Tikai tādēļ, ka esat viens pats, nenozīmē, ka ar jums ir kaut kas nepareizi

Neļaujiet sev uztraukties, jo tu esi viens pats.

Tas var padarīt jūs par zaudētāju un justies kā neveiksminiekam.

Lasi arī: Mēs dzimstam 7 reizes dzīvē. Uzzini, kurā dzimšanas stadijā tu esi

Varbūt jūs sešus mēnešus satikāties ar kādu, bet viņš teica, ka negrib neko nopietnu.

Varbūt jūs satikāties ar kādu, kas vēlāk izvēlējās citu.

Varbūt jūs satikāties ar kādu, kurš vēlējās tikai jūsu ķermeni un neko vairāk.

Rezultātā jūs varējāt sajust, ka kaut kas ir nepareizi ar jums. Varbūt jūs salīdzinājāt sevi ar citiem, pie kuriem jūsu ex bija pārgājis. Jūs mēģināt saprast, kas viņiem ir tāds, kā jums nav, kas padara tos tik īpašus, kas cilvēkus tā interesētu, taču nevēlējās zināt jūs.

Bet jums ir nepieciešams laiks, lai jūs saprastu, kas jūs esat. Vienmēr būs kāds, kurš izskatās labāk nekā tu, kam ir labāks ķermenis nekā tev, garāki mati un tā tālāk. Bet nevienam nav tādas pašas spējas mīlēt kā tev.

Neviens nezina, kā piedot, kā jūs. Nevienam nav tādas sirds kā tev.

Tātad, kad jūs atceraties savas neattīstītās attiecības, saprotat, ka problēma nav jūsos. Vienīgi šie cilvēki nespēja dot jums savu mīlestību, laiku un enerģiju, un tas ir normāli.

Dievs ir tev īpaši rezervējis kādu cilvēku, kas arī tev mēģinās, tāpat kā jūs viņam, kurš ne tikai ņems tavu mīlestību, bet arī tev sniegs savu. Un savlaicīgi jūs satiksieties. Un kamēr jūs esat viens, padomājiet par to, kāpēc vēl neesat izpildījis savu mīlestību.

Lasi arī: 9 pazīmes, kas norāda, ka viņš savu sirdi mēģina izdziedināt uz tava rēķina

Jūs nevarat pilnīgi mīlēt kādu citu, ja jūs nemīlat sevi pilnībā.

Kad tu esi viens, tā ir iespēja iemīlēties tavā vientulībā. Šī ir iespēja izprast sevi, kas jums patīk un kas nē. Ko jūs vēlaties paciest un ko nē. Tā ir iespēja pieņemt jūsu nepilnības un redzēt, ka viņas jūs, padara par unikālu cilvēku.

Tas prasa laiku, lai pierastu pie šī prāta stāvokļa, un tas nebūs viegli, bet tas ir tā vērts. Jums joprojām varat būt dienas, kad neesat pārliecināts par sevi, kad nezināt, kur jūs dodaties. Bet tas nozīmē tikai to, ka jūs joprojām zināt sevi, ka jūs joprojām esat ceļā. Neuztraucieties tik daudz par savu ex. Tāpēc, ka, ja jūs pārāk daudz aizturat pagātni, jūs neieviesīsiet nākotni.

Jūs esat aizgājuši pārāk tālu, lai apstātos, jo ir jūtas pret tiem, kuri to pat nav pelnījuši. Kāds reiz teica: “Neuztraucieties par savu jauno laimi, jo, ja jūs patiešām kļūtu laimīgi bez grunts, viņi to jau redzēs.”

Avots

Leave a Comment