Vai vasarnīcā un darot dārza darbus ir vērts skaisti ģērbties?

Tas, protams, ir loģiski, jo lauku dzīve ietver rosīšanos dārza dobēs, celtniecības darbus, un dažreiz mājdzīvnieki sagādā tādus pārsteigumus, ka tos nevar nomazgāt. Tomēr tas nav iemesls izskatīties nekoptam.

Kas tad par to, ka sievietei un arī vīrietim vienmēr ir jāizskatās skaisti un glīti. Kā teica Čehovs: “ Cilvēkā visam jābūt skaistam: sejai, drēbēm, dvēselei un domām… ” Un, ja ziedošā mājā dvēsele un domas jau dzied dziesmas, tad ir vērts nedaudz strādāt. uz tērpiem!

Iesaku iepazīties ar ērtiem, bet tajā pašā laikā stilīgiem apģērba variantiem dārza darbiem un atpūtai ārpus pilsētas.

Bikses vasarnīcai

Izvēloties bikses, dodiet priekšroku brīvi pieguļošiem modeļiem. Praktiskas bikses un džinsi ir ļoti ērti un praktiski. Galvenais, lai tie neierobežo kustības. Vasarai labāk izvēlēties pusgarās bikses un šortus. Tajos jūs nesasmērēsiet bikšu galus ar putekļiem vai netīrumiem, ja pēkšņi uzlīst lietus.

Svārki dārzam

Nepatīk bikses? Tad jums palīdzēs sporta stila svārki. Lielisks variants lauku braucieniem ir džinsa svārki. Tikai tiemm nevajadzētu būt šauriem vai pārāk īsiem. Tās funkcionalitāte un sportiskums netraucēs izskatīties sievišķīgi un pievilcīgi!

T-krekli, topi un krekli

T-krekli, topi, plāni trikotāžas izstrādājumi vai krekli ar slaveno rūtiņu audumu, lieliski iederēsies jūsu dārza garderobē. Sporta krekls rūtainā vai vienkrāsainā krāsā, kas izgatavots no plānas kokvilnas, lina vai džinsa, lieliski izskatās ansamblī gan ar biksēm, gan ar sporta svārkiem. To var nēsāt arī virs krekliņa vai T-krekla.

Silts apģērbs

Pavasara un vasaras laikapstākļi ir neparedzami, tāpēc tavā vasaras garderobē obligāti jābūt elegantam puloverim vai jaciņam. Tikai šim nevajadzētu būt kožu sagrauztam priekšmetam, bet lakoniskam adījumam, kas savā piegriezumā piemērots džinsiem vai biksēm.

Nu, aukstākajos gadalaikos ir vērts izņemt no skapja siltas un praktiskas jakas, vestes un vējjakas – lauku brīvdienu cienītāji bez tiem nevar iztikt.

Sarafāna vai kleita

Nu, piknikiem ārpus pilsētas ir lieliski piemēroti brīvi sarafāni un boho stila kleitas. Šādā tērpā tu noteikti izskatīsies maigi un sievišķīgi. Kleita ar brīvu piegriezumu, pietiekami gara un ērta liks jums justies pilnīgi brīvi.

Lasi arī: Kāds tuvākās nākotnes zīlēšanas veids ir vislabākais katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim

Lasi arī: Kāpēc nedrīkst gulēt spoguļa priekšā, tas var beigties ļoti slikti

Apģērbu krāsa

Dārza apģērba krāsu shēma ir vēlama mierīga. Labāk izvēlēties ne pārāk gaišus toņus, jo darba laikā manta jebkurā brīdī var kļūt netīra. Audumiem, protams, jābūt dabīgiem, elpojošiem: kokvilna, džinss, lins.

Piedāvājam arī iepazīties:

Vai zinājāt, ka pat istabas augiem ir ārstnieciskas īpašības un tie ne tikai varonīgi attīra skābekli jūsu istabā, bet arī satur vairākus vitamīnus un barības vielas, ar kurām tie var dalīties ar jums?

Iesakām iepazīties ar augu izvēli dārzam uz palodzes. Lielisks risinājums tiem, kam nav vasarnīcas!

Ja nezināt, kā ģērbties vasarnīcā, atcerieties vienu noteikumu: visas lietas var nebūt tik izsmalcinātas kā pilsētā, taču tām joprojām ir jāizskatās moderni un stilīgi. Izvēlieties ērtības, komfortu, taču neaizmirstiet par sava izskata estētisko sastāvdaļu. Sportiskums, jaunība un izskata vienkāršība šādā situācijā patiesi atsvaidzina!

Leave a Comment