Zvaigžņu un planētu prognoze 2023. gada decembrim: daudziem no mums, iespējams, būs jāpārskata daži savas dzīves aspekti!

Lauva

Mēneša vidus Lauvai var būt ārkārtīgi bīstams. Lai veiksmi būtu tuvumā, zvaigžņu eksperti iesaka neuzņemt ārpasaules negatīvismu. Attiecībās ar otro pusīti, draugiem un ģimeni, jums jātiecas uz savstarpēju sapratni. Jebkuri mājieni uz negatīvismu un egoismu var izraisīt sāpīgas šķiršanās, strīdus un ilgstošus konfliktus. Gada beigās nevienam tas nav vajadzīgs.

Jaunava

4. decembrī Venēra, bet pēc tam 13. datumā Merkurs atradīsies nelabvēlīgā stāvoklī. Tomēr Jaunā gada enerģija, kā arī spēja laikus mainīt situāciju palīdzēs Jaunavām turpināt savu sapņu ceļu un pēc iespējas ātrāk atgriezties uz sliedēm. Tāpat zvaigžņu eksperti stingri iesaka nesazināties ar toksiskiem cilvēkiem un bez iemesla neuztraukties. Šis joprojām ir diezgan labs laiks šīs zīmes optimistiskajiem cilvēkiem.

Svari

Pašā decembra sākumā Svarus var piedzīvot apātija un slikts garastāvoklis negatīvās Venēras dēļ. Tuvojoties mēneša beigām, situācija daļēji uzlabosies, tāpēc jāpieliek visas pūles, lai visi galvenie uzdevumi un lietas tiktu atrisinātas līdz decembra beigām. Šis būs ļoti dinamisks laiks, tāpēc nāksies nemitīgi pielāgoties pārmaiņām mīlestībā, biznesā, finanšu sfērā.

Skorpions

Saskaņā ar zvaigžņu un planētu prognozi decembrim, šis mēnesis būs ideāls laiks garīgiem meklējumiem. Lūgšanas un garīgās prakses palīdzēs Skorpioniem piesaistīt finansiālus panākumus un iegūt vēlmi dzīvot tālāk, neskatoties uz grūtībām. Neskatoties uz nepatikšanām, daudzi Skorpioni spēs atrast jaunus draugus. Zvaigžņu eksperti iesaka atcerēties, ka ideālu cilvēku nav. Nedodiet vaļu negatīvām emocijām.

Strēlnieks

Gada nogalē Strēlniekiem vēlams palielināt savu enerģiju un možumu, jo dzīves ceļā var rasties lielas grūtības, kas prasīs ievērojamus enerģijas un laika izdevumus. Pagaidām nav vērts lūgt palīdzību citiem. Tas ir lielisks iemesls kļūt pašpietiekamākam un neatkarīgākam it visā. Neaizmirstiet par atpūtu. Decembra pirmajās dienās vari novērst domas no darbiem un lietām, mainīt apkārtējo vidi.

Lasi arī: Lai atbrīvotos no lāsta un negatīvisma, jāņem viena lieta un jāiet ar to tualetē

Lasi arī: Ko īsti cilvēki ēda padomju ēdnīcās un vai tiešām ēdiens bija tik garšīgs?

Mežāzis

Pirmkārt, tas, ko zvaigžņu eksperti Mežāžiem iesaka darīt decembrī, ir atbrīvoties no domām par pagātni. Lai to izdarītu, jums ir nepieciešams abstrahēties no bailēm un aizmirst par pretenzijām pret sevi un citiem. Šajā gadījumā pasaule šīs Zemes zīmes pārstāvjiem tiks pārveidota par labu. Jums nevajadzētu sēdēt uz vietas, jo zvaigznes un planētas nav vislabākajā stāvoklī. Grūtības pašas no sevis nepazudīs.

Ūdensvīrs

203. gada pēdējā mēnesī Ūdensvīri varēs atrast savu patieso mērķi. Tuvinieki un draugi viņiem sniegs taustāmu palīdzību šajā procesā: arī tajos var klausīties bez bailēm, taču tikai mēneša pirmajā pusē – līdz Merkurs uzsāks savu retro kustību. Nevajag palikt mājās – vairāk jāstaigā, jāatjauno fiziskā forma, jāsporto, jāstrādā un jāstrādā.

Zivis

Decembris Zivīm būs diezgan bīstams laiks, taču ne viss viņām būs grūti. Runājot par mīlestību, šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem būs liela priekšrocība – viņu humora izjūta. Optimistiskajām Zivīm lieliski veiksies mīlas lietās. Viņu dabiskais šarms un nesatricināmā pašapziņa viņiem palīdzēs darbā un lietās. Šis nav īstais laiks, lai ļautu bailēm un šaubām.

Gada pēdējā mēnesī jūs un es jau saskaramies ar daudzām grūtībām un problēmām, taču šoreiz to var būt vairāk nekā parasti. Tāpēc mums ir svarīgi saglabāt mājā ģimenes komforta atmosfēru un labu garastāvokli. Izmantojiet buramvārdus pret strīdiem un skandāliem, lai šis dinamiskais mēnesis nekļūtu par nesaskaņu laiku.

Leave a Comment