Vīrieša stāsts, kurš nolēma pamest ģimeni, jo bija noguris no pilnīgas nekārtības mājā

Lūzuma punkts

Pirms pāris dienām atnācu mājās un ieraudzīju to pašu pazīstamo bildi. Izlietnē ir trauki, kas palikuši pāri no aizvakardienas. Gludināmo lietu kalns ir tikai audzis. Dēls sēž pie skapja koridorā un izņem no turienes dažas lietas, nometot tās uz grīdas. Tikmēr sieva guļ uz dīvāna un neko nedara. Vienkārši skatos uz visu šo jucekli.

Mani nervi neizturēja. Savācu nepieciešamās lietas un devos dzīvot pie mammas. Sievai devu pāris dienas padomāt: vai nu viņa maina attieksmi pret uzkopšanu, vai arī šķiramies. Jau četras dienas esmu kopā ar mammu. Pirmo reizi pēc ilgāka laika atpūšos, jo te ir tīrs un omulīgs. Man bija laiks padomāt, un es sāku šaubīties. Vai es rīkojos pareizi ar savu sievu? Vai pilnīgs haoss dzīvoklī ir iemesls, lai šķirtos?

Redakcijas atzinums

Mums šķiet, ka vīrietis ar savu kardinālo lēmumu ļoti aizrāvās. Skaidrs, ka darbā viņš nogurst. Mājās viņš vēlas mājīgumu un komfortu. Taču rūpes par bērnu un mājsaimniecību viņš uzlika uz sievas pleciem. Viņš pat nemēģināja ar viņu runāt.

Lasi arī: 4 veidi, kā pārstāt atlikt lietas, lai jūs kļūtu veiksmīgāki

Spriežot pēc stāsta, sievai var būt kādas problēmas. Varbūt viņai kaut kas traucē un viņai ir vajadzīga palīdzība. Bet vīrs nolēma par to neinteresēties, bet vienkārši devās dzīvot pie mātes. Mēs domājam, ka viņam ir jābūt mazāk savtīgam un jāmēģina vēlreiz runāt ar savu sievu. Galu galā ir nedaudz muļķīgi šķirties nemazgātu trauku dēļ. Ko jūs domājat par to?

Leave a Comment