Horoskops nedēļai no 6. līdz 12. maijam – pilna ar negaidītām situācijām!

Liktenis nav negadījums, bet gan mūsu darbību un domu rezultāts. Horoskopi ir noderīgi, jo tie dod personai izvēli un stāsta par katras no tām sekām.

Tas ir diezgan viegli mainīt likteni un atrisināt karmu. Galvenais ir zināt, kad jāveic noteiktas darbības. Katram no mums ir savi īpašie plāni, bet tas nenozīmē, ka to attieksmes maiņa pret mums nestrādās.

Auns

Auns, galvenais uzdevums būs atbrīvoties no trauksmes un negatīvām domām. Kopumā nedēļa būs mierīga un mērāma, tomēr 9. maijā zvaigznes un planētas kļūs ļoti aktīvas. Vairumā gadījumu notikumu dinamika īpaši neattieksies uz Aunu, bet, ja nepieciešams, šī apzīmējuma cilvēki var piedalīties jebkur.

Nedēļas nogalēs vai vakarā pēc darba jebkurā nedēļas dienā jūs varat iepriecināt sevi, nopērkot kaut ko. Jūs varat vienkārši atpūsties un aizmirst par visu uz pasaules otrās pusītes apskāvienos. Astrologi iesaka neriskēt un neiesaistīties pārāk daudzos darbos. Galvenais ir Vese***as un labas noskaņas saglabāšana. Šie divi parametri vienmēr ir cieši saistīti.

LASI ARĪ: Kāpēc īsts empāts ir lāsts sociopātiem

Vērsis

No 8. līdz 10. maijam, planētas būs ļoti pozitīvas šīs zīmes pārstāvjiem. Sestdien un svētdien, gluži pretēji, tās kļūs nelabvēlīgas. Nedēļas nogalē labāk ir veikt saimniecības darbus. Strādājot ar cilvēkiem, jums ir nepieciešams vairāk godīguma.

Vērsis būs nedaudz vairāk strādīgs. Viņiem būs motivācija, iedvesma. Darbā, kas prasa kāda veida konkurences elementu, mēs nedrīkstam aizmirst par pieklājību. Ikvienam, kas fiziski strādā, jāatceras par Vese***as aprūpi. Nepieciešams vairāk būt svaigā gaisā, īpaši nedēļas nogalē.

Dvīņi

Dvīņi var sākt darbu laikā. Kopš pirmdienas zvaigznes mainīsies, taču to ietekme paliks gandrīz identiska. Tas var radīt galvās kaut kādu iedomātu stabilitātes sajūtu. Patiesībā viss pakāpeniski mainīsies.

Kopumā Dvīņi paliks uz veiksmes viļņa, bet, lai iegūtu zvaigžņu maksimālo pozitīvo enerģiju, viņiem būs jābeidz ļaut savtīgām domām kontrolēt sevi. Tas ir ideāls laiks, lai rūpētos par bērniem, vecākiem, otro pusi. Jums ir jāsaskaras ar cilvēkiem, lai nebūtu jābaidās kopīgi plānot. Tiem, kas jau sen ir bijuši mīlestības attiecībās, jādomā par kāzām.

Vēzis

Šis periods ir ideāls mīlestības konfesijām un atklātajai komunikācijai kopumā. Tik daudz laika, cik iespējams, astrologi un eksperti iesaka tērēt patīkamā kompānijā. Vienotība var būt noderīga arī tad, ja to prasa darbs vai radošais process. Jums jāatsakās no dažām lietām, lai kļūtu laimīgāki. Viena no šīm lietām ir sīkumainība.

Tas ir lielisks periods garīgajiem meklējumiem, meditācijām, lūgšanām, apmeklējumiem templī. Nav nepieciešams iet ar plūsmu visizdevīgākajā nedēļas laikā – 8., 9. un 10. maijā. Ir svarīgi pēc iespējas ātrāk pieņemt svarīgus lēmumus, nekavējot tos. Pretējā gadījumā var rasties daži neatgriezeniski notikumi. Ir pienācis laiks uzņemties atbildību un iniciatīvu.

LASI ARĪ: Mēs iemīlamies tikai tad, kad mēs nolemjam to darīt!

Lauva

Lauvai šonedēļ būs darba laiks, monotons un stabilitāte. Garastāvoklis neko neapdraud, tieši tāpat kā veiksmi. 9. maijā, astrologi iesaka jums padomāt par svarīgākajām lietām, jo ​​šī ir planētu maksimālās aktivitātes diena. Šajā dienā jūs varat droši sākt jebkuru svarīgu darbu vai atpūsties, mainot situāciju.

Nepatīkamu likteņu pagriezienu varbūtība ir tuvu absolūtajam minimumam, bet tas nenozīmē, ka Lauvas nevarēs sevi virzīt. Lai saglabātu visu vietu, nav nepieciešams riskēt. Labāk ir iesaistīties garīgā meklēšanā, pašnodarbībā. Eksperti rekomendē pieņemt kritiku no draugiem, kolēģiem un radiniekiem bez agresijas.

Jaunava

Jaunavai ir jākļūst par pozitīvu magnētu. Ir vērts mēģināt iepazīties kādu patīkamu personu, kā arī censties izvairīties no kontakta ar tiem, kas jūs uztrauc un padara nervozus. Tas palīdzēs jums saprast, ko jūs vēlaties no dzīves, noteikt jaunus pareizos mērķus, saprast pagātnes kļūdas.

Ir svarīgi pareizi noteikt prioritātes. Ja jūs strādājat nenogurstoši vai, gluži otrādi, veltiet visu nedēļu izklaidei, nevis darbam, tad var sākties garīgais haoss, apjukums. Viens no svarīgākajiem kritērijiem un nosacījumiem panākumiem uzņēmējdarbībā un darbā būs spēja palīdzēt citiem. Tas palielinās Jaunavas autoritāti, palīdzēs viņiem aizstāvēt sevi. Cilvēki centīsies labi atbildēt. Iespējams, ka kāds dalīsies svarīgā informācijā.

