Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31.jūlija līdz 6.augustam: par mīlestību nāksies cīnīties ar dažādām metodēm!

Lauva

Vientuļajām sievietēm šonedēļ ir svarīgi pievērst uzmanību kādam par sevi vecākam kungam. Lieliska pieredze un spēja tikt galā ar daiļā dzimuma pārstāvi apburs Lauvu. Mīlestības prognoze vīrietim Lauvai būs laba iespēja saprast, kāda meitene viņam būtu jāmeklē. Būs iespējams izveidot spēcīgas mīlestības attiecības ar gādīgām un jaukām dāmām. Pāvels Globa uzskata, ka Venēras ietekme šonedēļ pozitīvi ietekmēs zvaigžņu zīmes pievilcību. Zvaigznājs gultā uzvedīsies pārliecinoši un atjautīgi.

Mīlestības prognoze uzskata, ka nedēļas laikā Lauvai vairāk jārūpējas par otro pusīti. Zvaigznes brīdina, ka ugunīgiem vīriešiem un sievietēm ir svarīgi interesēties par izredzētā lietām un iespējamām problēmām. Ja Lauva 2 nedēļas domā par izklaidējošu atpūtu savam pārim, tas labvēlīgi ietekmēs viņa mīlas attiecības. Nedēļas nogales ir svarīgi pavadīt ārpus pilsētas, prom no pilsētas burzmas. Mīlas prognozes ir sekojošas – Lauvām jācenšas nedominēt pārī, bet gan biežāk ieklausīties partnerī. Kā norāda zvaigznes, gan ģimenes, gan vientuļām zīmēm ir svarīgi neaizmirst censties izskatīties koptai un skaistai.

Jaunava

Mīlestības prognoze Jaunavai sola daudz pārdzīvojumu. Mīlestības partneris sāks tevi uzskatīt par krājēju. Tā ir laba kvalitāte, taču nav nepieciešams to tik skaidri demonstrēt.

Jaunavas partneris šonedēļ sevi lieki neapgrūtinās. Acīmredzot ir daudz neatrisinātu jautājumu. Zvaigžņu eksperti saka, izmantojiet šo iespēju un veltiet laiku sev. Ja izvēlētais lūdz jūsu dalību, neatsakieties. Taču iniciatīva noteikti nenāks no Jaunavas puses.

Nedēļas vidū labāk atpūsties no biznesa un pavadīt laiku kopā ar mīlas partneri labā restorānā. Brīnišķīgs ēdiens, labs vīns, savlaicīgi izteikts kompliments palīdzēs romantisku vakaru padarīt neaizmirstamu. Prognoze vēsta, ka partnera dvēselē kaut kas jau sen ir, jārada labvēlīga augsne atklāsmēm. Ja vēlaties par to uzzināt vairāk, Jaunavām ieteicams izmantot Taro kāršu izkārtojumu. Tas palīdzēs jums iegūt atbildes uz daudziem dzīves jautājumiem.

Patīkams pārsteigums vientuļajiem pārstāvjiem būs negaidīta tikšanās ar senu draugu, caur kuru var rast mīlestību. Nedēļas prognoze neiesaka atteikties no ielūgumiem uz dzimšanas dienas ballītēm un citiem gadījumiem. Tur Jaunavu gaida pilnīgs pārsteigums.

Svari

Otrajai pusei nepieciešama Svaru uzmanība. Visas nedēļas garumā zvaigznājam ir svarīgi palutināt savu mīļoto ar kārumiem vai patīkamām emocijām. Mīlestības prognoze Svariem būs laba iespēja sakārtot savu personīgo dzīvi. Vientuļās zīmes tiek mudinātas mazāk domāt par problēmām mīlas frontē. Debesu ķermeņi brīdina, ka neuzkrītoša iepazīšanās ar pretējo dzimumu var notikt visneparedzamākajā vietā. Aptiekas vai veikala apmeklējums beigsies ar patīkamu flirtu un tālāku randiņu.

Pārliecības sajūta nākamajai nedēļai mīlas sfērā nav grūta, ja vispirms izlasi padomus no prognozes. Debesu ķermeņi iesaka atcerēties:

  • Svaru mainīgais noskaņojums var radīt mīlestības problēmas. Zvaigznāja zīmei ir nepieciešams pēc iespējas sirsnīgāk izturēties pret otro pusīti vai pretendentu (pretendentu) uz roku un sirdi.
  • Ceturtdien pārmērīga uzmanība no ārpuses var radīt nevēlamas sekas. Intimitāte bez saistībām nav tas, ko alkst šīs zvaigžņu zīmes vīriešu un sieviešu sirds, tāpēc jums jābūt uzmanīgiem.
  • Centieties neapgrūtināt mīļoto ar savām problēmām. Mīlestības prognoze brīdina, ka otrā pusīte šajā periodā alks pēc viegluma un miera. Ir vērts dalīties tikai tad, kad problēma ir patiešām nozīmīga.

