Vai vasarnīcā un darot dārza darbus ir vērts skaisti ģērbties?

To es droši vien atstāšu dārza darbiem. Tur noteikti iederēsies! “Es stāstu sev par lietām, kas ir nolietotas, izbalējušas un ar caurumiem. Tad es, tik skaista dāma, izvedu šīs lietas ārpus pilsētas. Dārza apģērbs ir patiesa nepieciešamība!

Tur, tiklīdz vārti aizveras, es automātiski izmetu pilsētas burzmu un līdz ar to visas savas kārtīgās lietas un uzvelku to, ko biju izvēlējies dārza darbiem mājās, lai ar galvu ienirt lauku dzīvē visā tās garumā un izpausmēs.

Jūs zināt, kā tas maģiski notiek: mājā ienāk burvīga modesista, un vai nu sieviete, vai vīrietis iznāk izstieptās sporta biksēs un vecā T-kreklā. Un es pat savas šikās cirtas savelku ērtā bulciņā uz galvas.

Vai ar jums kādreiz ir gadījies, ka, ierodoties savā namiņā, jūs pārvēršaties par kādu, kas ir līdzīgs tam pašam varonim, kura aicinājums ir nobiedēt vārnas? Man ir gadījies vairāk nekā vienu reizi!

Lasi arī: Kāds tuvākās nākotnes zīlēšanas veids ir vislabākais katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim

Lasi arī: Kāpēc nedrīkst gulēt spoguļa priekšā, tas var beigties ļoti slikti

Dārza drēbes

Šodien mēs pastāstīsim par vasarnīcas ģērbšanās kodu, kā arī pateiksim, kad un kādos gadījumos tas jāievēro. Vasarīgi moderni tērpi!

 

Man patīk nākt uz vasarnīcu, mūsu žogi ir caurspīdīgi, un kaimiņus var redzēt vairākās jomās katrā virzienā. Viņi visi ir tik smieklīgi. Cilvēki ir dažādi, bet viņi visi ir tik identiski savā ģērbšanās manierē, pat ja viņi tos ievieto dārza biļetena vākā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment