Horoskops 3. decembrim – jutīsiet stingru pamatu zem kājām!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 3.decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Iespējams, ka jūs varēsiet parādīt savus talantus un spējas dažādos līmeņos. Šī diena būs ļoti labvēlīga saziņai ar draugiem un partneriem. Iespējams, ka jaunas idejas un domas jums atvērs jaunas darbības jomas. Zvaigznes iesaka pamest standarta pieeju jebkurai uzņēmējdarbībai un parādīt izdomu. Aunu personīgajā dzīvē var būt nozīmīgi notikumi.

Lasi arī: Finanšu horoskops nedēļai no 3. līdz 9. decembrim – dzīves kvalitāte mainīsies!

Vērsis

Neparedzēti likteņa iznākumi. Iespējams, ka augstās dzīves potenciāls liks jums parādīt maksimālu aktivitāti un efektivitāti, bet noslēgtie līgumi un nolīgumi, visticamāk, nesniegs vēlamos rezultātus. Esiet uzmanīgi, strādājot ar biznesa dokumentiem vai materiālajām vērtībām – to dēļ rodas iespējamās problēmas.

Dvīņi

Ir labi piedot, dot un pieņemt dāvanas, izpildīt pieprasījumus. Novērst visu agresiju. Jūs nevarat pārkārtot mēbeles, parakstīt dokumentus, baudīt riskantus piedzīvojumus, braukt ātri. Pavadiet dienu kopā ar ģimeni vai tuviem draugiem. Sapņi var būt pravietiski.

Vēzis

Veiksmīga diena kopīgiem pasākumiem vai kolektīvai atpūtai. Centies pavadīt vairāk laika ārpus telpām. Vakarā var rasties komplikācijas attiecībās ar bērniem vai laulības partneru strīdi.

Lasi arī: Horoskops 2018.gada decembrim no Andželas Perlas – pirmais ziemas mēnesis sola interesantus notikumus!

Lauva

Zvaigžņu atrašanās vieta prognozē kļūdas profesionālās darbības jomā un personiskās attiecībās. Droši vien negodīgā attieksme vai cilvēki, kurus jūs uzskatāt par saviem sabiedrotajiem, nodos jūs. Nepabeigti darījumi vai nepildīti pienākumi var radīt finansiālus zaudējumus vai sarežģīt attiecības ar partneriem. Ģimenes problēmas atkal būs priekšplānā.

Jaunava

Ļoti nelabvēlīga visos aspektos diena. Liktenis nosūta jums pārbaudes, pārbauda jūsu dzīves principus un attieksmi. Iespējami maldinājumi, vilšanās, ievainojumi. Izvairieties no garām pastaigām, braucieniem. Iespējama sadursme ar nežēlību.

Svari

Nelabvēlīga diena ceļojumiem, darījumu braucieniem, kontaktiem ar svešiniekiem. Zvaigznes brīdina: piesardzīgi braucot, ar durošiem un asiem priekšmetiem, strādājot ar elektriskajām ierīcēm. Sargieties no uguns – iespējamās problēmas, kas saistītas ar uguni. Nesteidzīga došanās uz panākumiem dos pienācīgus rezultātus. Izmantojiet ierobežojumus un piesardzību, sazinoties ar citiem; veselais saprāts palīdzēs noteikt, kurš ir draugs un kas ir ienaidnieks.

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai no 3. līdz 9. decembrim – kāds steidzinās notikumus, kādam liksies, ka viss notiek pārāk ātri!

Skorpions

Pirmā dienas puse var būt labvēlīga. Jūs nevarat būt pasīvs, bet neuztraucieties. Šajā gadījumā jūs varēsiet realizēt savus plānus par dienu. Zvaigznes šodien piedāvā sākt nopietnas biznesa sarunas. Tomēr lietu galīgais rezultāts būs atkarīgs no jūsu garastāvokļa un aizraušanās ar kopējo cēloni. Pēcpusdienā ir iespējami viegli strīdi ar tuviem cilvēkiem, lai gan viņiem nav acīmredzamu iemeslu.

Strēlnieks

Jums būs nepieciešama spēja pielāgoties grūtos apstākļos. Izredzes ir nopietnas izmaiņas jūsu dzīvē. Šis process būs sāpīgs, tāpēc jums vajadzēs saglabāt nervus un nesteigt lietas. Jaunas lietas ir grūti sākt, atrisiniet vecās un tikai tad sāciet veidot nākotnes perspektīvas.

Mežāzis

Jums ir aktīvāk jāmeklē jēdziena, intelekta un kapitāla ienesīgums. Labvēlīgi jauni kontakti ar partneriem, kuri nākotnē gūs ienākumus. Lai ko jūs sāktu, jums izdosies. Tomēr nepārvērtējiet savus spēkus un spējas, tie nav milzīgi. Garīgi attīstīti cilvēki spēs pravietot.

Lasi arī: Horoskops nedēļai no 3. līdz 9. decembrim – pilna ar noslēpumiem!

Ūdensvīrs

Miers un harmonija atkal valdīs ģimenē. Ir iespējams gūt peļņu ar draugu un radinieku palīdzību. Gaidiet patīkamus pārsteigumus un dāvanas. Labs laiks iegādei, maiņai, ceļošanai.

Zivis

Šodien mēģiniet izvairīties no solījumiem, zvērestiem un nevajadzīgām sarunām, jo ​​tagad tās nedos neko, izņemot savstarpēju iekaisumu. Strīdus rašanās problēmas var notikt visu pirmās dienas pusi.

Avots: vedmochka

Leave a Comment