Sieviešu horoskops nedēļai no 6. līdz 12. maijam – ceļā uz laimi būs grūtības!

Nākamajā nedēļā Zodiaka loka pārstāvēm būs daudz iespēju. Par tieši to, kādas pārmaiņas gaida Zodiaka sievietes, varat mācīties no iknedēļas horoskopa.

Zvaigznes brīdina: nedēļa tiks aizvadīta ar grūtībām. Venēra – planēta, kas ir atbildīga par sievišķo enerģiju un iekšējiem spēkiem – joprojām ir Aunā. Tajā pašā laikā notiek nelabvēlīgi astroloģiskie notikumi – Jupitera un Saturna reversā kustība. Visi kopā norāda, ka iniciatīvu var sodīt, un visu 7 dienu laikā var rasties grūtības sazināties. Diemžēl jebkuri mēģinājumi izveidot kontaktu var būt ne tikai veltīgi, bet arī negaidīti.

Auns

Laiks, kad Venēra ir aktīva Aunam ir neskaidrs laiks. Auns zīmes pārstāves var tikt sagūstītas notikumos, jaunos hobijos, problēmās, iepazīšanās. Nav pārsteigums, ka nedēļas vidū jūs varat justies nogurušas, iztukšošanos vai vēlmi doties atpūtā. Un tas būs pareizais lēmums. Līdz robežai uzkarsēta atmosfēra var sagraut garastāvokli un radīt nevajadzīgus konfliktus. Speciālisti iesaka vairāk atpūtas. Šajā nedēļā īpaši noderīga būs relaksējoša ārstēšana, mīļākie hobiji vai socializēšanās ar ģimeni.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada maijam – būs grūtāk sasniegt mērķus!

Vērsis

Laimīgs apstākļu kopums tiek plānots ne agrāk kā trešdien, tādēļ, ja Vērši nopietni vēlas padarīt savu dzīvi labāku, viņām būs laiks atrast šo spēku, iespējas un motivāciju. Tiesa, tas ir tikai ar nosacījumu, ka pirmās 2 dienas iet mierīgā un vienmērīgā režīmā. No 8. līdz 12. maijam tiek aktivizēts Merkurs un Saule. Tas liecina, ka Vēršu sievietes saņems neredzamo zvaigžņu atbalstu. Tātad, ja ir vajadzība pēc pārmaiņām, par kurām agrāk nebija iespējams sapņot, tagad jūs varat izdarīt pārliecinošu soli uz priekšu.

Dvīņi

Merkurs, kas šonedēļ nonāk Vērša zvaigznājā, apveltīs Dvīņus ar trauksmi un nemieru. Divreiz neaizsargātas pret likteni Dvīņu sievietes būs trešdien un piektdien. Merkura aspektu dēļ daži plāni var iet lejup. Šis stāvoklis var būt mulsinošs, likt jums palaist garām kaut ko svarīgu, neļaut jums kuģot. Astrologi piedāvā savākt domas un  nosaukt galvenos mērķus, tad viss notiks savā vietā. Tuvāk nedēļas nogalei, situācija normalizējas, un Dvīņi varēs meklēt jaunus iespaidus, idejas vai sapņus.

Vēzis

Nedēļa paies Venēras ietekmē. Par laimi Vēžu patrona enerģija ir stabilizējusies, kas palīdzēs nonākt uz pareizā viļņa un gūt labumu no jebkuras situācijas. Šīs nedēļas Ahileja papēdis būs mīlestības un attiecību valstība. Vēža pārstāvēm būs ļoti grūti būt uzmanības centrā, sazināties, sarunāties. Tomēr bez komunikācijas panākumi nav iespējami. Jūs varat pierakstīties uz oratorijas vai aktiermākslas kursiem. Tas palīdzēs atvērties un kļūt drošākām.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada maijam – gaidāmi sarežģīti brīži!

Lauva

Sievietes Lauvas gaida nedēļu ilgas apmācības un pašattīstība. Jupiters, neskatoties uz tā retrogradu, dos stimulu zinātkārei. Informācija, kas saņemta pirmdien, trešdien, ceturtdien un sestdien, var būt pamats turpmākajiem panākumiem. Astrologi ziņo, ka šajās dienās sanāks paskatīties savādāk uz jūsu dzīvi: atteikties no kaut kā, kaut ko iegūt, un atkal atrast kaut ko. Kopumā nedēļa dos iedvesmu, neparastas prezentācijas un pat pravietiskus sapņus.

Jaunava

Jaunavas riskē iztērēt šo maija nedēļu, un daudzos veidos tā ir retro-Jupitera vaina, kas pastiprināts Strēlniekā. Zvaigznes brīdina: šonedēļ Jaunavai ir jāatklāj informācijas sajaukums, klausīšanās, savas domas vai iznīcināt likteni. Attiecībā uz svarīgiem gadījumiem un lēmumiem astrologi iesaka viņām tos atlikt, dodot priekšroku parastajiem uzdevumiem. Brīvais laiks var tikt veltīts ģimenei un „uzkarātajiem” mājas plāniem: organizēt grāmatas skapī, sakārtot fotogrāfijas, pārstādīt ziedus.

