Kādas krāsas kleitu vajadzētu vilkt, lai sagaidītu Jauno gadu, lai savaldzinātu Pūķi un iegūtu viņa labvēlību

Otro vietu mūsu hītu parādē dala sarkanā un zelta, tradicionālās pūķa krāsas. Gan agrāk, gan tagad šī kombinācija sola lielu bagātību tās nēsātājam. Sarkanie ar zeltu izšūti halāti bija tradicionālais valdnieku apģērbs. Bet nepieļaujiet liktenīgo kļūdu – nejauciet zeltu ar dzelteno. Kāpēc ir tā, ka? Mēs jums pastāstīsim nedaudz vēlāk.

Trešā vieta nākamajā gadā tiek melna. Nebrīnies! Austrumu kultūrā to vispār neuzskata par sērām, bet tieši otrādi. Tas ir izvēlēts, lai demonstrētu tīrību, spēku, cieņu un greznību. Kombinācijā ar zeltu tas nav zemāks par sarkano.

Krāsas, kas var aizskart zaļo koka pūķi

Ir pienācis laiks paskaidrot, kāpēc dzeltenā krāsa ir slikta ideja. Pirmkārt, kopš neatminamiem laikiem šo krāsu ir valkājusi tikai monarha ģimene. Atļauties dzeltenas drēbes nozīmē to pašu, ko apvainot imperatoru. Otrkārt, paradoksālā kārtā koka zīmēm nepatīk dzeltenas nokrāsas to liesmas tuvuma dēļ. Tajā pašā laikā sarkans ir izņēmums, bez tā neviens pūķis svētkos neieradīsies, pat ne koka.

Baltā krāsa arī izkrita no šīs briesmīgās būtnes labvēlības. Tomēr tas nav tik pārsteidzoši. Atšķirībā no melnā, balts simbolizē sēras un tukšumu.

Daži var domāt, ka brūni toņi būtu laba ideja. Piemēram, koks, okers un smiltis. Neskatoties uz to, ka Pūķis nākamajā gadā ir koka, brūnā krāsa tam ir pārāk triviāla. Turklāt daži tā toņi ir pārāk tuvu dzeltenajam. Diemžēl!

Interesants fakts: dažiem austrumu kalendāra ekspertiem ir dažādi viedokļi par violetu (fuksīna, violeta utt.). Daži cilvēki domā, ka visi pūķi ir sajūsmā par viņu. Un kāds, gluži pretēji, brīdina, ka Zaļais Koka Pūķis viņu nevar izturēt. Starp citu, viņam nepatīk arī zilās nokrāsas. Mēs varam teikt, ka viņš ir vienaldzīgs pret viņiem.

Kā nomierināt selektīvu, kaprīzu rāpuli

Jūs nevarat izvairīties, izmantojot tikai krāsu paleti; jums ir jāizmanto sava iztēle. Par laimi, šoreiz gada simbols ir spilgts raksturs, kuram nevar pārmest pieticību.

Lasi arī: Retrograda planētas 2024. gadā: dažas no tām spēcīgi izmainīs jūsu dzīvi!

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. decembrim: sāciet plānot nākotni, bet nesteidzieties darīt!

Dzirksti un vizuļi lieliski atdarina zvīņas. Šāda uzmanība detaļām noteikti iepriecinās pat izvēlīgāko Pūķi. Būtu arī ieteicams pielaikot satīnu un zīdu. Plūstošie materiāli rāpuļiem patīk tā paša iemesla dēļ kā spīdumi. Mājas ballītei piemērots pidžamas stila tērps, kas apvienojumā ar grimu un frizūru izskatās grezni.

Dzirkstošie aksesuāri un dārgakmeņi ir laipni gaidīti. Pūķi ir kāri pēc rotaslietām; viņiem patīk, ja bagātība ir redzama no tālienes. Šobrīd galvenais neaizrauties un nejauši dot priekšroku sudraba elementiem, tikai šikam, tikai zeltam!

Kurām zvaigžņu zīmēm 2024. gads nesīs veiksmi?

Nebūtu lieki pieminēt nākamā gada laimīgos pēc viņu zvaigžņu zīmes, kuru krāsas veiksmīgi sakrita ar 2024. gada simbola gaumi.

Auns. Pats iecienītākais no Marsa, kuram tiešām piestāv sarkans. Pūķis piekrīt!

Lauva. Zelts vienmēr ir piestāvējis zvēru karalim. Šajā ziņā viņi ir līdzīgi pūķim!

Jaunava. Viņš var droši valkāt savu veiksmes krāsu, jo tā ir zaļa. Jaunavas zīmē dzimušie laimīgie visu gadu sev neko nevar liegt. Liktenis būs viņu pusē.

Nobeigumā vēlos minēt gada krāsu, par kuru Pantone gatavojas paziņot. Neskatoties uz austrumu prognozi, modes industrijas krāsa 2024. gadā būs sulīgā persiku mīkstuma Apricot Crush krāsa. Grūti pateikt, kā Zaļais Koka Pūķis uz to reaģēs, taču tas ir atkarīgs no jums un tikai jums, lai izlemtu, kādā paletē ierasties uz svētkiem.

Leave a Comment