Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 10. līdz 16. jūlijam: liktenīga nedēļa, kas noteiks daudzu finansiālo nākotni!

Lauva

Lauvas var paņemt īsu atvaļinājumu, lai atpūstos no finanšu un darba steigas un burzmas. Ikvienam, kurš smagi strādās un kam nepieciešama palīdzība, labāk lūgt palīdzību vai padomu cilvēkiem, kuri atrodas ietekmīgākā amatā. Merkurs būs spēcīgs, tāpēc Ļvova nespēs uzņemt finanšu plāna problēmas. Lai viss izdotos, veiksmei varat izmantot īsus rituālus. Tagad varat parūpēties par sevi, iztērējot nedaudz naudas izskata pārveidošanai, garderobes atjaunināšanai, ceļojumiem un izklaidei. Noderēs arī kādu naudas summu ieguldīt komforta radīšanā.

Jaunava

Jaunavām, iespējams, šonedēļ nāksies tērēt daudz naudas. Būs gan svarīgi un piespiedu tēriņi, gan arī nevajadzīgi, neprognozējami. Īpaši finanšu amuleti palīdzēs atbrīvoties no nevajadzīgiem izdevumiem. Zvaigžņu eksperti iesaka Jaunavām spēlēt pēc noteikumiem. Planētām būs nepieciešama precizitāte un kārtība, it īpaši naudas lietās. Jums jākļūst apdomīgākam. Daudzas lietas šonedēļ šīs Zīmes pārstāvjus var vilināt ar vieglām izredzēm, taču panākumi nav viegli – to nevajadzētu aizmirst. Jāsaglabā prātīga galva un nepakļaujas īslaicīgām vājībām.

Svari

Savtīgās darbības, ko Svari paveiks šonedēļ, atbaidīs no viņiem Merkura radošo garu un līdz ar to arī finansiālo veiksmi. Svariem labāk šajās septiņās dienās censties cilvēkiem neatteikt. Kas zina – varbūt nākotnē tieši no tiem, kam viņi šobrīd palīdz, nāks palīdzība tajās lietās, kas nodrošinās finansiālo stabilitāti. Visiem Svariem, kuri vēlas kļūt bagāti, ir vairāk jāstrādā un biežāk jāizmanto labklājības burvestības. Tas viņiem palīdzēs palielināt ienākumus, nepieliekot daudz vairāk pūļu. Nauda mīl Svarus. Jums vienkārši vajag viņus iemīlēt.

Skorpions

Nākamā nedēļa Skorpioniem atnesīs daudz finanšu jaunumu, iespēju un notikumu. Viņus gaida intensīvs darbs pie sevis un savas dzīves. Šajās septiņās dienās, kas tiks aizvadītas planētu labvēlīgās enerģijas vadībā, Skorpioni varēs precīzi uzzināt, kā gūt panākumus tagad un nākotnē. Viņiem tiks atklātas slepenas zināšanas. Lai tos īstenotu, jums ir nepieciešams vairāk enerģijas un motivācijas, un panākumu apliecinājumi palīdzēs jums tos iegūt. Merkuram būs labvēlīga ietekme, ar ko pietiek, lai Skorpionus noskaņotu uz panākumiem.

Strēlnieks

Strēlniekam būs veiksmei un optimismam bagāts periods. Mums ir jārīkojas un nav jābaidās no pārmaiņām. Šonedēļ Strēlnieku finanšu dzīvē var notikt kāds nozīmīgs un ļoti nozīmīgs notikums, kas viņiem pavērs jaunas finanšu un biznesa iespējas. Tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka sekot zvaigžņu pavedieniem un intuīcijai. Strēlniekiem ir jāpaaugstina savas enerģijas vibrācijas, lai spēcīgāk ietekmētu apkārtējos. Viņi sagaida no Visuma pārpilnību un dāsnumu. Planētas palīdzēs pārvarēt šaubas un pretrunas, kas novirza jūs no kursa.

Lasi arī: Ja jūsu mājā joprojām ir šie vampīru augi, steidzami izmetiet tos ārā, lai izvairītos no neveiksmes.

Lasi arī: Vecmāmiņa iesēja veselu samteņu dobi, bet ne jau skaistumam, tie nav tikai ziedi, bet gan īsts spara un ilgmūžības eliksīrs

Lasi arī: Slavenais čehu – franču rakstnieks devās mūžībā. Vārda meistaram bija 94 gadi

Mežāzis

Nākamā nedēļa palīdzēs Mežāžiem tikt galā ar finanšu un biznesa plāniem nākotnē. Iespējams, viņiem izdosies atrast jaunu ienākumu avotu, kas palielinās viņu ienākumus. Iekšējo spēku pamošanās var būt lēna, tāpēc, lai paātrinātu šo procesu, jums vajadzētu izmantot Pranayama elpošanas tehniku. Protams, bagātināšanās nenotiks uzreiz – lai to izdarītu, jums būs smagi jāstrādā, kas šīs zīmes cilvēkiem nav problēma. Veiksme būs ar viņiem, tāpēc, pareizi plānojot savu laiku, viņi varēs ielikt labus pamatus bagātināšanai.

Ūdensvīrs

Šonedēļ Ūdensvīriem ir visas iespējas kļūt bagātākiem. Tiesa, jūs nevarēsiet pilnībā izjust sava darba rezultātu uzreiz. Tagad Ūdensvīri atrodas uz atklājumu robežas, kas viņus iepriecinās nedaudz vēlāk. Šajās septiņās dienās jums jācenšas nodrošināt savu laimīgo un ērto finansiālo nākotni. Vari meklēt jaunus ienākumu avotus un nebaidīties atbrīvoties no tā, kas traucē kļūt bagātam. Ir ārkārtīgi svarīgi atcerēties, ka šobrīd aktuālākais ir ekvivalentās apmaiņas likums. Iespēju pārvērtēšana un alkatība var atņemt Ūdensvīriem stabilitāti un stingru pašapziņu.

Zivis

Zvaigžņu eksperti iesaka Zivīm sarežģītās situācijās nepadoties un nepadoties visam vissvarīgākajā brīdī. Pirms pieņemt svarīgu finansiālu lēmumu, jums viss ir pareizi jāizsver. Ja viņus pārņem šaubas, varat vērsties pēc palīdzības pie tuviniekiem. Galvenais ir sekot radošai domāšanai, lai ar domu spēku piesaistītu naudu. Zvaigžņu eksperti iesaka Zivīm šonedēļ būt sabiedriski aktīvām. Ir svarīgi darīt to, kas viņiem padodas vislabāk – būt radošiem un atjautīgiem. Tātad viņi saņems atzinību, kā arī iespēju palielināt savus finansiālos ienākumus.

Nauda nav laimes avots, bet tikai laba degviela. Jums nevajadzētu padarīt finansiālu labklājību par savas dzīves jēgu, taču bez tās dzīve var būt grūta un nepatīkama, tāpēc, ja jums nepaveicas ar naudu, neaizmirstiet izmantot trīs veidus, kā atbrīvoties no finansiālām problēmām.

COMMENTS

Leave a Comment