Zvaigžņu prognoze no 14. novembra līdz 20. novembrim – iespējami sīki traucējumi dažādās dzīves sfērās!

Jaunava

Jaunavas, kuras dzīvē iestrēgušas strupceļā un nezina, ko darīt, šonedēļ iegūs pārliecību par sevi un sapratīs, kurā virzienā jāvirzās tālāk. Visums palīdzēs šiem cilvēkiem noteikt prioritātes un apzināties savu vietu. Merkura pāreja uz Strēlnieku iedarbinās nepieciešamos mehānismus, jo šī ir Jaunavu patrona planēta. Ir svarīgi ticēt sev un nepārstāt virzīties uz mērķi. Iespējams, ka šie cilvēki beidzot varēs sākt skatīties uz dzīvi nevis no aizkulisēm, bet gan no skatuves.

Svari

Svariem sāksie nebūt ne vieglākais laika periods no 16. datuma. Vāja Venēra padarīs viņus mazāk laimīgus. Neskatoties uz patronplanētas vājināšanos, Svariem joprojām būs jaunas idejas, un daudzas no tām izrādīsies ļoti interesantas un dzīvotspējīgas. Arī šo cilvēku šarms un pievilcība cietīs, taču tikai īslaicīgi. Laiks pievērsties svarīgiem darbiem pa māju un mēģināt atbrīvoties no parādiem, pildīt agrāk dotos solījumus.

Skorpions

Šajā nedēļa Skorpioni bieži pieļaus tipiskas dzīves kļūdas, īpaši 16. un 17. datumā. Venēras pāreja uz Strēlnieku būs sāpīga, bet, no otras puses, negatīvais no šīs planētas nebūs jūtams. Daudziem Skorpioniem izdosies apiet visas likstas. Zvaigžņu pētnieki atzīmē, ka nedēļas vidū šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem var rasties dīvaina sajūta, ka viss notiekošais jau ir noticis iepriekš. Šo déjà vu nevajadzētu uztvert kā kaut kādu sliktu zīmi. Drīzāk tā ir tikai Merkura zīmes maiņas blakusparādība.

Strēlnieks

Strēlniekam nakts spīdekļi šajās septiņās dienās var atvērt nākotni. Piemēram, daži no šiem cilvēkiem varēs biežāk redzēt pravietiskus sapņus, bet citi saasinās savu intuīciju. Par atslēgu, kas atslēdz durvis uz panākumiem jebkurā no jomām, tagad var uzskatīt pašpārliecinātību. Ja vēlaties gūt panākumus biznesā, jums ir jāstrādā vairāk. Ja vēlaties veidot vai stiprināt attiecības, jums būs jākļūst atvērtākam. Viss izdosies, ja nesēdēsi uz vietas.

Mežāzis

Nakts gaismekļi palīdzēs Mežāžiem atrisināt savus  karmiskos uzdevumus. Īpaši tas attiecas uz Merkuru, kurš nedēļas beigās parūpēsies, lai šie cilvēki saprastu vienkāršo faktu, ka visu problēmu risinājums bija virspusēji un visu šo laiku bija kaut kas acīmredzams. Lai arī ne bez piepūles, Mežāži sasniegs savus mērķus un uzdevumus. Pazīme, ka viņiem dzīvē parādīsies kaut kas svarīgs, būs sava veida iekšēja disonanse un garīgs haoss. No tā nav jābaidās, jo nebeidzamā domu straume dažkārt nes labumu atziņu veidā.

Lasi arī: Izmazgājiet grīdas, lai atgrieztu nozagto veiksmi: dziednieces padoms

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem šajā nedēļa vēlams biežāk nodarboties ar garīgām praksēm un jaunu vaļasprieku meklējumiem. Šie cilvēki varēs saņemt atbildes uz saviem jautājumiem par dzīvi, likteni, nākotni un pagātni. Ūdensvīra savdabīgums un neparastais raksturs var atbaidīt no viņiem jaunus cilvēkus, tāpēc ir svarīgi būt vienkāršam un nevienam neuzspiest savus noteikumus. Iespējams, kopš pagājušās nedēļas šo cilvēku dzīvē ir parādījušies daudzi ienaidnieki. Ja Ūdensvīri ir noguruši no nebeidzamām cīņām ar nelabvēļiem, iespējams, ir pienācis laiks izmest balto karogu un sākt sarunas.

Zivis

Zivis laika posmā no 14. līdz 20. novembrim var sākt biežāk domāt par to, kur un kā rast laimi. Iespējams, Zivīm beidzot izdosies atrast savu dzīves ceļu. Cīņā par laimi visi līdzekļi ir labi, tāpēc ir svarīgi rīkoties izlēmīgi un drosmīgi. Visas pašreizējās nepatikšanas diezgan ātri izsīks, jo nakts spīdekļi ir Zivju pusē. Jā, pēc 16. datuma šo cilvēku enerģija vājinās, taču veiksme viņus nepametīs, tāpēc var sagaidīt minimālu produktivitātes kritumu.

Katrs no mums var ieprogrammēt savu enerģiju panākumiem. Tas neprasa daudz pūļu un laika, bet ir vajadzīga ticība. Ļaujiet visām problēmām jums paiet garām šo septiņu dienu laikā. Novēlam produktīvu un vieglu nedēļu.

COMMENTS

Leave a Comment