Kā uzzināt nākotni pēc dzimšanas datuma un vārda

Divi . Skaitlis Divi nozīmē, ka ik pēc dažiem gadiem vai katru gadu cilvēkam vajag pabūt vienam. Cilvēki ar šādu likteņa numuru ir pārsātināti ar apkārtējās pasaules enerģiju, kas bieži izraisa negatīvu domu, nepareizu tieksmju un baiļu parādīšanos. Šo cilvēku nākotne ir atkarīga no spējas abstrahēties no citu viedokļiem. Svarīgajos gados šādiem cilvēkiem biežāk jāieklausās savā iekšējā balsī.

Trīs. Ja esat nākamā dzīves perioda pašā sākumā, tad pārskatāmā nākotnē jūs varat sagaidīt jaunus mērķus, kursa maiņu. Jo tuvāk katra segmenta beigām, jo ​​lielāka iespējamība sasniegt mērķus, daudzsološas paziņas. Izmaiņas katra perioda maiņas laikā gandrīz vienmēr ir ļoti pozitīvas. Tie ļauj jums saprast, ko jūs patiešām vēlaties no dzīves .

Četri  palīdz katru reizi noskaņoties uz pareizo vilni, atrisināt problēmas. Tie uzkrājas gadu, divus vai vairāk, un tad Visums tos atiestata. Dažreiz visas problēmas nepazūd, bet vienmēr kļūst vieglāk. Dažas problēmas tiek pārdomātas, kļūst mazāk svarīgas un neatstāj tumšu plankumu pagātnē un nākotnē. Šajā sakarā, jo mazāks periodiskuma skaits, jo labāk.

Pieci . Pieņemsim, ka likteņa perioda skaitlis ir 2. Šajā gadījumā ik pēc diviem gadiem šāda cilvēka dzīvē būs problēmu saasinājums. Viņu mērķis ir iemācīt cilvēkam kaut ko svarīgu, norādīt uz kaut ko. Vairumā gadījumu nepatikšanas nozīme ir filozofiska. Cilvēkam ir jādomā, ko viņš var nozīmēt, lai padarītu savu dzīvi labāku.

Seši. Šis likteņa skaitlis nozīmē, ka nākotnē jūs gaida finansiāla veiksme. Skaitļi tevi mīl, tāpēc ar biežumu no 1 līdz 9 gadiem izdodas atrast jaunus ienākumu avotus, veiksmīgi piestrādāt pie kļūdām, atrast jaunus partnerus un draugus. Ja jūsu periodiskuma skaitlis ir, teiksim, 3, tad ik pēc trim gadiem varat droši mainīt darbu, ja kaut kas jums neder iepriekšējā.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai neiekļūtu neveiksmēs, nāksies pabeigt iesākto steidzami

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: neuzņemieties vairāk kā varat izdarīt!

Lasi arī: Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai gūtu panākumus būs jāstrādā smagi!

Septiņi. Šādi cilvēki ik pēc dažiem gadiem, atkarībā no periodiskuma skaita, noteikti smaidīs ar lielu veiksmi. Bieži vien tas netiek atpazīts uzreiz. Piemēram, jūs varat satikt interesantu cilvēku, kurš palīdzēs atbrīvoties no kādas svarīgas problēmas, bet līdz šim jūs vienkārši nevarat zināt, kurš no jūsu vides izrādīsies tik laimīgs talismans. Eksperti iesaka veidot vairāk paziņu un uzturēt attiecības ar cilvēkiem.

Astoņi. Cits numurs ar materiālo pamatu. Lai viss izdotos, katrā svarīgā dzīves posmā ir jāiegūst kaut kas jauns, jāveic kāds svarīgs pirkums. Tas var būt dzīvoklis, automašīna, daļa uzņēmumā. Ja periods ir 1, tad svarīga pirkuma izmaksas var samazināt. Šiem cilvēkiem finansiāli ir laba nākotne.

Deviņi. Skaitlis 9 nozīmē, ka katrs cilvēkam nozīmīgais gads ir karmisko mezglu atraisīšanas, garastāvokļa uzlabošanas un jaunu dzīves mērķu veidošanas gads. Lai nākotne būtu laimīga, vēlams darīt labus darbus pret radiem un draugiem. Katra jauna perioda sākumā prece tiek atgriezta trīs reizes.

Mainīt likteni nav tik grūti. Lai to izdarītu, ir svarīgi laikus izvirzīt jaunus mērķus un atteikties no tā, kas traucē attīstīties un kļūt laimīgākam.

Leave a Comment