Gribēju atgriezties mājās uz Ziemassvētkiem, bet mani tur negaida ne meita, ne znots

Un tā arī notika. Man nebija laika ierasties kārtot dokumentus. Bet mana meita bija grūtniecības un dzemdību atvaļinājumā. Vispirms ar savu meitu, tad ar jaunāko. Esmu samierinājusies ar šo lēmumu. Māja izrādījās patiešām lieliska. Katru gadu es ierados pie viņiem ziemas brīvdienās. Sēdējām plašā viesistabā ar kamīnu, mazbērni skraidīja. Tā es sapņoju pavadīt savas vecumdienas.

Šogad arī es nolēmu brīvdienās doties mājās. Mana dzimšanas diena ir 8. janvārī. Mēs vienkārši svinējām Ziemassvētkus un pēc tam jubileju vienlaikus. Bet ne meita, ne znots negrib, lai es braucu. Mana meita pa telefonu teica: “Mammu, pat nedomā braukt. Valstī ir karš, vienmēr nav gaismas. Mums šobrīd nav laika brīvdienām. Mēs neko nesvinēsim! Un znots viņu atbalstīja.

Es šaubījos. Tad man piezvanīja kaimiņiene un teica, ka tagad mājā dzīvo vīra vecāki. Izrādās, znots paņēmis pie sevis savus vecākus. Es, protams, neiebilstu, jo šai mājai vajadzēja būt visai ģimenei. Bet izrādās, ka man tajā nav vietas? Viņi man pat nestāstīja, ka paņēmuši mana znota vecākus. Es neiebilstu, vismaz varētu pateikt patiesību.

Es jutos tik skumji un apmulsusi. Galu galā es jau cerēju, ka šogad varēšu pārvākties uz pastāvīgu dzīvi kopā ar bērniem. Man ir 60, man ir apnicis strādāt bez pārtraukuma. Tagad es domāju, vai tas ir tā vērts? Šeit man ir vīrietis, kurš aicina precēties. Es atteicos, jo domāju, ka atgriezīšos mājās. Bet varbūt palikt šeit un sakārtot savu dzīvi?

Lasi arī: Jupiters Aunā no 2022. gada 20. decembra līdz 2023. gada 15. maijam: kā noderēs lielākā planēta

Sieviete atradās sarežģītā situācijā. Galu galā tas, par ko viņa sapņoja 15 gadus, pēkšņi pārvērtās nepiepildītās cerībās. Tomēr viņai ir laba iespēja sakārtot savu personīgo dzīvi. Precēties un veltīt laiku sev. Viņa pavadīja daudzus gadus, lai meita varētu dzīvot lielā ērtā mājā. Varbūt ir pienācis laiks dzīvot sev. Ko jūs domājat par to?

COMMENTS

Leave a Comment