Zemes lielāko prātu gudrība: citāti, kas atklāj dzīves patiesību

Norvēģu dramaturgs un dzejnieks Henriks Ibsens reiz teica: “Laime nav tas, kas notiek mums apkārt. Tas ir tas, kas notiek mūsos.” Laime nav nauda, ​​veiksme, liela māja un jauka mašīna ar skaistu sievu. Laimīgs cilvēks ir tas, kurš izbauda dzīvi a priori, bez nepieciešamajiem pierādījumiem par viņa panākumiem. Šī iemesla dēļ laimīgi cilvēki lielākoties ir laimīgi, savukārt citi mēdz šo sajūtu periodiski zaudēt un atgūt.

” Mēģiniet būt tuvu cilvēkiem, lai viņi varētu jūs turēt, vai tik tālu, lai viņi varētu ātri aizmirst par jums.” Tie ir 13. gadsimtā dzīvojušā dzejnieka Džalaladina Rumi vārdi. Mīlestība un draudzība nepieņem pusmērus. Tu nevari būt tuvāk šodien un tālāk rīt. Ja cilvēks tev ir dārgs, tev vienmēr jābūt blakus. Ja komunikācija ir īslaicīga, nav vērts tuvināties.

“Dzīve ir 10% no tā, kas ar jums notiek, un 90% no tā, kā jūs uz to reaģējat.” Mūsu dzīve ir mūsu galvā. Mūsu domas un mūsu reakcija uz notiekošo ir tāda, kāda ir dzīve. Ja vēlies mainīt realitāti sev apkārt, iemācies domāt pozitīvi un uztver visu vieglāk. Jūs varat saskarties ar daudzām problēmām, taču izkāpiet un palieciet laimīgi. Vai arī jūs varat saskarties ar nelielām grūtībām pa ceļam un satraukties, ka visa jūsu dzīve ritēs lejup. Izvēlieties pareizo reakciju uz notiekošo.

Lielais zinātnieks Alberts Einšteins reiz teica: “Ja vēlaties būt laimīgs, jums jābūt piesaistītam mērķim, nevis cilvēkiem vai lietām . ” Tas tiešām var dot motivāciju, spēku un arī kaut ko, bez kā nav laimes – brīvību. Pieķeršanās lietām vai cilvēkiem liedz cilvēkam iespēju darīt to, ko viņš vēlas.

Lasi arī: Tikai 29 gadu vecumā, mūžībā aizgājusi skaistā aktrise no populāra seriāla; Zināmi arī notikušā apstākļi

Lasi arī: Kāda būs 2023. gada vasara katram zvaigžņu zīmes pārstāvim: dažus no jums sagaida liela veiksme un bagātība!

Nelsons Mandela : Nevērtējiet vīrieti pēc viņa sasniegumiem. Spriediet par viņu pēc tā, cik reižu viņš krita un spēja piecelties.” Patiesi iedvesmojoši stāsti nav tie, kuros galvenais varonis atrod dārgumu vai uzvar kazino, pēc kura viņš dzīvo laimīgu dzīvi līdz pat savai Nā*ei. Iedvesmojošākie ir tie stāsti, kas stāsta par cilvēku, kurš pārvarējis grūtības un spējis izturēt likteņa sitienus, kļūstot par gudru cilvēku.

Sekojošais citāts ir no filozofa Sokrata: “Patiesība vienmēr uzvar beigās, pat ja tā tiek izdzēsta.” Nav svarīgi, vai jūs zināt patiesību vai nē. Patiesība vienmēr būs patiesība, lai kā jūs mēģinātu to ignorēt. Citiem vārdiem sakot, tas, kam jānotiek, vienmēr notiks neatkarīgi no tā, vai jums tas patīk vai nē.

“Ļoti dīvaini, ka cilvēki lūdz Dievu mainīt viņu dzīves situāciju, nezinot, ka viņš to mums sūtījis, lai mēs paši mainītos.” Nav nepieciešams lūgt augstāku spēku, lai palīdzētu jums atbrīvoties no grūtībām. Jums jālūdz viņiem palīdzēt saprast, kāpēc šīs grūtības ir radušās jūsu ceļā. Mums jāmēģina saprast, kāda ir viņu slepenā nozīme, kāda ir likteņa mācība. Tas ir vissvarīgākais.

Atcerieties, ka nav ierobežojumu. Vienīgais jūsu ierobežojumu un baiļu avots ir jūsu pašu prāts. Mēs ceram, ka iepriekš aprakstītie citāti ir palīdzējuši jums nedaudz paplašināt savu apziņu un saprast, kurā virzienā jums vajadzētu virzīties tālāk. Veiksmi tev.