Svari

Svariem ir jāmēģina sākt jaunu dzīvi. Būs lietderīgi mainīt savu attieksmi pret kaut ko svarīgu, aplūkot sevi un pasauli no otras puses, veiciet pašanalīzi. 9. maijs – visbīstamākā diena ir samērā stabila, bet sarežģīta nedēļa. 9. maijā Svari var kļūt mantkārīgi un greizsirdīgi.

Cilvēki saistībā ar Svariem arī mainīs savu uzvedību uz mazāk patīkamu. Kolēģi var kļūt augstprātīgāki. Tuvāk nedēļas nogalei, situācija mainīsies, kas ļaus šīs zīmes pārstāvjiem veidot jaunus centienus, izvirzīt jaunus mērķus un iegūt iedvesmu. Intelektuālās iespējas nedaudz samazināsies. Tas ir lēmumu pieņemšanas laika pieaugums, kas nozīmē, ka jūs nevarat steigties šādos brīžos.

LASI ARĪ: 8 veidi, kā attīrīties no citu cilvēku negatīva

Skorpions

Skorpionam sākas tālu no vienkāršākā perioda. Tas būs laiks, kad jums vajadzētu paļauties tikai uz sevi. Par laimi, zvaigznes palielinās domāšanas un lēmumu pieņemšanas ātrumu. Jūs varat paļauties tikai uz sevi, jo cilvēki kļūs mazāk atsaucīgi un atvērti.

Lai piesaistītu mīlestību un atstātu vislabāko iespaidu, palīdzēs humora izjūta un atklātība. Mīlestības jautājumos ir vērts biežāk paļauties uz intuīciju. Piesaistīt pretējā dzimuma uzmanību, palīdzēs arī optimisms. Cīņā par cilvēka sirdi visas metodes ir labas, tāpēc tikai personai ir jāparāda viņa vēlme palīdzēt pārvarēt negatīvo, lai viņš būtu ieinteresēts.

Strēlnieks

Strēlniekam šonedēļ var sākties parādīties negatīvās programmas prātos. Lai saprastu, kas liek jums šaubīties, ir nepieciešams nirt dziļāk jūsu prātā, nebaidotos. Vienkārša aizvietošanas metode palīdzēs izraidīt pārdzīvojumus no jūsu apziņas – jums ir jācenšas pievērst uzmanību uz kādu biznesu.

9.maijs ir spēcīgākās enerģijas pieplūduma diena, kas var ietekmēt šo cilvēku dzīvi. Šajā dienā būs iespējams veikt revolūciju kādā no dzīves sfērām, izpaust savu rakstura neatkarību, izmantot visus intelekta aspektus.

Mežāzis

Mežāzis bieži var mainīt savu noskaņojumu. Šajā sakarā ir vērts izmantot holotropās elpošanas tehniku, kas palīdzēs paaugstināt garastāvokli grūtā brīdī, atbrīvoties no pārdzīvojumiem un nevajadzīgām domām. Astrologi iesaka, cik drīz vien iespējams, aizmirst visas sliktās lietas, nepalikt pie nepatikšanām.

Arī nodarbojoties ar cilvēkiem, ir vairāki padomi, kuriem ir vērts pievērst uzmanību. Pirmkārt, jums ir jāmācās, kā atbrīvoties no ilūzijām par cilvēkiem – jums ir jāspēj pieņemt cilvēkus, kādi tie ir, jo nav nevienas ideālas personības. Katram no mums ir trūkumi. Otrkārt, jums ir jāspēj piedot šiem trūkumiem: meli, egoisms, aizkaitināmība. Mežāzim, palikt virs ūdens, palīdzēs dziļa cieņa pret draugiem, otro pusi un radiniekiem.

LASI ARĪ: No kurienes nāk enerģētikas centru bloki un kā tos var noņemt?

Ūdensvīrs

Piesardzība var būt ne tikai veids, kā saglabāt jau sasniegto. Diezgan bieži spēja gaidīt ērtu brīdi kļūst izšķiroša cīņā par vietu saulē. Intuīcija palīdzēs noteikt, cik svarīgs ir brīdis. Maija vidū eksperti iesaka Ūdensvīram uzticēties sestajai sajūtai.

Šajā ziņā noderīgas būs arī romantiskas tikšanās un jauni paziņas. Svarīgi lēmumi ir jāpieņem uzmanīgi, vai, ja laiks to atļauj, tos nodod tālāk. Galvenais – nedodiet cilvēkiem vai sev tukšus solījumus, kas var novest visus plānu izjukšanas.

Zivis

Fakts ir tāds, ka šonedēļ zvaigžņu un planētu enerģija būs ļoti dinamiska. Tas ietekmēs to, kas notiek apkārt, tāpēc tagad tas ir bīstami. Paškritika būs ļoti labs Zivju palīgs. Jums nevajadzētu gaidīt, kamēr kāds uzdrošinās kritizēt – jums pašam ir jāspēj meklēt trūkumus.

Zivis var sākt uztraukties par savu nākotni. No tā izriet, ka ne tikai pagātnei un tagadnei, bet arī rītdienai būs liela nozīme veiksmes attīstībā Zivīm. Jums ir jāplāno lietas vairākas nedēļas iepriekš, lai izkļūtu starp izklaidi un kaut ko patīkamu. Domas, kas drīz iet kaut kur vai satiekas ar kādu, vienmēr silda dvēseli. Zivis, ja vēlas, var būt stipras garā.

avots: dailyhoro

Leave a Comment