Mēs piebraucām pie mana brāļa mājām, lai no turienes paņemtu manu mammu. Viņa piekrita doties uz pansionātu

Mūsu dzīvoklī diemžēl nav tik daudz vietas, cik gribētos. Divas istabas, kurās dzīvojam trīs kopā ar dēlu. Principā būtu iespējams mammu pārcelt pie mums, bet brālis bija pirmais, kas brīvprātīgi palīdzēja. Viņa māja ir plaša, ar daudzām istabām. Jā, un ciema dzīve manai mātei ir vairāk pazīstama nekā pārcelšanās uz pilsētu. Lai arī tik mazu kā mūsējo.

Taču pēc kāda laika brālis it kā starp citu sāka man dot mājienus, ka viņam jau ir pārāk apnikusi dzīve ar māti. Viņa patiesībā ir labs cilvēks. Bet viņai ir arī savi smalkumi raksturā. Kad esat bērns, jūs to nepamanāt. Bet tagad jums ir grūti tos uztvert kā agrāk. Dažreiz ir strīdi un aizvainojumi. Lai gan visi cenšas viens pret otru izturēties ar cieņu.

Pastāstīju par to vīram, bet viņš tikai līdzjūtīgi pamāja ar galvu. Ko darīt, parastā paaudžu atšķirība. Viņi mūs nesaprot, un mēs viņus nesaprotam. Pēc pāris mēnešiem mēs atvedām mammu pie mums, uz dažām dienām. Parādīju viņai visas vietējās skaistās vietas, labi pavadījām laiku. Tad arī mamma sūdzējās, ka brālis viņu nesaprot. Kļuva kaut kā ass, rupjš. Viņas padomos nemaz neklausa. Man bija grūti to dzirdēt no savas mātes.

Lasi arī: Izvēlies Sauli un uzzini, kādas pārmaiņas tev ir sagatavojuši vasaras saulgrieži 2023. gadā un kam vajadzētu gatavoties?

Lasi arī: Kas neļauj Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem veidot spēcīgas attiecības

Lasi arī: “Īpašā mērķu izpildes nedēļa!”; Kāds mērķis pēc zodiaka zīmes izpaudīsies nedēļā no 19. līdz 25. jūnijam

 

Tad, kad jau bijām aizveduši mammu atpakaļ pie brāļa, vīrs man piedāvāja vienu grūtu lēmumu. Viņš teica, ka jau sen bija tam gatavs, lēmums atstāts tikai man. Man nekad nav paticis izdarīt sarežģītas izvēles, bet šoreiz man bija jāizdara izņēmums. Darīt to, kas ir vislabākais ikvienam.

Un tā, tikai pirms nedēļas, mēs piestājām pie mana brāļa, lai beidzot aizvestu mammu no viņa mājas. Viņa acīs nebija nekādu emociju, bet manas brāļa sievas acis izstaroja atvieglojumu un pateicību. Mamma tikai kaut ko darīja dārzā, bet, ieraugot mani un manu vīru, viņa visu nometa un skrēja mūs apskaut.

– Es saprotu, ka beidzot atradāt normālu pansionātu? Labi, es jau sen piekritu. Pietiek jau ar dēlu strīdēties par katru nejēdzību.

“Jā, mammu, ar to pietiek. Brauksim drīz, citādi jau esam nedaudz nokavējuši.

Un tad mans vīrs mūs aizveda pa lauku ceļu uz ielas rajonu, kur dzīvoja mana māte. Mēs pavirzījāmies nedaudz pa labi un ieskrējām mazā, bet labiekārtotā viena stāva mājā. Apkārt bija ierīkots dārziņš un aka. Manas mātes labākā draudzene dzīvoja kaimiņos. Tieši viņa mums pārdeva daļu savas zemes, lai mēs varētu uz tās iekārtot jaunu apbūvi.

Naudu visam vīrs iztērēja no savām rezervēm. Viņš jau sen laboja, burtiski pa daļām, retu vintāžas automašīnu, kuru kādreiz izmantoja padomju partiju elite. Taču vīramātes labā nācās pārdot savu sapni un par šo naudu uzbūvēt viņai nelielu, bet ērtu mājokli.

Lasi arī: Kas traucē finansiālajai labklājībai: galvenās kļūdas, rīkojoties ar naudu

Lasi arī: “Īpašā mērķu izpildes nedēļa!”; Kāds mērķis pēc zodiaka zīmes izpaudīsies nedēļā no 19. līdz 25. jūnijam

Mamma bija bezgala priecīga. Mājas, mājas, draugs. Kas vēl vajadzīgs, lai vecumdienās justos ērti? Tas, protams, neatspēko faktu, ka mēs nākam pie viņas ciemos. Bet tagad mūsu ģimene necietīs no mūžīgām pretenzijām un pārpratumiem. Es uzskatu, ka iekšējais miers un nevajadzīgu raižu neesamība ir tas, kas mūsu dzīvē tik ļoti pietrūkst.

Nu nevaru kārtējo reizi uzslavēt savu vīru. Galu galā, pateicoties viņam, mums viss izdevās tik labi. Rūpējieties par savu dvēseles draugu, jo tas ir cilvēks, uz kuru vienmēr varat paļauties grūtos brīžos!

 

Arī interesanti: Skumjš notikums savulaik ietekmīgā politiķa Artusa Kaimiņa dzīvē

COMMENTS

Leave a Comment