lauvām, panākumi viņiem pieaugs proporcionāli ieguldītajām pūlēm. Ja viņi vēlas atrast mīlestību, viņiem būs jāpamet māja vai aktīvi jādarbojas sociālajos tīklos. Ja viņi vēlas nopelnīt vairāk naudas, tad no 2. līdz 8. oktobrim vajadzētu vairāk strādāt un mazāk pieļaut kaitinošu kļūdu. Šis ir piemērots laiks iepirkšanās un izskata izmaiņām.

Jaunava

Jaunavām ir visas iespējas iegūt laimīgo biļeti visās dzīves jomās. Jā, protams, diez vai kaut kas notiks, bet nevajag gatavoties ļaunākajam. Tā bieži vien ir Jaunavu galvenā problēma, jo viņas nevar izdomāt sev motivāciju. Runājot par saziņu ar citiem, ir svarīgi iemācīties pieņemt cilvēkus tādus, kādi viņi ir. Drauga vai mīļotā cilvēka maiņa nedarbosies.

Svari

Svariem ļoti paveiksies, īpaši, ja viņi iestāsies par taisnību. Saskaroties ar dažām sarežģītām situācijām, kurās neaizsargātie ir aizvainoti, Svariem jābūt aktīviem, kļūstot par tiem, kuri nepamet citus, kas nonākuši grūtībās. Par to viņi saņems daudz veiksmes un notīrīs savu karmu. Viņu galvās var rasties ilūzija par notiekošā neatgriezeniskumu, taču jāatceras, ka dzīve tiek veidota saskaņā ar mūsu domām.

Skorpions

Skorpioniem nevajadzētu izvēlēties negodīgus veidus, kā sasniegt savus mērķus. Tas viņiem noteikti nepaliks nesodīts. Ja ceļā rodas kādas grūtības, labāk vēlreiz lūgt palīdzību saviem mīļajiem, draugiem vai kolēģiem. Tas būs godīgi, pat ja dažiem tas būs trieciens lepnumam. Ir svarīgi atcerēties, ka šodien viņi mums palīdz, un tad mēs palīdzam. Viss ir līdzsvarā, īpaši tagad – laika posmā no 2. līdz 8. oktobrim.

Strēlnieks

Zvaigžņu eksperti ļoti iesaka Strēlniekam iesaistīties skaistajā – noskatīties kādu jaunu filmu, palasīt grāmatu, apmeklēt muzeju utt. Apceres par skaisto un interesanto šajos cilvēkos var modināt entuziasmu un vēlmi dzīvot. Zvaigžņu eksperti Strēlniekam saka: “Ar prātu uzvariet to, ko nevar pārvarēt ar spēku.” Intelekts ir šo cilvēku spēcīgākais ierocis. Mums tas ir jāizmanto maksimāli.

Lasi arī: Andžela Pērla brīdina Aunus nepiņemt lēmumus, bet Skorpioniem sola liktenīgas pārmaiņas finansēs 2023.gada oktobrī!

Lasi arī: Tamāra Globa devās ēterā, lai pastāstītu prognozi visām zvaigžņu zīmēm saulainajam oktobrim

Mežāzis

Ļoti iespējams, ka Mežāži šonedēļ izkļūs no šaubu un baiļu bedres. Viņiem kļūs daudz vieglāk virzīties uz priekšu darba procesā, mīlestībā. Ja kaut kas neizdodas, tas nozīmē tikai vienu — jums ir jāmēģina vēlreiz. Mežāži ir vieni no neatlaidīgākajiem un centīgākajiem cilvēkiem. Šis ir viņu laiks un iespēja kļūt par kaut ko labāko.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir jādod citiem cilvēkiem iespēja palīdzēt sev kaut ko svarīgu. Ne velti saka, ka viena galva ir laba, bet divas ir labākas. Ja jūsu otra puse vai draugs piedāvās palīdzēt kādā jautājumā, jums vajadzēs likt malā savu lepnumu. Kāds tuvs cilvēks spēs palīdzēt Ūdensvīram ar maksimālu ātrumu un efektivitāti atrisināt sarežģītu problēmu.

Zivis

Mīlestībā Zivīm vajadzētu izslēgt racionālismu, uzticoties savai sirdij un jūtām, taču nevajadzētu pilnībā un neatgriezeniski zaudēt galvu. Ir svarīgi atcerēties piesardzību un veselo saprātu. Nakts spīdekļi aicinās uz drosmi finanšu jomā, taču šeit ir nepieciešama vēl lielāka piesardzība, jo pastāv iespēja tērēt pārāk daudz vai izdarīt ko tādu, kas ārkārtīgi negatīvi ietekmēs panākumus.

Vēlam veiksmi un panākumus. Jūs vienmēr varat padarīt savu dzīvi labāku, taču to ir daudz vieglāk izdarīt, izlasot gudrus citātus par dzīvi un likteni. Izlasiet Konfūcija citātus, ja šaubāties par sevi vai esat zaudējis dzīvesprieku. Tas palīdzēs jums kļūt aktīvam un dzīvot šo nedēļu pēc iespējas efektīvāk.

Leave a Comment