Gribēju šķirties no vīra neuzticības dēļ, bet vecāki iejaucās un aizliedza

 

Kāda mūsu lasītāja vēlējās padalīties savos pārdzīvojumos un lūgt padomu. Personu vārdi rakstā mainīti, lai saglabātu personu privātumu. Katrīna apprecējās, vēl būdama studente.

Viņa pat nevarēja iedomāties, ka viņas mīļotais kādreiz spēs paskatīties uz citu sievieti. Bet ļoti drīz tas notika. Vīrs atzinās neuzticībā un bija gatavs sievai iesniegt šķiršanās pieteikumu.

Tas būtu noticis, taču situācijā iesaistījās stāsta varones tuvinieki. Vai viņiem izdevās meiteni pārliecināt, lasiet tālāk rakstā.

 

Vīrs atzinās neuzticībā

Kad mēs ar Jāni iepazināmies, man bija tikai 18 gadu. Es beidzu savu pirmo kursu universitātē un nedomāju par puišiem. Bet viņš iekaroja manu sirdi. Atlētisks un mērķtiecīgs vecākā kursa students, par kuru visas universitātes meitenes sapņoja. Kurš to būtu domājis, ka viņš izvēlēsies mani?

Mēs sākām satikties, un pēc pāris gadiem Jānis sāka runāt par kāzām. Uzreiz piekritu, bet vienojāmies, ka tikai tad, kad pabeigšu maģistrantūru, dosimies uz dzimtsarakstu nodaļu. Un tā arī notika. Jānis jau tobrīd strādāja, nākotne sāka iezīmēties.

Sākām dzīvot kopā īrētā dzīvoklī. Mani radinieki mīlēja znotu. Mamma nepārtraukti atkārtoja, cik ļoti man paveicies, es vēl esmu jauna, bet jau notvērusi tādu puisi kā zelta gabaliņu. Un, godīgi sakot, es pati sevi apskaudu.

Pēc universitātes es ļoti ātri atradu darbu. Mēs sākām plānot savu nākotni kopā. Mēs runājām par bērnu. Likās, ka mūsu idillei nekas netraucēs. Bet man jau šķita, ka viss nevar būt tik ideāls.

Lasi arī: Viņa 35 gadu vecumā dzemdē savu piekto bērnu, sāp sirds par šiem bērniem

Kopš kāzām pagājuši nedaudz vairāk kā 3 gadi. Jānis ieradās pēc kārtējās korporatīvās ballītes, pats ne savā ādā. Viņš negribēja runāt, it kā kaut ko slēptu. Tad likās, ka viss atkal jau ir labi. Pēc dažām dienām mans vīrs teica, ka mums ir nopietni jāparunā.

Vai ir vērts iesniegt šķiršanās pieteikumu?

Vīrs atzinās neuzticībā. Viņš godīgi pateica, ka gāja kolēģes pavadā, nedomājot par sekām. Tagad viņš nevar atrast sev vietu, viņš saprot, ka ir pieļāvis milzīgu kļūdu. Bet vai tam vispār ir nozīme? Kad to dzirdēju, likās, ka iekšā kaut kas salūza.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment