Es aizliedzu savai vīramātei 55 gadu vecumā tusēt ar vīriešiem, viņai jāpalīdz man ar mazbērniem

Es biju neizsakāmi pārsteigta par šiem viņas skaļi izteiktajiem sapņiem. Biju pārliecināta, ka manai vīramātei neviena nav. Viņa vienmēr pazuda darbā, skrēja uz fitnesa klubu, apmeklēja skaistumkopšanas salonus. Anna daudz dara pa māju, pateicoties tam, mums ir tīrība un kārtība. Kā viņai izdodas to visu izdarīt? Iespējams, vīra mātei ir vairāki kloni, kas viņai palīdz visās rūpēs…

Kad piedzima meita, es, protams, paļāvos uz vīramātes palīdzību. Bet viņa attālinājās! Anna arvien vairāk sāka kaut kur pazust. Iepriekš viņa teica, ka dosies ciemos pie drauga. Tagad viņa mistiski klusē, uzliek meikapu, saģērbjas, stundu grozās spoguļa priekšā, mazmeitas sirdi plosoša raudu pavadībā. Es viena rūpējos par savu meitu, vīramāte man nepalīdz. Es neuzmācos viņai ar jautājumiem. Vienmēr esmu pretimnākoša, šādos gadījumos vīramāte uz mani skatās kā uz vilku. Viņš pamet manā virzienā caururbjošu skatienu un nekavējoties atstāj mājokli.”

Vai 55 gadus vecajai vīramātei vajadzētu klīst pa randiņiem?

“Manā galvā iezagās domas, ka Alda māte atrada kādu vīrieti un apņēmās uzlabot savu personīgo dzīvi. Viņa izvēlējās šim nepiemērotāko brīdi! Viņai iepriekš tam bija tik daudz laika. Kāpēc tagad? Tagad, kad esmu māmiņa bērna kopšanas atvaļinājumā ar mazuli pie krūts, arī es gribu aizskriet uz skaistumkopšanas salonu, lai nezaudētu pievilcību dzīvesbiedra acīs. Es arī gribu iet uz fitnesu, bet nav iespējas, jo nav kam atstāt mazuli.

Tiklīdz es gatavojos kaut ko jautāt Annai, tā viņa jau ir prom. Cik egoistiski! Domāju, ka 55 gados ir jādomā par mazbērniem, nevis jāmēģina ielekt pēdējā vilcienā. Jaunība ir pagājusi, ja jums neizdevās agrāk apprecēties, izveidot spēcīgu ģimeni, kāpēc tagad tērēt enerģiju šim? Galu galā iespēja, ka viss izdosies labi, ir niecīga. Visam savs laiks. Pastāstiet man, kā pārliecināt vīramāti nedarīt stulbības, kā pie viņas pieiet?”

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze no 24. līdz 30.oktobrim – esiet gatavi risināt problēmas!

Kā jūs domājat, vai jaunajai mātei ir tiesības vīramātei noteikt, kā veidot savu personīgo dzīvi? Vai vīramātei, kurai nav vēlēšanās tērēt laiku ar savu mazo mazmeitu, ir taisnība? Iespējams, jūsu ģimenei ir bijusi pieredze līdzīgas situācijas risināšanā bez konfliktiem. Būsim pateicīgi par jebkuru Jūsu komentāru, iespējams, Jūsu padoms būs glābiņš ģimenei.

Leave a Comment