Horoskops 4.decembrim – dažiem nāksies būt uzmanīgiem!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 4. decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Zvaigznes sola dot labvēlīgu stāvokli finanšu pacelšanai. Neatsakieties no iniciatīvas, negaidiet palīdzību – dariet visu galvenokārt sev. Šodien vienošanās, par kurām esat tikai sapņojis, var tikt sasniegtas. Draugi un kolēģi pateiksies jums.

Lasi arī: Finanšu horoskops nedēļai no 3. līdz 9. decembrim – dzīves kvalitāte mainīsies!

Vērsis

Pirmajā dienas pusē esiet uzmanīgi, izvairieties no komandas darba, neveiciet svarīgus lēmumus, jo jūsu finansiālā situācija ir nestabilā stāvoklī: peļņa ir tikpat iespējama kā zaudējumi. Pastāv iespēja pārvietoties pa karjeras kāpnēm. Problēmas, visticamāk, ir saistītas ar klaiņošanu un neslavas celšanu no ienaidniekiem. Konfidenciāla saziņa ir iespējama tikai ar tuviem cilvēkiem.

Dvīņi

Šī diena iet zem maldināšanas un pārpratumu zīmes. Mēģiniet pieklājīgi izvairīties no cilvēkiem, kuri izrāda lielāku interesi par jūsu biznesu. Zvaigznes ir gatavas jums palīdzēt, cenšoties sasniegt vērienīgākos plānus un mērķus. Visticamāk, jūs saņemsiet iedrošinošas ziņas un spēsiet sākt pelnošu biznesu, ko jūsu skauģi ir palaiduši no savām rokām.

Vēzis

Darbs prasīs daudz pūļu, izskatiet nestandarta veidā ierastos pienākumus, atrodiet ārkārtas risinājumus problēmām, kas rodas. Zvaigznes brīdina, ka testa periods jums nav beidzies. Iespējams atbalsts un izpratne no cilvēkiem, kurus jūs neuzskatāt par saviem sabiedrotajiem. Pēcpusdienu vislabāk pavadīt ārpus mājas. Jums noderīgi ceļojumi, kā rezultātā jūsu garastāvoklis uzlabosies.

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai no 3. līdz 9. decembrim – kāds steidzinās notikumus, kādam liksies, ka viss notiek pārāk ātri!

Lauva

Nevēlamas jaunas paziņas. Neatļaujieties provokācijām, neticiet solījumiem, ierobežojiet savas emocijas. Iespējams, vīriešu Lauvas saņems negaidītu dāvanu. Izturieties uzmanīgi: dažreiz dāvanas ir pārāk dārgas.

Jaunava

Nevēlama diena, kas saistīta ar nepieredzētām cerībām, veltīgām cerībām, negodīgumu partnerībā, konfliktiem ar radiniekiem un bērniem. Iespējams, ka pasliktināsies Vese***a. Šodien jebkurai Sli**bai būs ilgs, ilgstošs raksturs. Jūs nevarat griezt matus, ēst smagu pārtiku, skatīties spogulī.

Svari

Nelabvēlīga diena, it īpaši vīriešu Svariem. Dzīves potenciāls ļoti zemā līmenī. Centieties nenorunāt nozīmīgas sanāksmes vai tikšanās pirmās dienas pusē. Sakarā ar emocionāli intensīvu pieredzi, būs ļoti grūti sarunāties ar partneriem un kolēģiem. Labāk novelciet līniju saskaņā ar vecajiem plāniem, darbiem, līgumiem. Pastāv neparedzētu izdevumu vai finansiālu zaudējumu iespēja.

Lasi arī: Horoskops nedēļai no 3. līdz 9. decembrim – pilna ar noslēpumiem!

Skorpions

Dzīves potenciāls ir augsts. Laba veiksme komerciālos jautājumos. Lai panāktu lielāku veiksmes iespējamību, jums ir jāiesaista spēcīgu personu vai partneru atbalsts. Izturieties vecos, pierādītos veidos, izvairoties no jauninājumiem, kurus jūs, iespējams, spiežat, un panākumi būs jūsu labā.

Strēlnieks

Jaunas domas vai darbības, kuru mērķis ir labklājības uzlabošana, var tikt izslēgtas, komunikācijas trūkums var radīt vilšanos. Zvaigznes iesaka būt piesardzīgiem pret fizisko slodzi un kolektīvo darbību. Vakarā var būt slikta pašsajūta. Nevēlami ir ļaunprātīgi izmantot alkoholiskos dzērienus, ēst treknus gaļas ēdienus un asas garšvielas. Mēģiniet koncentrēties uz pozitīvām domām, lai atbrīvotos no apvainojumiem vai ievainotiem lepnumiem.

Mežāzis

Šī diena iet garīga, apziņas šķelšanās, saindēšanās. Slepenu kaitēkļu apspiešana vai šaubīšanās kavē virzību uz paredzētiem mērķiem. Iespējami finansiāli zaudējumi, emocionālas problēmas. Iespējams, ka neuzmanīgu paziņu vai vieglprātīgu darbību dēļ jūs kļūsiet par uzbrukuma mērķi.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 3. līdz 9. decembrim – gaidāmas sīkas problēmas!

Ūdensvīrs

Jūsu aktivitāte samazināsies nedaudz. Ja jūs vēlaties kaut kā atšķirt sevi, jums nevajadzētu būt cītīgam – vienalga, jūs to nevarēsiet izdarīt. Mēģiniet atrisināt vecās lietas un atstāt treknrakstu projektus uz piemērotāku laiku. Neaizmirstiet par bērniem, jūs gūsiet prieku sazinoties ar viņiem.

Zivis

Aktīva cīņa un sadursmes diena. Šodien darbā var rasties grūtības, nelielas sadursmes ar kolēģiem. Uzmanieties, šķērsojot ielu, uzmanieties no negadījumiem, traumām darbā.

Avots: vedmochka

Leave a Comment