Vientuļā māte nolēma atklāti runāt par sāpīgāko un padalīties ar savām pārdomām

Māte ar bērnu bez tēva ir izplatīta parādība mūsu valstī. Bieži vien sievietēm bērni jāaudzina vienām. Un šķiet, ka tas zināmā mērā ir kļuvis par normu. Lai gan tā nemaz nav taisnība. Un sieviete, kura viena audzina bērnu, nolēma par to runāt. Viņas runa mūs aizkustināja, tāpēc nolēmām tajā dalīties ar jums.

Māte ar bērnu bez tēva

Es pati audzinu savu dēlu. Un man ar to nekad nav bijušas problēmas. Man izdevās strādāt un pievērst uzmanību bērnam. Mana dzīve bija lieliski organizēta. Mums ar dēlu vienmēr bija jautri kopā. Es nekad no tā neesmu cietusi. Bet nesen mums nācās pārcelties uz citu valsti. Un tad manas acis it kā atvērās.

Ko tu redzēsi, ja dosies uz rotaļu laukumu kopā ar mums? Ir tikai mammas ar bērniem. Visur tikai mammas ar bērniem. Pat ja šajās ģimenēs ir tēvi, viņi, šķiet, ir malā, nepiedalās. Un es pieradu pie šīs bildes, tas bija normāli.

Lasi arī: Mans vīrs tikko tika apglabāts, kad mana vīramāte ieradās, es uzreiz nesapratu, kas viņai no manis vajadzīgs

Ārzemēs tā nav. Šeit rotaļu laukumos ir daudz vīriešu, kas pieskata bērnus. Bieži var redzēt pārus, kuri pavada laiku kopā ar bērnu. Un kad es to redzēju, es sapratu, ka patiesībā es ciešu no tā, ka es pati rūpējos par bērnu.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment