Zvaigžņu prognoze no 24. līdz 30.oktobrim – esiet gatavi risināt problēmas!

Svari

Svariem jāiemācās uzticēties savai intuīcijai. Šonedēļ iekšējā balss norādījumus dos reti, bet trāpīgi. Venēra ir ļoti vāja, tāpēc Svaru spēks būs uz nulles, tāpat kā motivācija. Tomēr to var daļēji neitralizēt, sazinoties ar īstajiem cilvēkiem, kuri ir entuziasma un spēka pilni. Ģimenes saišu stiprināšana ir šīs zīmes pārstāvja galvenais mērķis laika posmā no 24.-30. Jums ir jābūt tuvāk radiniekiem un jācenšas palīdzēt dvēseles radiniekam, bērniem, vecākiem, kā arī jābūt uzmanīgākam saziņā, izmantojot tikai laipnus un patīkamus vārdus.

Skorpions

No otrdienas Skorpioniem darbā var sākties orģija – nebeidzamas problēmas, darbi, nepatikšanas. Viss uz viņiem izdarīs spiedienu un mēģinās viņus aizkaitināt. Tagad jums vajadzētu būt uzmanīgākam saziņā ar nepazīstamiem cilvēkiem. Šis ir ārkārtīgi nelabvēlīgs laiks darījumu slēgšanai un dokumentu parakstīšanai. Kā atpūtu laika posmā no 24. līdz 30. oktobrim Skorpioniem labāk izvēlēties, ko vienkāršu un nepretenciozu.

Strēlnieks

Šonedēļ Strēlnieki vēlētos nedaudz samazināt fiziskās aktivitātes. Ja jūs patiešām vēlaties turpināt sportot, tad jums ir jāatceras noteikumi, kas palīdzēs nekaitēt jūsu Vese***ai. Visvairāk veiksies tiem šīs zīmes pārstāvjiem, kuri spēj iemācīties pieņemt apkārtējos tādus, kādi viņi ir. Tas būs svarīgs nosacījums stabilitātes saglabāšanai darba un ģimenes lietās. Emocionāli Strēlnieks kļūs neaizsargātāks, tāpēc galvenais zvaigžņu pētnieku padoms šobrīd ir mazāk uztraukties par niekiem.

Mežāzis

Mežāzis ceļā var sastapties ar šķēršļiem, kas bloķēs laimes pievilcību. Šī nedēļa būs grūta un ārkārtīgi bīstama tiem Mežāžiem, kuri nesen mainījuši darbu vai sākuši dzīvot zem viena jumta ar mīļoto. Daudziem šīs zīmes pārstāvjiem var rasties vēlme ar galvu ienirt jaunu zināšanu iegūšanā un pašattīstībā. Tas būs labākais veids, kā pavadīt laiku. Jālasa grāmatas un jāskatās izglītojoši video internetā. Tāpat Mežāži jauniegūtās zināšanas varēs likt lietā.

Lasi arī: Vientuļā māte nolēma atklāti runāt par sāpīgāko un padalīties ar savām pārdomām

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem jācenšas pārvērst savas mājas par varas vietu. Fakts ir tāds, ka enerģijas papildināšanu no zvaigznēm un planētām nav vērts gaidīt, jo visas tuvākās planētas līdz svētdienai sāks panīkt. Līdz ceturtdienai ieskaitot, saglabāsies stabila situācija, bet no piektdienas sāksies globālas negatīvas pārmaiņas ar Jupitera pāreju Zivju zīmē. Uzmanīgam jābūt arī otrdien Saules aptumsuma dēļ. Zvaigžņu pētnieki brīdina Ūdensvīru no kļūdām. Tagad tālejošos plānus nav iespējams mainīt. Tas var radīt problēmas nākotnē.

Zivis

Zivīm uz otrdienas aptumsuma fona un pēdējās trīs nedēļas nelabvēlīgās dienas var parādīties jaunas Vese***as problēmas. Daudziem no viņiem palīdzēs japāņu Jin-Shin-Jitsu dziedināšanas tehnika. Atpūta, optimisms un laipnība būs arī labs līdzeklis pret savārgumu. Paredzams, ka nedēļas beigās notiks kas tāds, kas pilnībā mainīs Zivju pasaules uzskatu. No pārmaiņām nav jābaidās – tām jāpielāgojas un pareizi jānovērtē savas iespējas pašreizējā situācijā. Jebkurā situācijā ir svarīgi palikt objektīvam.

COMMENTS

Leave a Comment