Horoskops 9. martam – koncentrācija uz noteiktu jomu, sniegs panākumus!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 9. martam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Piemērota diena saziņai. Iespējams, ka sievietes Auni šodien spēs spīdēt sabiedrībā, būt uzmanības centrā. Labvēlīga diena laulībām, ģimenes attiecībām, mīlestības lietām. Aunu-vīriešu emocionālā nestabilitāte vai vēlme doties tālāk par savām kaislībām var novest pie liela strīda ar mīļajiem.

LASI ARĪ: 6 hormoni ir atbildīgi par tauku uzkrāšanos un lūk, kā tos izslēgt

Vērsis

Dzīves potenciāls, seksualitāte, personīgais šarms ir augstā līmenī. Veiksmīgs zvaigžņu izvietojums sola panākumus komercdarbībā. Ir iespējama visu ideju, plānu un saistību īstenošana. Pārmērīga vitalitāte un spēja veikt visgrūtākos uzdevumus sniegs lielus rezultātus. Iestāžu atzinība un atrašanās vieta liks jums meklēt neparastus problēmu risinājumus, netradicionālu pieeju biznesam.

Dvīņi

Visticamāk, jums ir paveicies atrisināt dažas problēmas jūsu personīgajā dzīvē. Rakstura cietība un daži apšaubāmi lēmumi radīs jūtas un palīdzēs atbrīvoties no sāpīgiem kontaktiem.

Vēzis

Šodien ir jāpieņem nopietna pieeja jebkuram uzņēmumam. Iedvesma un ambīcijas, vēlme pārvarēt visas grūtības, lai sasniegtu mērķi, dos panākumus. Planētu labvēlīgā atrašanās vieta ļaus realizēt iepriekšējās komerciālās idejas un nodomus. Draudi uz riskantām darbībām var virzīt jūs uz skaidru piedzīvojumu, bet, ja aprēķins ir pareizs, risks būs pamatots.

LASI ARĪ: Urāns Vērsī: jauna pieeja tam, kas mums ir un kas mums nav

Lauva

Šodien nav izslēgti negaidīti likteņa pagriezieni, kas prasīs no jums maksimālu aktivitāti un reakcijas ātrumu uz mainīgo situāciju. Sakarā ar zināmu naivumu un vainas sajūtu, jūs varat nonākt citu iespaidā vai iekrist slazdā. Esiet uzmanīgi, strādājot ar cilvēkiem no pretējā dzimuma – ar tiem var tikt saistītas iespējamās problēmas.

Jaunava

Lielisks laiks pabeigto lietu analīzei, plānošanai, jaunām idejām. Pārmērīga vitalitāte, personīgais šarms, garīgais plašums palīdzēs jums spīdēt sabiedrībā, radīt jaunas paziņas, piesaistīt jaunus sabiedrotos. Iespējams, emocijas ies pāri malai, tāpēc neuzticieties savai intuīcijai – pārbaudiet savus nodomus ar veselo saprātu, konsultējieties ar saviem draugiem.

Svari

Laba diena, lai sāktu jaunu uzņēmējdarbību, iepriekšēju plānošanu, tikties un nodibināt kontaktus ar partneriem. Tas īpaši attiecas uz Svariem uzņēmējiem. Jebkurš darbs vēlāk gūs labus rezultātus. Privātajā dzīvē tiek plānota pāreja uz citu attiecību vai jaunu attīstības līmeni, tāpēc rūpīgi jādomā par saviem vārdiem un darbiem.

LASI ARĪ: Spoguļa meditācija, kas palīdz man iemīlēt sevi atkal un atkal

Skorpions

No rīta sagaidāma tikšanās un kontakti, apsveikumi un komplimenti. Labs garastāvoklis ļaus jums aktīvi iesaistīties partnerībā, stiprināt personīgās saites un paplašināt savu sociālo loku.

Strēlnieks

Šodien jums vajadzētu rūpīgāk iepazīties ar saviem partneriem: draudzīgums un līdzjūtība nenozīmē sajūtu dziļumu. Iespējams, būs būtiski jāpielāgo nākotnes dzīves plāni. Lai izvairītos no neveiksmēm, šobrīd šķietami slikta notikumu attīstība ir tikai labāka.

Mežāzis

Šodien, ceļot, pastaigāties pa mežu, un aktīva atpūta starp līdzīgi domājošiem cilvēkiem ir labvēlīga. Nav izslēgta iepazīšanās ar interesantu personu, kas kādu laiku aizņems visas domas. Šī diena ir ļoti veiksmīga, lai atjaunotu kārtību mājā, veiktu dzīvokļa remontu vai uzlabošanu.

LASI ARĪ: Kā nonākt pie altāra jeb kā noņemt “vientulības vainagu” saskaņā ar Zodiaka zīmi!

Ūdensvīrs

Diena sola būt gaiša un neaizmirstama. Laipnība un dāsnums palīdzēs veidot uzticamas attiecības ar partneriem. Diena ir labvēlīga ceļošanai, fiziskai slodzei, āra aktivitātēm, ūdens procedūrām. Planētu atrašanās vieta ir nelabvēlīga tirdzniecībai un komercdarījumiem.

Zivis

Viena no tīrajām dienām. Iespējami harmoniskas ģimenes attiecības, prieks un savstarpēja apmierinātība starp mīļotājiem, vienošanās starp partneriem. Laba diena kāpšanai pa korporatīvajām kāpnēm. Saziņa ar ārpuskopienas cilvēkiem nedrīkst pārsniegt neitrālas tēmas.

avots: vedmochka

Leave a Comment