Bagāts itālis mani aicina precēties, bet es nezinu, vai piekrist, jo ir viena problēma

Arī šeit, Itālijā, man bija laba dzīve. Es neteikšu, ka tas bija viegli. Vecmāmiņa, ar kuru nodzīvoju daudzus gadus, bija ļoti prasīga un izvēlīga. Taču manas dienas šeit paspilgtināja Paolo, kuru satiku, dzīvojot pie vecmāmiņas. Viņš dzīvo blakus. Paolo mācījās kopā ar vecmāmiņas dēlu, tāpēc laiku pa laikam apciemoja viņu.

Laika gaitā mēs ļoti sadraudzējāmies, sākām romānu. Kad vecmāmiņa nomira, viņš piedāvāja pārcelties pie viņa. Toreiz man nebija kur iet, tāpēc piekritu. Tātad dzīvojam kopā jau 5 gadus. Neteikšu, ka pie mums viss ir pasakaini, bet dzīvojam labi. Viņš pelna labu naudu, un man nav jātērē nauda mājokļa iegādei. Nesen Paolo lūdza mani apprecēties ar viņu.

Godīgi sakot, es vēlētos pieņemt viņa piedāvājumu. Daudzas mūsu sievietes mani brīdināja, ka šādā laulībā var būt daudz problēmu. Bet es ar šo cilvēku jūtos labi, dzīvojam mierīgi. Bet ir vēl viena problēma.Šeit nav pieņemts palīdzēt [pieaaugušiem bērniem, kādi ir man. Es joprojām sūtu divas trešdaļas no savas algas saviem bērniem. Es baidos, ka tad, kad mēs apprecēsimies, viņš man aizliegs palīdzēt bērniem.

Es pat nezinu, ko darīt. Precēties ar ārzemnieku un dzīvot klusāku dzīvi, vai rūpēties par bērniem?

Lasi arī: Kādam no jums Melnais Trusis dos lielu veiksmi 2023.gadā

Mums šķiet, ka sievietei ir jāpieņem piedāvājums, ja viņa to patiešām vēlas. Viņas bērni ir pietiekami veci, lai parūpētos par sevi. Iespējams, ar naudas palīdzību sieviete centusies mazināt vainas apziņu par to, ka viņa atstāja savus bērnus mazus. Tomēr viņai pašai ar to jātiek galā. Laulībai ar to nav nekāda sakara. Turklāt vienmēr var runāt par visu. Mums šķiet, ka vīrietis nevarēja aizliegt sūtīt naudu bērniem.

Ko jūs domājat par to?

COMMENTS

Leave a Comment