Kā saprast, ka tev ir karmiskas attiecības ar partneri

Ja jūs visu laiku strīdaties un kaislīgi samierināties, iespējams, jums vienkārši nebija laika to darīt iepriekšējās dzīvēs.

Karmiskās attiecības ir attiecības, kas mums radās no iepriekšējās dzīves. Tā, kurā mēs bijām garīgi saistīti ar partneri, un šajā dzīvē mēs vienkārši atkal satikāmies, lai izdzīvotu to, ko mums nebija laika. Lai uzzinātu, kā saprast, ka partneris ir tieši karmisks, izlasiet šo rakstu.

Šķiet, ka jūs esat pazīstami tūkstoš gadus

Jums ir ļoti dziļas sarunas, kas sākās tūlīt pēc tikšanās. Parasti, lai sazinātos šajā līmenī, vienam otru ir jāiepazīst labāk – bet tikai tad, ja tās nav karmiskas attiecības. Jo karmiskais partneris jau zina par tevi visu, bet tu par viņu. Tātad, ja jums bija agrīna tuvības sajūta, pat ja viņa balss tonis un sejas izteiksmes jums šķita pazīstamas, visticamāk, tas tā ir.

Pārāk sāpīgas cīņas

Karmiskie partneri māca viens otram svarīgas mācības un pārveido viens otru. Dažkārt, kad kāds nevēlas izturēt nepieciešamo pārbaudījumu, nākas piemērot sodu – karmiskie partneri bieži strīdas, konfliktē, attālinās viens no otra. Šāda nestabilitāte ļauj augt, veikt svarīgu lēcienu, kas nez kāpēc nav noticis iepriekšējā dzīvē.

Daudz aizraušanās

Tas ir saistīts ar milzīgo enerģijas līmeni, ko iepriekšējā dzīvē uzkrājušas karmiskās attiecības. Pārāk daudz mīlestības, par daudz kaislības, maiguma – tās spilgtākās un ne vienmēr ērtās sajūtas. Bieži vien ir grūti atrasties karmiska partnera tuvumā (tajās pašās karmiskajās stundās), bet kaislības brīži ir neparasti mīļi!

Iznīcināšana

Karmiskās attiecības ar visu to dziļumu un kaislību var būt ārkārtīgi destruktīvas (un biežāk tās arī ir). Ja esat pieradis pie emocionālām svārstībām, ja jūsu attiecības ir pārāk bīstamas, pārāk skarbas, dodieties pie psihologa. Attiecībās ir svarīgi palikt veseliem un kļūt laimīgākiem, un tas, vai tās būs karmiskas vai nē, ir desmitā lieta.

Leave a Comment