Horoskops 20.decembrim – radīsies neskaidri apstākļi un nemiers!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 20. decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Šodien jums, visticamāk, paveiksies, lai atrisinātu problēmas jūsu personīgajā dzīvē. Neskatoties uz visu, jūs spēsiet izpildīt tos sapņus, kas tevi nav atstājuši visu mūžu. Atzīšana un panākumi tev neliks ilgi gaidīt. Šī diena ilgi paliks atmiņā. Labs laiks iepirkties un iegādei.

LASI ARĪ: Kā sagatavoties Jaunajam 2019.gadam saskaņā ar Zodiaka zīmi

Vērsis

Iespējams, liels skandāls vai pārtraukums ar ilgstošu partneri. Strīdus un savstarpēju apvainojumu var pilnībā novērst esošās attiecības. Izredzes ir slikta veiksme, kas var novest pie izmisuma. Līdz vakaram attiecības ar citiem atgriezīsies normālā stāvoklī. Neesiet pedantiski un sīkumaini – tas var izraisīt tikai kairinājumu tuviniekiem. Tiem, kas atrodas jums blakus, trūkst jūsu rūpes un maiguma.

Dvīņi

Pievērsiet uzmanību savai Vese***ai. Sakarā ar krasu dzīves potenciāla samazināšanos, fiziska pārslodze vai ar risku saistītas darbības ir ļoti nevēlamas. Ir pienācis laiks domāt par pāreju uz jaunu darbību, veco saišu atjaunošanu un stiprināšanu vai palīdzības nodrošināšanu mīļajiem.

Vēzis

Labvēlīga diena dzīves uzlabošanai, vērsties pie varas iestādēm. Personīgais šarms un neatlaidība palīdzēs sasniegt augstu rezultātu. Planētu patronāža pozitīvi ietekmēs jūsu personīgo dzīvi. Iespējams, ka jūs satiksieties ar veciem draugiem.

LASI ARĪ: Kādas briesmas sagaida Zodiaka zīmes 2019.gadā

Lauva

Kritiskā diena, kurā ir grūtības personiskajā dzīvē, un komplikācijas sazināties ar draugiem un radiniekiem. Zvaigznes iesaka nepieņemt radikālus lēmumus: jebkura no jūsu darbībām var vērsties pret jums. Rūpīgi skatīties apkārt – kāds mēģina jums atņemt laimi. Atlieciet plānoto darījumu – iztērētie spēki neatmaksāsies ar rezultātu.

Jaunava

Iespējams, ka laiks, kas saistīts ar garīgo izaugsmi, prioritāšu noteikšanu un spēju pareizi novirzīt savu enerģiju, sāksies tieši tagad. Varbūt šodien sievietēm Jaunavām ir kaut kāds satraukums vai viņām ir jāpilda apgrūtinoši pienākumi. Vīriešus – Jaunavas gaida interesanta paziņa vai negaidītas ziņas.

Svari

Iespējamie savainojumi, lielas problēmas ar nepiederošiem cilvēkiem vai valsts amatpersonām Dzīves potenciālam ir tendence samazināties. Pēcpusdienā jūs varat justies sliktāk, būt nomākti, galvassāpes. Iespējams, jums būs jāsaskaras ar nelielām finansiālām problēmām un mājsaimniecības darbiem. Enerģijas trūkums var izraisīt neapmierinātību un agresivitāti. Nelietojiet ļaunprātīgi alkoholu, esiet mēreni ar pārtiku.

LASI ARĪ: Brīdinājuma horoskops: par ko var pārstāt mīlēt dažādi Zodiaka zīmes pārstāvji

Skorpions

Ir labāk atturēties no ilgiem ceļojumiem un pastaigām vienatnē. Nav ieteicama aktīva fiziskā aktivitāte un skaļi svētki. Zvaigznes iesaka būt pacietīgiem, uzmanīt veselību, ievērot kritisku attieksmi pret realitāti. Uzmanīt savu īpašumu: laupīšana, ugunsgrēks vai vērtslietu nozaudēšana nav izslēgta.

Strēlnieks

Fiziski nelabvēlīga diena. Iespējama Sli**ba, traumas vai emocionāls stress. Zvaigznes iesaka pildīt tikai tos gadījumus, ko jūs pilnībā saprotat. Izvairieties no riska strādāt ar griezējinstrumentiem, elektroierīcēm – rīkojieties tikai pārbaudītos veidos.

Mežāzis

Šodien pievērsiet uzmanību savai Vese***ai. Neskaidrības gadījumā nekavējoties konsultējieties ar ārstu – Sli**ba var būt ilgstoša. Nav izslēgtas mazas ģimenes problēmas. Grūtības sadarboties ar mīļajiem var izraisīt konfrontācijas, kas beigsies ne jūsu labā. Labāk ir parādīt laipnību.

LASI ARĪ: Kurām austrumu horoskopa zīmēm 2019. gadā veiksies

Ūdensvīrs

Liktenis nosūta jums vēl vienu stiprības pārbaudi. Pastāv risks nonākt negodīgu cilvēku ietekmē. Iespējams, jums būs jāuzņemas neparedzētas finansiālas izmaksas. Bet nevajadzētu aizmirst, ka pat šajā situācijā jums nevajadzētu atņemt uzmanību mīļajiem.

Zivis

Diena ir labvēlīga saziņai, sportam un jebkuram fiziskam darbam. Jūs varēsiet veidot attiecības ar daudziem, kā jūs domājat. Izvairieties no pretrunīgas konfrontācijas, meklējiet kompromisu – un viss notiks. Bērnu intereses prasīs, lai jūs pievērstu uzmanību un personisku līdzdalību.

avots: vedmochka

Leave a Comment