Svari

Nākamā nedēļa sievietēm Svariem dos labas ziņas un lieliskus piedāvājumus. Svarīgākās dienas ir otrdiena, ceturtdiena un piektdiena. Šajā laikā vājinātās Venēras ietekmi stiprinās aspekti ar citām planētām. Svari nedrīkst būt slēgti no komunikācijas, parādot vienaldzību un personības tumšās puses. Šonedēļ Svari var tikties ar personu, ar kuru viņas vēlas savienot dzīvi. Tas sola vientuļajām dāmām ilgu un ļoti kaislīgu lietu, nepamatotu – spēcīgas draudzības sākumu.

LASI ARĪ: Fen Šui Natalijas Pravdinas prognoze 2019. gada maijam

Skorpions

Sievietes, kas dzimušas saskaņā ar šo zvaigznāju, gaida izdevīga nedēļa. Jupiters radīs visus apstākļus, lai uzlabotu tagadni. Tomēr būs jāaplūko situācija no cita viedokļa. Šonedēļ nav paredzēts darbs, nauda, ​​radošums, garlaicīgas lietas. Šī nedēļa ir priekš sevis. Astrologi iesaka atcelt tikšanās, izslēgt informācijas troksni, klausīties jūsu sirdi, domas, vēlmes un uzdot sev galvenos jautājumus: no kā jūs baidāties, kas jums traucē, kāda ir jūsu problēma Tas palīdzēs labot agrāk pieļautās kļūdas un neatkārtot pagātni.

Strēlnieks

Šonedēļ sievietēm-Strēlniekam ieteicams izvairīties no ikdienas darbiem un garlaicīgas komunikācijas. Pretējā gadījumā pacietība var eksplodēt. Zaudēt savu temperamentu retro-Jupitera atjaunošanas laikā ir bīstami. Astrologi iesaka saglabāt kontroli pār emocijām un aizraujošām situācijām. Atbrīvoties no spriedzes palīdzēs sports, elpošanas vingrinājumi, meditācija, dejošana. Pārējā nedēļas daļa būs produktīva. Pirmdien, trešdien un ceturtdien būs iespēja paplašināt savu ietekmes sfēru, lai uzlabotu attiecības, sestdien – lai atrastu rentablu biznesu.

Mežāzis

Venēras aktivizēšanās Aunā sola revolūciju mīlestības jomā. Planēta būs gatava uzsākt jaunas sajūtas Mežāžu centrā. Ieinteresētajām sievietēm jākļūst diskriminējošākām un jāpievērš uzmanība tikai nopietniem vīriešiem. Ja nedēļas sākumā viņām ir visas iespējas iegūt interesantu pieredzi, tad tuvāk nedēļas nogalei ir gandrīz neiespējami prognozēt rezultātu: Mežāzis var pabeigt nedēļu gan kā uzvarētāja, gan kā zaudētāja. Ģimenes sievietēm planēta pievērsīs mīļoto uzmanību, kā arī randiņus, romantiskus pārsteigumus un patīkamas izmaiņas.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops 2019. gada maijam – sāciet visas atliktās lietas!

Ūdensvīrs

Nākamajā nedēļā Ūdensvīra sievietēm būs pārmaiņu vējš. Būs daudz dažādu pasākumu, gan patīkami, gan ne. Tas palīdzēs uzmundrināt sevi. Tiesa, Saturna retro fāze var izraisīt garīgo atgriešanos pagātnē. Iespējams, ka jums būs jāsaskaras ar līdzīgām situācijām vai problēmām. Līdzšinējā pieredze kopā ar intuīciju atradīs izeju. Visneaizsargātākā vieta būs naudas sfēra. Tas ir, strādājot ar naudu, ir jāizvairās no pretrunīgām situācijām, neskaidriem priekšlikumiem, piedzīvojumiem un impulsivitātes.

Zivis

Neptūns Zivju zīmē virzās uz priekšu, nonākot dažādos aspektos no vienas planētas līdz citai, mainot Zivju noskaņojumu un to plānus. Pat nedēļas nogalē viss bija skaidrs, un pirmdien Neptūns radīs miglu. 8. un 9. maijā astrologi iesaka slēpties un nepieņemt svarīgus lēmumus. Šajos datumos zvaigznes dod atpūtu un pat nelielu dedzību. Arī redzamu iespēju uzlabot attiecības ar ģimeni. Šajā mēnesī Zivīm nevajadzētu lauzt saikni ar māju vispār – tas ir no tuviem cilvēkiem, kā atbalsts nāks, kas jūs uzmundrinās grūtā brīdī.

avots: dailyhoro

Leave a Comment