Horoskops 21.decembrim – uzmanieties no agresīviem cilvēkiem!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 21.decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Veiksmīga diena. Dzīves potenciāls ir augsts. Progress ir iespējams gadījumos, kas saistīti ar komercdarbību, jaunu ienākumu avotu meklēšanu. Lai panāktu lielāku veiksmes iespējamību, jums ir jāiesaista spēcīgu personu vai partneru atbalsts. Aunu sievietēm ir iepazīšanās vai sapulce, kas neizsaka nožēlu un vilšanos.

LASI ARĪ: Kā sagatavoties Jaunajam 2019.gadam saskaņā ar Zodiaka zīmi

Vērsis

Jūs var saukt par prozas rakstītāju, bet citi lūgs tev praktiskus padomus. Jūs patiešām darāt lietas, bet citi vienkārši runā par tām. Tikai nedaudzi pārstāv jūsu dziļumus – jūs esat pārāk noslēpumains un nenotverams. Dalieties savās problēmās ar mīļoto.

Dvīņi

Dienas sākumu var raksturot dramatiskas izmaiņas. Iemesls tam var būt nepatīkamas ziņas, maldināšana un nodevumi. Otrajā pusē tiks atklātas jaunas iespējas un stimuls turpmākajām aktivitātēm. Stiprināt ģimenes attiecības.

Vēzis

Pasīvā diena, nelabvēlīga komunikācijai un jaunu attiecību veidošanai. Dienas laikā saglabājiet mierīgumu un ierobežojumu. Vēlme pēc izpriecas, pazemojot paša vājās puses var palēnināt garīgo progresu un izraisīt daudz nepatikšanas.

LASI ARĪ: Kurām austrumu horoskopa zīmēm 2019. gadā veiksies

Lauva

Veiksmīga diena individuālajai vai kolektīvai jaunradei. Pēcpusdienā mēģiniet pavadīt laiku brīvā dabā: baudīt ainavu, doties pastaigā pa parku. Izvairieties no stingriem spriedumiem un apgalvojumiem, ko nāksies nožēlot. Zvaigznes neiesaka paļauties uz panākumiem mīlestības lietās.

Jaunava

Daži panākumi finanšu jomā var notikt tikai ar lielu piepūli, naudas un laika izlietojumu. Tikai savlaicīga atbilde uz jaunām problēmām palīdzēs jums tikt galā ar negatīvu situāciju. Pretējā gadījumā jūs jutīsiet uzbudināmību, garastāvokļa svārstības, nespēku. Tas viss var vājināt jūsu auru.

Svari

Labvēlīga diena Svariem, kas nodarbojas ar mācīšanu, mācīšanos vai izglītību. Iespējams, ka ir uzlabojies finansiālais stāvoklis vai veiksmīgi pabeigta lieta. Tomēr planētas iesaka nezaudēt samērīguma un takta sajūtu. Iespējams, jums būs jāpārskata plāni vai jāmaina prioritātes pēcpusdienā. Radošās profesijas cilvēki varēs efektīvi demonstrēt savus talantus un realizēt savu plānu maksimumu.

LASI ARĪ: No kā jums ir nepieciešams atvadīties 2018.gadā saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi: astroloģes Vasilisas Volodinas padoms

Skorpions

Jūsu panākumi tieši būs atkarīgi no spējas būt elastīgam saziņā, lai mainītu uzvedības taktiku atkarībā no situācijas. Gatavojieties nopietnām problēmām ar draugiem vai tuviem cilvēkiem. Izvairieties no mīlas piedzīvojumiem: gaidāma maldināšana vai vilšanās. Ģimenes problēmas radīs papildu izmaksas.

Strēlnieks

Negaidītas problēmas var ievērojami sarežģīt attiecības ar draugiem. Zvaigznes iesaka šajā dienā būt izturīgākiem nekā jebkad agrāk. Nenokavējiet darījumu tikšanās, jo principā ir ārkārtīgi grūti panākt kopīgu viedokli ar partneriem. Sarežģījumiem pievērsties ar visu uzmanību, koncentrējieties uz galveno, lai izvairītos no kļūdām.

Mežāzis

Ir labi sazināties ar iestādēm, filantropiem, valdībām un sabiedriskām organizācijām. Jūsu sociālisms un uzņēmējdarbība radīs priekšnoteikumus finanšu stāvokļa uzlabošanai. Uzņemties iniciatīvu un nekādā gadījumā nebremzējiet – izmantojiet visas iespējas. Laba diena ceļošanai un pastaigai.

LASI ARĪ: Kuras Zodiaka zīmes sagaida panākumi 2019. gadā: Pāvela Globa horoskops

Ūdensvīrs

Jūsu dzīves potenciālam ir tendence samazināties. Jums vajadzētu izvairīties no aktīvas uzņēmējdarbības, pieņemt vai sniegt padomu. Iespējamās kļūdas dokumentu noformēšanā, grūtības mācīties. Valsts sektora darbiniekiem ir jāpievērš īpaša piesardzība: veiksme jebkurā brīdī var aizgriezties no jums.

Zivis

Diena paplašinās darbības iespējas, pavērsies jaunām iespējām vai citiem ienākumu avotiem. Nav izslēgts negaidīts piedāvājums vai tikšanās ar veciem biznesa partneriem. Sarežģījumi un nepareiza novērtēšana var traucēt plānu īstenošanu. Diena nelabvēlīga ceļošanai. Esiet uzmanīgi ar elektrību.

avots: vedmochka

Leave a Comment