Naudas Mēness kalendārs 2023. gada jūlijam: uzzini, kurās dienās labāk netērēt, bet kurās dienās var viegli tikt pie papildu ienākumiem

9., 10. jūlijs : dilstošais Mēness Aunā ir enerģētiskās disonanses dienas, bet finansiālas problēmas mūs sagaida tikai 9. datumā. Lieta tāda, ka 10. jūlijā būs aktuāls pozitīvs aspekts starp Merkuru un Plutonu. Tas izlīdzinās aptuvenās malas un neļaus mums tērēt daudz naudas, sagraut mūsu karjeru un zaudēt savu reputāciju.

11., 12. jūlijs : Mēness dilšana Vērsī vienmēr nāk par labu finanšu sektoram, biznesam, darbam, mājsaimniecības darbiem. Mūsdienās zvaigžņu eksperti iesaka vairāk laika veltīt biznesam. Mūsdienās nav jābaidās no apstrādes, neatkarības un paaugstinātas atbildības.

13., 14., 15. jūlijs : trīs dienas pēc Mēness dilšanas Dvīņu zīmē ir nelielas enerģijas disonanses, šaubu un nevēlēšanās veikt nopietnu darbu dienas. Vienkāršākais veids mums šajā laikā tiks doti uzdevumi, kas nav nervozi un kuriem nav nepieciešama paaugstināta uzmanība.

16., 17. jūlijs : pēdējā mēness dilstošā diena 16. jūlijā būs Vēža ietekmē. Ūdens stihija lieliski sadarbosies ar Mēnesi, tāpēc mūsu darbā sagaidīsim lielus panākumus. Šī ir lieliska diena komandas darbam. 17. — Jauns mēness vēzī. Šī ir laba diena mērenam darbam.

18., 19., 20. jūlijs : pirmās trīs mēness augšanas dienas būs Lauvas ietekmē. Vienkārši nav labāka laika svarīgu finanšu un darba lietu uzsākšanai. Būsim pārliecības un motivācijas pilni. Visas grūtākās lietas virzīsies uz priekšu pēc iespējas veiksmīgāk, īpaši, ja veltīsi laiku.

21., 22. jūlijs : arī augošais Mēness Jaunavas zīmē būs ļoti labs laiks darbam, jo ​​Mēness līdz šim laikam vēl nav paspējis nostiprināties, kas neizraisīs disonansi. Zvaigžņu eksperti iesaka šīs divas dienas veltīt sarežģītāko problēmu risināšanai un piespiedu pirkumu veikšanai.

23., 24. un 25. jūlijs : šīs trīs dienas būs labvēlīgākas atpūtai, pateicoties Svaru pārstāvētajai Gaisa stihijai. Būs iespēja tērēt naudu izklaidei, jaunam apģērbam, emocijām. 23. datumā būs maz spēka, jo sākas Veneras retro kustība. No otras puses, mierīgi projekti un lietas tiks veiktas pēc iespējas efektīvāk.

Lasi arī: Bagātības numeroloģija: kā aprēķināt finanšu kodu un ko ar to darīt

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

26., 27. jūlijs : Mēness lēkšana Skorpionā ne vienmēr ir laba lieta. 27. datumā diemžēl būs Merkura savienošanās ar Veneru, kas ārkārtīgi negatīvi ietekmēs mūsu noskaņojumu un produktivitāti. 26. datums ir labvēlīga diena, lai iepirktos ar attēliem. Varat arī investēt biznesa attīstībā.

28., 29. jūlijs : Mēness aktivitāte Strēlnieka zīmē mums atnesīs daudz pozitīvas enerģijas, ko varēs izmantot, lai nostiprinātu pozīcijas finanšu sektorā. Šīs ir brīnišķīgas dienas intervijām, sarunām, vilciena vai lidmašīnas biļešu iegādei, automašīnas iegādei vai remontam.

30., 31. jūlijs : jūlija pēdējās divas dienas notiks Zemes stihiju, ko pārstāv Mežāzis, aizbildnībā. Augošais Mēness šajā zīmē jūtas slikti, tāpēc pastāv risks, ka finanšu lietas risināsies pēc nepatīkama scenārija.

Eksperti atzīmē, ka gandrīz visas jūlija dienas būs lieliski piemērotas ceļojumiem un ainavu maiņai, biznesa braucieniem. Šajā sakarā mēs iesakām atcerēties ceļojuma zīmes. Tie palīdzēs jums būt vēl efektīvākam.

COMMENTS

Leave a Comment