Skorpions

Šīs zīmes vīriešu un sieviešu sabiedriskums ļaus viņiem ilgu laiku piesaistīt sarunu biedru uzmanību. Skorpioni sevi parāda ne tikai kā erudītus, bet arī kā izveicīgus mīlas partnerus. Tas ir tāpēc, ka ikviens var slēpt savu aizraušanos, bet ne viņi.

Mīlestības prognoze Skorpionam paredz jaunu neprātīgu aizraušanos. Pastāv briesmas, ka tai tiks pakļauti arī nebrīvie zvaigznāja pārstāvji. Šādai mīlestības savienībai nav lemts ilgt. Nedēļas prognoze Skorpions apliecina, ka jūtas pāri dedzinās tikai mēnesi. Tālāk seko diezgan sarežģītu konfliktu virkne. Un no tiem ir gandrīz neiespējami izkļūt.

Līdz nedēļas beigām ir sagatavots kāds stress no mīļotā cilvēka. Tas var ievērojami ietekmēt jūsu veselību. Pārdzīvojumi būs dziļi un sāpīgi. Prognoze brīdina, ka mēģinājumi novērst uzmanību ar alkoholu nedos vēlamo mieru.

Taču nedēļas beigās atdzīvosies ūdens stihijas vīrieši un sievietes. Garastāvokli pacels banāla lieta, pie kuras viņi atgriezīsies nākotnē. Šajā laikā vēlams apmeklēt kādus saviesīgus pasākumus. Tur ir iespēja satikt jaunu mīlas partneri vai vienkārši labu sirsnīgu draugu.

Cilvēki, kuriem tavā dzīvē var būt galvenā loma, var būt zīmes pārstāvji:

  • Vēzis;
  • Vērsis;
  • Jaunava.

Skorpioniem jācenšas no pūļa “izdomāt”, kurš ar viņiem runā pieklājīgi un glaimojoši, kurš ir patiesi sirsnīgs un vēlas ar viņiem izveidot īstu draudzību vai mīlas dēku. Tā viņi sapratīs, kurš var būt labs atbalsts, un kuram grūtos laikos labāk neteikt pārāk daudz.

Strēlnieks

Vēlme piedzīvot jaunas un aizliegtas jūtas mīlas sfērā mudinās Strēlniekus uz izlēmīgu rīcību. Šonedēļ daudzi, kas jau ilgu laiku ir bijuši pārī, cīnīsies ar kārdinājumiem. Mīlestības prognoze Strēlniekam būs galvenais šķiršanās vārds. Zvaigznes saka, ka neatkarīgi no tā, kādu lēmumu zvaigznājs pieņems, dēka paliks atmiņā uz ilgu laiku. Atmiņas par intīmajiem brīžiem labāk atstāt atmiņā un nestāstiet par to dvēseles radiniekam, ja zvaigznāja zīme vēlas saglabāt mīlas savienību.

Ir pienācis laiks vientuļajiem vīriešiem un sievietēm cīnīties ar saviem kompleksiem. Mīlestības prognoze norāda Strēlniekiem, ka, ja viņi kļūs aktīvāki, viņi drīz varēs izveidot savu personīgo dzīvi. Pārpildīto vietu apmeklējumu pavadīs jaunas paziņas. Ģimenes zvaigznājiem šonedēļ jācenšas vairāk palīdzēt otrajai pusītei pa māju. Saskaņā ar mīlestības prognozi, tieši spēja sadalīt pienākumus būs galvenā panākumu atslēga. Intīmie eksperimenti gultā arī palīdzēs stiprināt mīlestības tandēmu. Par patīkamiem komplimentiem un romantiskiem dzejoļiem, saskaņā ar mīlas prognozi, arī nevajadzētu aizmirst.

Lasi arī: Tamāra Globa pastāstīja, ko pēdējais vasaras mēnesis sagatavojis visām zvaigžņu zīmēm

Lasi arī: Kā uzzināt savu iepriekšējo dzīvi saskaņā ar dzimšanas datumu

Mežāzis

Ja vēlas, Mežāži šonedēļ var paspīdēt uz mīlas partnera fona. Gan sievietes, gan vīrieši daudzējādā ziņā ir apmierināti ar savu personīgo dzīvi, taču kaut kas traucē būt pilnībā apmierinātiem. Iespējams, ainu aizēno banāla neuzticēšanās. Zvaigžņu eksperti iesaka, ja ir pamats bažām, mēģināt visu noskaidrot. Pasīva notikumu iznākuma gaidīšana nav šī zvaigznāja liktenis.

