7 veidi kā vīrieši noķer un notur sievietes “uz āķa”

3. Viņš nedod jums nekādas garantijas un solījumus attiecībā uz jūsu kopīgo nākotni, taču šķiet, ka arī pret to neiebilst.

Tas ir gadījums, kad, piemēram, vēlies runāt par savu nākotni, un vīrietis tev nemitīgi atbild ar kaut ko līdzīgu: “Tagad ne, bet mēs noteikti atgriezīsimies pie šīs sarunas”. Tu jau diezgan ilgu laiku dzīvo šajās gaidās, un nez kāpēc kā nepienāk, tā nepienāk laiks šai sarunai… Un tas nekad nepienāks, jo viņi vienkārši tur tevi uz āķa.

4. Vīrietis vispirms pārliecina, ka jums vienkārši ir jābūt kopā, vienalga kā, un tad sāk izdarīt spiedienu ar žēlumu.

Tā ir tīra manipulācija, lai jūs būtu tuvu. Viņš sāks izdarīt spiedienu ar žēlumu, it kā viņš vienkārši nevarētu dzīvot bez jums un kaut ko izdarīs ar sevi, ja jūs viņu pametīsiet, un tas būs uz jūsu sirdsapziņas. Vispār – “mēs esam tik brīnišķīgs pāris, labi, mēs dažreiz sastrīdamies, nu, kuram gan negadās? Bet kopumā viss ir kārtībā.”

Atcerieties, ka esat brīvs cilvēks un jebkurā brīdī varat pamest attiecības, kurās jūtaties ļoti slikti un neērti. Tāpēc tev par to nav jājūtas vainīgai. Galu galā tā ir jūsu dzīve un jūsu izvēle. Lai tavs vīrietis pats ir atbildīgs par savām darbībām, darbiem un patiešām par savu dzīvi.

5. Pārliecina tevi, ka tev vienīgajai tas ir vajadzīgs.

Tavs vīrietis sāks tevi pārliecināt par to, cik viņš ir populārs, kāda “sieviešu rinda, kas vēlas ieņemt tavu vietu viņam blakus” un vispār “visi vīrieši ir poligāmi” ir tieši viņa vārdi, un tāpēc tev ir vai nu jāsamierinies ar to, ja vēlies būt viņam blakus vai neviens tevi šeit netur, vienmēr būs tādas, kas vēlēsies, bet vai tu vari to izdarīt bez manis, tas ir cits jautājums…

Lasi arī: 6 zvaigžņu zīmju pārtāvji, kuriem līdz augusta beigām veiksies visvairāk
Lasi arī: 6 pazīmes, ka tu esi uz būtisku pārmaiņu sliekšņa savā dzīvē

Jā, tu vari atstāt viņu, lai pierādītu sev un viņam, ka vari, taču paturi prātā, ka, tiklīdz tu vēlēsies pie viņa atgriezties, viņš atkal noteiks tev savus nosacījumus. Tāpēc rūpīgi pārdomājiet, vai varat no viņa atrauties, un, ja jau esat par to izlēmusi, tad nepazemojieties un nedomājiet par atgriešanos. Bet, ziniet, tas ir labi, ka atbrīvojāties no tāda manipulātora!

6. Ja viņš tevi nepārtraukti “baro” ar solījumiem mainīties, bet neko nedara.

Ja jūs pastāvīgi dodat viņam “otru (3,4, 5…) iespēju”, lai, piemēram, viņš pārstātu jums melot vai krāpt, un tad jūs joprojām pieķerat viņu melos vai citā “gājienā pa kreisi”. ”, tad pietiek ticēt viņa solījumiem, ir laiks to izbeigt.

7. Pārliecina tevi, ka “Es zinu, ka tu neesi tāda kā visi citi. Jūs esat labākās – laipnas, gudras (pacietīgas) un protat mīlēt patiesi un nesavtīgi. Es to ļoti novērtēju.”

Jā, es saprotu, ka tas, protams, izklausās ļoti romantiski, bet fakts ir tāds, ka vīrietis šādā veidā jūs gandrīz hipnotizē, pārliecinot, ka jums tiešām nekas no viņa nav vajadzīgs, izņemot viņu pašu. Tas ir, jums nav vajadzīga ģimene, ne arī nekādas saistības no viņa puses – nekas. Galvenais, lai viņš tur ir.

Bet tās visas pārējās – viņas bija sliktas un nemitīgi no viņa kaut ko prasīja, bet tu nemaz tāda neesi un pat nepamanīsi kā tu reāli sāksi viņam to pierādīt, cerībā, ka viņš tevi novērtēs un gribēs savienot ar jums visu savu dzīvi.

Bet neesi naiva, jo, tiklīdz tu sāksi no viņa kaut ko vēlēties, piemēram, kaut kādu skaidrību attiecībās un izpratni par to, kurp virzās jūsu attiecības kopumā, tu uzreiz kļūsi viņam neērta un tikpat slikta, un egoistiska kā visas pārējās, un tad viņš vienkārši aizies no tevis.

Tāpēc esiet piesardzīgas, novērtējiet un cieniet sevi, kā arī patiesi ticiet, ka ļoti drīz jūs satiksiet patiešām cienīgu vīrieti.

Leave a Comment