15 burvīgas vietas romantiskām brīvdienām ar savu otro pusīti.

5.Ubuda, Bali, Indonēzija
Brīnišķīgi augi, kalnains reljefs, tīrs gaiss. Un nekas jūs nenovērsīs viens no otra.

6.Hotel Katikies, Santorini, Grieķija
Šī viesnīca atrodas uz sniega baltas klints, viss ir akli balts, kā līgavas kāzu kleita. Jūs varat kopā paslēpties no saules nomaļā alā ar baseinu.

7.432 Park Avenue, Ņujorka
Redzot Ņujorku no 400 metriem uz augšu! Satriecošs skats, jūs varat justies kā mīlētāji, kas apturēti gaisā un laikā.

 

8.Viesnīca Lion Sands, Dienvidāfrika
Labākā vieta vientulībai . Džungļu vidū ir greznākā viesnīca! Satikt ziloni vai lauvu šeit ir ierasta lieta, pat pa logu var redzēt dzīvniekus. Šī iespēja ir paredzēta neparastu, aizraujošu svētku cienītājiem.

 

9.Saturnijas pirtis, Itālija
Termiskie avoti atrodas senajā kūrortpilsētā Saturnijā un priecē apmeklētājus ar siltu ūdeni visu gadu. Ap avotiem atrodas lauki, kur var atpūsties pastorālo attēlu tradīcijās.

10.Mobilā kuģītis
Villa uz ūdens , kas var kuģot, kur vien vēlaties! Tikai dažas kustības – un jūs jau peldat okeānā vai jūrā kopā ar savu dvēseles radinieku. 24/7 ūdens terapija, kuras tuvums vien ir pārsteidzoši relaksējošs.

11.Vaadu sala, Maldīvija
Papildus ierastajam pludmales burvībai karstas saules un jūras veidā šeit ir arī kaut kas īpašs. Kad pludmalēm tuvojas tumsa, fitoplanktons sāk spīdēt. Šis maigais zilais mirdzums rotās romantiskas pastaigas, aizvedīs jūs maģiskā iedomu pasaulē.

12.Viesnīca Kakslauttanen, Somija
Šī viesnīca izskatās īsts stikla iglu. Tas tikai šķiet trausls, šis apbrīnojamais dizains labi saglabā siltumu un iztur stipras sals. Caur caurspīdīgajām sienām var redzēt ziemeļblāzmu! Fantastiski!

13.Uyuni Salt Flat, Bolīvija
Pasaulē lielākā spoguļa virsma. Iedomājieties, ka redzat zvaigznes zem kājām! Skūpstīties starp zemi un debesīm, staigāt pa šo izžuvušu ezeru… To nevar ne ar ko salīdzināt.

14.Hidden Beach, Meksika
Pludmale, kas izveidota ar sprādzieniem 1900. gadu sākumā. Nokļūt nav nemaz tik vienkārši – jāpeld 15 metru tunelis, taču tāpēc tas ir vērtīgi. Jūs varat pilnībā izšķīst savā mīļotajā šajā nomaļā vietā, nekas netraucēs.

15. Cesana Torinese, Itālija
Slēpošanas kūrorts augstu Alpos. Kalnu virsotnes ir tik skaistas, un slēpošanas cienītāji šeit var atpūsties. Ziemas vakari šādā vietā ir radīti mīlestībai.

Kopīga ceļošana uz kādu no šīm brīnišķīgajām vietām ir automātiska kaisles injekcija. Noteikti parādiet savam mīļotajam šo rakstu. Sapņojiet kopā , kur varat doties , jo jūsu sapņi var kļūt par realitāti.

Pastāstiet saviem draugiem par šiem lieliskajiem ceļojumu galamērķiem !