Mīlestības horoskops nedēļai no 6. līdz 12. maijam – iespēja gūt panākumus mīlestībā!

Mīlestība ir viena no svarīgākajām dzīves jomām, kas neatbilst ideālajam scenārijam. Viss tāpēc, ka zvaigznēm un planētām ir unikāla ietekme, kas katru nedēļu gatavo jaunus pārsteigumus.

Nedēļu atzīmēs ne tikai maija brīvdienas, bet arī jaunais Mēness mēnesis. Kā jūs zināt, nedēļa pēc Jaunā Mēness ir piemērots brīdis, kad var gūt panākumus. Lielāko daļu laika Mēness atradīsies Vēzī. Tas nozīmē, ka mūsu attiecības kļūs dziļākas, jutekliskākas, siltas un emocionālas. Tāpēc mēģiniet vairāk sazināties ar savu mīļoto, plānot kopīgu uzņēmējdarbību – komunikācija dos daudzas priekšrocības.

Auns

Aunam, vadošā planēta būs Saule Vērsī. Patrons planēta paliks stabils, dodot sākumu panākumiem mīlestībā. Tomēr, lai sāktu jaunu posmu, jums būs jāizšķir jūsu vēlmes un motīvi. Eksperti iesaka jums pierakstīt savus mēneša plānus un vēl labāk izveidot vēlmju karti, nosūtot pieprasījumu zvaigznēm par to, ko vēlaties. Šonedēļ Aunu noteikti uzklausīs.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada maijam – būs grūtāk sasniegt mērķus!

Vērsis

Vērša zvaigznājā uzreiz būs vairākas planētas (Saule un Merkurs). Tas palīdzēs Vēršiem sadziedēt sirds brūces. Trešdiena un ceturtdiena ir negatīvos toņos Saules negatīvo aspektu dēļ. Šajās dienās Vērsim ir vērts atcerēties par pagātnes uzvarām un sakāvi, lai atkal neuzkāptu uz viena un tā paša grābekļa. Vientuļajiem Vēršiem, astrologi neiesaka meklēt personu, lai aizpildītu tukšumu dvēselē.

Dvīņi

Nedēļa sākas ar Mēness atrašanos Dvīņu zīmē. Dvīņiem šī ir laba iespēja sākt jaunu dzīvi gan ar pašreizējo, gan jauno partneri. Viņi paši palīdzēs, ja viņi uz to apzināti tiecas: viņi piešķirs laiku psiholoģiskai apmācībai un darbam ar tēlu. Tātad viņiem būs iespēja iegūt labu ceļa vēju un  piesaistīt mīlestību daudz ātrāk.

Vēzis

Nedēļas izdevumi koriģētajā režīmā nedarbosies – 8. maijā Mēness ieies Vēža zvaigznājā un paliks tur līdz 10.maijam. Iekšējā balss viņiem pastāstīs, kā rīkoties šajā situācijā. Galvenais ir neatlikt lēmumus un rīcību pieticības vai nenoteiktības dēļ. Brīvajiem Vēžiem vajadzētu būt vieglāk risināt grūtības sazināties ar pretējo dzimumu.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 6. līdz 12. maijam – ceļā uz laimi būs grūtības!

Lauva

Šonedēļ Lauvas cenšas sajaukt Urāns un Neptūns. Izkliedēt miglu, var palīdzēt pozitīvas attieksmes noteikšana. Ja rodas jautājumi, kas saistīti ar personīgo dzīvi, ir pienācis laiks nvilkt līniju. Negatīvisma un piesardzības dēļ, Lauvas var zaudēt iespēju, kas reizi mūžā nokrīt.

Jaunava

Venēras aktivitāte 7., 9. un 10. maijā palielinās emocionalitāti, kas radīs konfliktus mīlestības savienībā. Visvairāk kaitinoši ir tas, ka jūs varat strīdēties par sīkumiem. Jaunavām šie datumi nav labākais laiks, lai pārmērīgi kritizētu partneri. Astrologi iesaka viņiem mazliet atteikties no pasaules ar savām bažām un darīt kaut ko ar dvēseles draugu. Pretējā gadījumā jūs varat zaudēt pārliecību par savu šarmu.

Svari

Šī nedēļa būs ideāli piemērota saskaņošanai ar jūsu mīļoto vai ar kādu, kas patīk Svariem. Ir pienācis laiks piedot apvainojumus, aizmirst visas sliktās lietas un droši pievērsties mīlestībai. Jaunā Mēness sākums ir ideāli piemērots iepazīties un dzīves plānošanai. No 8. līdz 10. maijam astrologi iesaka pieslēgt iztēli – zvaigznes iemūžinās katru domu un būs gatavas to īstenot praksē.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 6. līdz 12. maijam – pilna ar negaidītām situācijām!

Skorpions

Mēness un Urāns pamanīs Skorpionu iztēli ar neskaidriem plāniem un neskaidras vēlmes. Astrologi iesaka izvairīties no apšaubāmiem un neskaidriem ieteikumiem. 8. maijs būs sarežģīta diena negatīvo aspektu dēļ. Trešdien fantāzija var novest jūs tālu no realitātes, sarežģot jūsu attiecības ar kaislību. Kāda veida kļūda vai meli var pēkšņi mainīt jūtas.

Strēlnieks

Jupitera stāvoklis norāda uz  ātrām pozitīvām pārmaiņām. Strēlnieks, kas atrodas krīzē, šonedēļ var sēsties pie sarunu galda – kompromisu būs vieglāk panākt. Zvaigznes palīdzēs jūsu personīgajā dzīvē. Jo īpaši tas attiecas uz iepazīšanos un piedāvājumiem.

Mežāzis

Astrologi konsultē Mežāzi, lai parādītu maksimālu pašpārvaldi un taktiku. Iespējams, ka paaugstinātās jutības dēļ 8.-10. maijā Mežāzis sāpīgi reaģēs pat uz vismazāko kritiku par sevi. Pat brīvos Mežāžus pārspēs spēcīgas jūtas. Gudrās zvaigznes rūpējas par to, lai attiecības netiktu pārveidotas par mīnu lauku, un ieteiks jums nepieprasīt neiespējamību gan no sevis, gan no sava partnera.

LASI ARĪ: Fen Šui Natalijas Pravdinas prognoze 2019. gada maijam

Ūdensvīrs

Venēra, kas joprojām atrodas Aunā, kļūs vēl vājāka. Nav pārsteidzoši, ja Ūdensvīrs piekrīt kārdinājumam un ienirst vieglā depresijā. Tomēr šonedēļ pretestība ir jānovērš. Astrologi piedāvā drosmīgu skatījumu uz visām attiecībās esošajām problēmām un veikt izšķirošu soli, lai tos atrisinātu.

Zivis

Jaunais Mēness aizstās veco Mēnesi, kas atņems sliktas atmiņas. No pirmdienas Zivis sagaida taisnīgs ceļa vējš, jaunas domas un pārvērtēšana. Ir pienācis laiks rīkoties gan mīlestībā, gan karjerā. Izrādīsies, ka viņi baudīs daudz pavasara vakaru un siltu mīlestību no cilvēkiem.

avots: dailyhoro

Leave a Comment