Mīlestības prognoze Mežāzim liecina par viņa neparasto degsmi. Dzenoties pēc aizraušanās, Mežāzis uz 2 nedēļām pārvērtīsies par kaislīgu mīļāko vai saimnieci un labprāt reaģēs uz jebkuru kopīgu izklaidi. Šajā periodā pret viņu ir vērts izrādīt īpašu piesardzību un iejūtību. Zvaigžņu eksperti saka, ka viņu šonedēļ aizvainot ir viegli.

Zvaigznes saista Mežāža mīlestību un draudzību. Būs daudz kopīgu tikšanos ar partneriem un dažādu jautājumu risināšana. Vientuļajiem pārstāvjiem īpaši jāskatās uz pretējā dzimuma draugu. Palūdziet draugiem jūs ar kādu iepazīstināt vai meklējiet dzīvesbiedru ar tādām pašām interesēm.

Daudziem pēc nākamās nedēļas prognozes personīgā dzīve pāries sabiedriskās dzīves kategorijā. Par nozīmīgiem notikumiem tiks ziņots visās dzirdētajās, no šī Mežāzis var būt aizkaitināts un pat histērisks.

Piektdien tikko noslēgtā alianse ar mīlas partneri būs lielisks pamats laulībām. Attiecības būs spēcīgas un patiesas. Taču sestdien Mežāži kļūs superimpulsīvi. Tātad Mēness viņus negatīvi ietekmēs. Zvaigžņu eksperti saka, ka šajā laikā viņi var pieļaut daudz nelabojamu kļūdu.

Ūdensvīrs

Šonedēļ Ūdensvīra dzīvē vārīsies nopietnas kaislības. Gaisīgi vīrieši un sievietes sāks dedzīgi sakārtot mīlas attiecības ar partneri un tikpat spilgti samierināsies. Īpaši noderēs nedēļas mīlas prognoze Ūdensvīram. Pēc zvaigžņu domām, dažiem strīdi beigsies ar īstu šķiršanos, tāpēc labāk neriskēt un uzvesties mierīgi. Mīlestības prognoze iesaka ģimenes zīmēm mēģināt dažādot savu dzīvi. Garlaicība gultā un mīlas jūtas aizēnos abu partneru noskaņojumu.

Vientuļiem Ūdensvīriem saskaņā ar mīlestības prognozi ir svarīgi pievērst uzmanību šādiem punktiem:

  • Šonedēļ izejiet vairāk. Iepazīšanās ar pretējo dzimumu notiks negaidītā veidā. Pāvels Globa uzskata, ka vētraina samierināšanās ar kādreizējām kaislībām dažiem var beigties ar mīlas dēka atjaunošanos.
  • Nedēļas vidū Ūdensvīrus sagaida neaizmirstamākā intīmā kopābūšana viņu dzīvē. Ja zvaigznāja zīme nolems, ka šodien ir viņa skaistākā stunda, un ienirs glāstu pasaulē, viņš būs patīkami pārsteigts.
  • Šodienas prognoze pieticīgākajiem vīriešiem un sievietēm iesaka netērēt laiku un reģistrēties iepazīšanās vietnē.

Zivis

Ar mīlas partneriem šonedēļ ir daudz kopīgu iespaidu. Vēl nesen Zivis jutās vientuļas un pat pamestas. Taču tagad, planētu ietekmē, situācija ir radikāli mainījusies. Paši zvaigznāja pārstāvji ir gatavi pulcēt sev apkārt cilvēkus, viņi ir mīļi, sabiedriski un sarunās ir ārkārtīgi interesanti.

Mīlestības prognozes Zivīm iezīmē iedziļināšanos viņu rūpēs. Aiz darba brīžu lēmuma šī zvaigznāja vīrieši un sievietes var nepamanīt acīmredzamas pretējā dzimuma uzmanības pazīmes. Ja tie ir ģimenes cilvēki, nav par ko uztraukties. Ko darīt, ja viņi ir vientuļi? Pat Taro norāda, ka laba iespēja izveidot ilgstošu mīlestības savienību var tikt palaists garām.

Nedēļas beigās plānotais randiņš negaidīti nenotieks. Spriežot pēc prognozes, nedēļas nogale nav labākā diena romantiskām tikšanām, velti to pilnībā sev, bet sirds lietas labāk dari otrdien vai ceturtdien.

Mīlestības prognoze Zivīm nedēļai brīdina, ka piektdien nāksies cīnīties par savu mīlas partneri. Pat ja jūs vēl neesat kopā. Ļoti plēsīgas personības iejauksies attiecībās, un, ja Zivis neizrādīs cīņas īpašības, viņas var uz visiem laikiem zaudēt savu mīļoto.

Leave a Comment