Horoskops 26. februārim – panākumi radošo profesiju pārstāvjiem!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 26. februārim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Diena ir labvēlīga mīlestībai, ģimenes attiecībām, koncepcijai, radošu ideju iemiesojumam. Nav vēlams uzsākt jaunu biznesu – visticamāk, viņi būs lemti neveiksmei. Gatavojieties nopietnām problēmām ar draugiem vai tuviem cilvēkiem. Izvairieties no mīlestības piedzīvojumiem: romantika sajūtu izpausmē var pārvērst tevi par izsmieklu.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada martam

Vērsis

Zvaigznes sola panākumus radošo profesiju cilvēkiem. Reakcijas ātrums, spēja atrast pareizos risinājumus gandrīz bezcerīgās situācijās, intuīcija – tas viss palīdzēs radīt priekšnoteikumus jūsu finansiālās situācijas uzlabošanai. 

Dvīņi

Šodien zvaigznes iesaka rīkoties bezgalīgi un lielā veidā. Nepadodieties jauniem gadījumiem, pat ja tie šķiet maz solījumu nesoši. Jebkuru jautājumu risināšanā izmantojiet savu intuīciju. Iespējams, ka izmaksas būs, bet ieguldītā nauda atmaksāsies simtkārtīgi.

Vēzis

Iespējams, ka šodien sāksies periods, kas saistīts ar garīgo izaugsmi, prioritāšu noteikšanu un spēju pareizi virzīt savu enerģiju. Panākumi ir iespējami, ko noteiks pareizais situācijas novērtējums, spēja izveidot nepieciešamos kontaktus un sasniegt mērķi ar minimālu piepūli.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada martam – dramatiskas izmaiņas visās dzīves sfērās!

Lauva

Aktīva, radoša diena, kas būs diezgan intensīva. Šodien, mēģiniet uzvesties ierobežotāk – nepieņemiet aizraujošus piedāvājumus, izvairieties no gadījuma rakstura paziņām, neuzsāciet uzņēmējdarbību. Negaidīti jaunumi var likt jūs pārskatīt savus plānus.

Jaunava

Vīriešiem Jaunavām jāizvairās no nepatikšanām, nevajadzētu vadīt viņu kaislības. Jūsu spēja analizēt gan savu uzvedību, gan partnera uzvedību palīdzēs izvairīties no pārpratumiem. Sievietēm-Jaunavām jāpievērš uzmanība viņu Vese***ai. Sekojiet diētai, atsakieties no taukainiem pārtikas produktiem, jūs varat badoties. Laba diena ārstēšanai ar tradicionālo medicīnu.

Svari

Jūsu Vese***a un spēja strādāt būs topā šodien, neskatoties uz to, ka nervu slodze ievērojami palielināsies. Neatvairāmi panākumi steigā dos pienācīgus rezultātus. Uzmanieties no uguns – iespējamas problēmas, kas saistītas ar uguni.

LASI ARĪ: Izvēlieties vienu simbolu, lai atklātu savu galveno dzīves tēmu 2019. gadā

Skorpions

Pasīvā diena. Jūsu aktivitāte nedaudz samazināsies. Pirms rīkoties, rūpīgi pārskatiet situāciju un, ņemot vērā visas iespējamās iespējas, izvēlieties labāko. Individuālās nodarbības ir nelabvēlīgas: ja vēlaties kaut kā izcelties, tad jums nevajadzētu būt cītīgam – tas pats, jūs nevarēsiet to darīt, vai rezultāts būs tieši pretējs cerībām.

Strēlnieks

Diena ir labvēlīga kontaktiem un saziņai ar partneri, aktīvai atpūtai un izklaidēm. Nemateriālā vērtība un spēja piedot nodarījumus palīdzēs izvairīties no strīdiem. Iespējams, ka jūs izrādīsiet interesi par mistiku, filozofiju vai reliģiju. Dzīves iztēle vai tērzēšana ar draugiem novedīs pie negaidītiem secinājumiem.

Mežāzis

Plānai diplomātijai un retai spējai analizēt situāciju vajadzētu kļūt par jūsu palīgu visos kontaktos. Jums ir apskaužams sniegums – jums ir laiks daudz darīt.

LASI ARĪ: 5 zodiaka zīmes, kuras nedrīkst traucēt, ja tām ir slikts garastāvoklis!

Ūdensvīrs

Šodien jums nevajadzētu veikt lielus plānus, sākt jaunu biznesu. Biznesa sanāksmes nesniegs vēlamos rezultātus. Uzmanieties no ienaidnieku mahinācijām. Neaizņemieties, mēģiniet atrisināt paši savas finansiālās problēmas. Uzticieties vairāk intuīcijai.

Zivis

Diena var būt pretrunīga. Nav izslēgts negaidīts piedāvājums vai tikšanās ar ilgstošiem biznesa partneriem, bet steiga vai koncentrēšanās uz personiskām interesēm var traucēt plānu īstenošanu. Jūs labāk apstājieties un uzmanīgi paskatieties.

avots: vedmochka

Leave a Comment