Horoskops 5. decembrim – daudzām attiecībām pienāks gals!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 5. decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Diena būs labvēlīga. Daudzos centienos varēsiet parādīt savas spējas. Jūsu apņemšanās un smags darbs tuvākajā laikā dos labus rezultātus. Varbūt jūsu partneris nolēma jūs ar kaut ko pārsteigt. Tas var nebūt patīkami, jo jums ir grūti pieņemt domu, ka tas neesat jūs, kas ierosināja inovāciju.

Lasi arī: Horoskops 2018.gada decembrim no Andželas Perlas – pirmais ziemas mēnesis sola interesantus notikumus!

Vērsis

Rūpējieties par sevi šodien. Šo dienu raksturo hronisku slimību saasināšanās. Varbūt jums būs jauns patrons. Cilvēki sniegs jums atbalstu un palīdzību, un jūs atkal būsiet pārliecināti par viņu uzticību. Izejiet ārpus pilsētas, kur varēsiet atpūsties un stiprināt veselību. Diena ir piemērota iepirkšanās veikšanai.

Dvīņi

Šī diena ir sarežģīta un pretrunīga laika sākums, kad attiecības ar kolēģiem un tuviem cilvēkiem tiks pārbaudītas pēc ilgtspējības un būs jāpārvērtē. Nevajag ļaunprātīgi izturēties pret jums tuvu cilvēku uzmanību un pacietību. Jūsu pašatdeves spēja tagad būs vajadzīga tiem. Pievērsiet uzmanību Vese***ai.

Vēzis

Šajā dienā ir vislabāk mierīgi sākt darbus, nevis plānot kaut ko, jo plāni var netikt īstenoti. Centieties būt apmierināti ar to, ko dzīve dos, nepieprasot neko vairāk. Lai gan ir iespējams, ka jūs jutīsieties tā, it kā kaut kas trūkst jūsu dzīvē. Pavadiet šīs dienas vakaru kultūras atpūtā un aktīvā saziņā ar bērniem.

Lasi arī: Finanšu horoskops nedēļai no 3. līdz 9. decembrim – dzīves kvalitāte mainīsies!

Lauva

Diena ir labvēlīga āra aktivitātēm: pārgājieniem pa mežiem vai pastaigām parkā. Darbs nav no jautājuma. Pavadiet šo dienu kopā ar ģimeni. Dienas otro pusi var aizēnot mazi strīdi jūsu aizrautības un asās saziņas dēļ. Centieties atbrīvoties no aizspriedumiem, kas neļauj jums atpūsties.

Jaunava

Laba diena pārdomām, pagātnes darbību analīze, meditācija. Iespējams, jūs saņemsiet negaidītas ziņas, kas sarežģīs jūsu ģimenes attiecības. Esi gatavs nopietnām problēmām. Dzīvē vajadzētu samierināties ar reālo. Nedariet to, ko nevarat izdarīt, jo tad tas uzliek lielu slogu uz pleciem. Izvairieties no pārmērīga darba, kas var nelabvēlīgi ietekmēt veselību.

Svari

Jūs varat veikt ļoti izdevīgus pirkumus un tādējādi dot saviem mīļajiem daudzus laimīgus brīžus. Patīkams uzaicinājums, kas būtu jāpieņem, ne tikai dažādos jūsu dzīvi un priecēs ar saziņu, bet arī dos jaunus draugus, kas varbūt pēc tam jūs ļoti lolos.

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai no 3. līdz 9. decembrim – kāds steidzinās notikumus, kādam liksies, ka viss notiek pārāk ātri!

Skorpions

Vitāli spēki tevi pārņems, jūs vēlaties atrisināt vissarežģītākos uzdevumus. Šajā laikā jūs varēsiet atraisīt savus radošos talantus, pat ja jūsu darbs nav radošs, kā arī sekmēt to, ko jūs vienmēr esat sapņojis slepenībā un kas var padarīt jūs, kā jūs domājat, patiesi laimīgus.

Strēlnieks

Šī ir visvairāk nepiemērotā diena, lai sāktu jaunu uzņēmējdarbību, ilgtermiņa plānošanu, ikdienas problēmu risināšanu. Pastāv risks, ka tiekat maldināts vai aplaupīts. Arī mēģiniet izvairīties no pūļiem šajā periodā un neapmeklējiet publiskās vietas.

Mežāzis

Nopietnu provokāciju diena. Jūs tiksiet vainots pie tā, ko jūs nedarījāt. Šodien savstarpējās izpratnes pilnīgi nav. Dažādu strīdu iznākums būs neparedzams. Esi ļoti uzmanīgs. Izslēdziet tos cilvēkus no savām aprindām, kas maldina un melo, un, no kuriem jūs esat atkarīgs. Šī diena nav pilnīgi labvēlīga bērna ieņemšanai.

Lasi arī: Horoskops nedēļai no 3. līdz 9. decembrim – pilna ar noslēpumiem!

Ūdensvīrs

Pārmaiņu diena, jebkura nozīmīga biznesa sākums. Jums var piedāvāt jaunu pozīciju. Piekrītiet bez vilcināšanās, jo drīz vien būs nozīmīgas dzīves izmaiņas. Jūsu trauksme un slepenas bailes ir nepamatotas. Noturība un centība jums nav, un tas ir tieši tas, kas pašlaik ir īpaši nepieciešams.

Zivis

Emocionāli bīstama diena. Atceliet ieplānotos apmeklējumus un pavadiet šo dienu mājās. Pievērsiet uzmanību ģimenei. Jūsu pacietība un takts palīdzēs radīt uzticības, komforta un siltuma atmosfēru. Neaizmirstiet par pilnīgu atpūtu, kas jums dos labumu. Nav ieteicams risināt iekšējās ģimenes problēmas.

Avots: vedmochka

Leave a Comment