Es aizliedzu savai vīramātei 55 gadu vecumā tusēt ar vīriešiem, viņai jāpalīdz man ar mazbērniem

Katrai personai ir tiesības uz privātumu, mūsu redaktori ir pārliecināti. Nesen saņēmām vēstuli, kas izraisīja asas diskusijas. Visi personu vārdi ir mainīti, pēc vēstules autores lūguma. Kāda jauna sieviete dalās pieredzē, skaidrs, ka viņai klājas grūti, bet nupat tapušo māmiņu mierināt nesteidzamies. Iespējams, jūsu komentārs zem šī raksta atvērs Madarai acis un izgaismos pašreizējo situāciju. Galu galā mēs jau zinām, ka patiesība dzimst no komentāriem.

Tiesības uz privātumu

“Sveiki, mani sauc Madara. Man ir tikai 23 gadi, bet esmu jau izjutusi mātes prieku. Pirms trim mēnešiem piedzima mana meita. Esmu laimīgi precējusies un man ir brīnišķīgs vīrs. Aldis pelna labu naudu, viņš ir programmētājs. Tagad modernā profesija ļauj man justies finansiāli brīvai. Cik jauki ir tērēt bērnu autiņbiksītes, neuztraucoties par to, vai rīt tām pietiks naudas! Bērna kopšanas atvaļinājums, protams, ir brīnišķīga lieta. Man patīk pavadīt laiku ar mazuli, pastaigāties ar viņu. Ko lai saka, kopā ar meitu daru pilnīgi visu. Es bieži viņu nēsāju ķengursomā pa dzīvokli, atstāju viņu vienu gultiņā uz ļoti īsu laiku. Es veltu sevi mūsu mazajam eņģelim…

Lasi arī:Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 24. līdz 30. oktobrim – esiet gatavi meklēt atbalstu!

Vienīgais, kas mani uztrauc, ir Alda mātes uzvedība. Pagaidām mums nav atsevišķa mājokļa, tāpēc dzīvojam visi kopā. Es, mūsu mazulīte Sintija, mans vīrs Aldis un mana vīramāte. Manu vīramāti sauc Anna. Ak, kāda sieviete! Viņai ir 55 gadi. Anna savā dzīvē daudz pārdzīvoja, jo dēlu audzināja viena. Dzīve izvērtās ne tik labi, ka visas rūpes par Alda audzināšanu krita uz viņas trauslajiem pleciem. Viņa smagi strādāja, centās darīt visu, ko varēja mana vīra labā. Šī ir laipna, simpātiska persona, viņa ir pilnīgi bez konfliktiem, smaidīga, bieži joko. Neslēpšu, kad apprecējos ar Aldi, lepojos, ka man ir tāda vīramāte. Strīdīgas vecenes vietā īsta draudzene!”

Kādas jūtas izraisīja vīramātei vedeklas grūtniecība?

“Annas uzvedība sāka mainīties, kad es paliku stāvoklī. Jo lielāks kļuva mans vēders, jo pārsteidzošākas lietas es pamanīju. Piemēram, vīramāte virtuvē dzer tēju, skatās pa logu. Sapņaini iepleš acis un izdveš: “Madara, tu drīz kļūsi par mammu! Kāds prieks. Kā es arī vēlētos bērnu no mīļotā vīrieša..”

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment