Zvaigžņu prognoze sievietēm nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: esiet gatavas, ka par savu laimi vajadzēs cīnīties!

Sieviete Lauva

Saziņa ar ārzemnieku var beigties ar kaislīgu saraksti un tālāku randiņu. Mīlestības prognoze sievietei Lauvai iesaka nemēģināt doties uz romantisku tikšanos citā valstī, bet gan gaidīt kunga ierašanos. Līdzīgā veidā, kā norāda prognoze, zvaigznājam izdosies nodrošināties. Pirmdien pie sievietēm nonāks nepatiesa informācija. Lai kādas ziņas nāktu no draugiem un kolēģiem, ir svarīgi tās pārbaudīt. Lauvas sievietei otrdien pašai jāiepērkas un jāiegādājas viss mājai nepieciešamais. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka šonedēļ garša ugunīgās sievietes nepievils.

Nedēļas vidū svarīgi veltīt laiku savam sirdsmieram. Lauvai vajadzētu norobežoties no visām problēmām un pienākumiem un domāt, kurā virzienā virzīties. Pastaigas dabā un mierīgas mūzikas klausīšanās rosinās pārdomas. Piektdien svarīgi mēģināt atrisināt visas sakrājušās lietas uzreiz. Zvaigžņu eksperti uzskata, ja sievietes tiks galā ar aktualitātēm, brīvdienās viņas varēs pilnībā izbaudīt atvaļinājumu. Vakarā skatoties savu iecienīto filmu ar popkornu, darba nedēļas beigās būs iespēja atpūsties.

Nedēļas nogalē, ugunīgām sievietēm gaidāmi patīkami notikumi. Jauna mājdzīvnieka iegāde vai lēmums veikt nelielu mājas pārveidošanu sniegs jums iedvesmu. Zvans no sena drauga Lauvas sievietes noskaņojumu pacels augstumos. Nedēļas nogale būs lieliska iespēja beidzot satikties. Jauns darba piedāvājums padarīs šo mēnesi par veiksmīgāko. Atklāšanas izredzes ļaus atklāt savus talantus un paļauties uz labu atalgojumu.

Sieviete Jaunava

Apkārtējie brīnās, kā Jaunavai vienmēr izdodas izskatīties tik satriecoši? Šis veidojums patiešām ir rota, un galvenās iezīmes, kas raksturīgas sievietei šonedēļ:
  • nevainība;
  • žēlastība;
  • elegance;
  • nepieejamība.

Vientuļā sieviet – Jaunava ir jābūs īpaši uzmanīgai komunikācijai ar pretējo dzimumu. Tajā pašā laikā vīrieši viņu vienkārši aizraus. Prognoze apliecina, ka šī sieviete saņems ļoti pievilcīgu piedāvājumu no ilggadēja cienītāja. Jaunava vai nu dosies ceļojumā ar jaunu izvēlēto uz 2 nedēļām, vai arī pavadīs pusmēnesi pašā neaizmirstamākajā vietā. Pieņemot dāvanas no likteņa, dāma nedrīkst aizmirst, ka jebkurš labs darbs ir jāatmaksā natūrā.

Ģimenes pārstāvji nākamajai nedēļai būs ārkārtīgi saspringti. Runājot par Vese***as jautājumu, šī sieviete bieži demonstrē savu uzņēmību pret dažādām slimībām. Bet tās gandrīz visas ir uz nervu pamata. Zvaigžņu eksperti iesaka neuzņemties pārāk daudz. Ir nepieciešams biežāk atvērt savu dvēseli mīļajiem un nekautrēties lūgt viņu atbalstu.

Arī darba aktivitātes šonedēļ var būt nozīmīgs stresa avots. Kolēģi, kurus Jaunava kritizē, arvien vairāk aizkaitinās un liks nūjas riteņos. Zvaigžņu eksperti iesaka padomāt un saprast, kur rīkojies nepareizi. Varbūt nevajag kādam tik atklāti stāstīt, kā pareizi rīkoties? Abstrahējieties no procesa un sajūtiet, cik labi ir, ja galva nav piebāzta ar neko lieku.

Plāni, ko, kā ierasts, Jaunava cēla nedēļas sākumā, līdz galam netiks realizēti. Zvaigžņu eksperti norāda uz nejaušību un nespēju noteikt prioritātes. Labāk ir pavadīt vairāk laika kompetentiem plāniem, darot to, ko vēlaties.

Sieviete Svari

Nedēļas sākumā sievietēm būs nepieciešama garīga komunikācija. Runāt par svarīgām lietām draugu vai mīļotā sabiedrībā ir tas, kas jums nepieciešams. Sievietei Svaru zīmē nevajadzētu mēģināt slēpt savas sāpes ar darba kolēģiem, kurus viņi maz pazīst. Mīlestības prognoze uzskata, ka trešdien un ceturtdien otrajai pusītei īpaši būs nepieciešama zvaigznāju sabiedrība. Ja gaisīgas sievietes nolems šīs dienas pavadīt kopā ar savu mīļāko, viņas to nenožēlos. Mīlestības tikšanās būs piepildītas ar maigumu un rūpēm.

Zvaigžņui eksperti iesaka šonedēļ veltīt laiku sava mājokļa sakārtošanai. Jaunu tapešu vai dekoru detaļu iegāde pārveidos jūsu māju. Ja sievietes Svari nodarbojas ar dzīvokļa iekārtošanu ar mīļoto, viņas varēs pavadīt laiku ar labumu savam mīlas pārim. Zvaigžņu eksperti vēsta, ka piektdien zvaigznājam ir svarīgi censties neielaisties konfliktu stāstos. Gadījumā, ja gaisīgas sievietes centīsies uzturēt draudzīgu atmosfēru darbā un mājās, viņas jutīsies labāk.

Nedēļas beigās sievietēm ir svarīgi pievērst uzmanību saviem vecākiem. Tieši tuvinieku lokā zvaigznājs spēs rast sev vēlamo harmoniju un gandarījumu. Ģenerāltīrīšana nedēļas nogalē ļaus stihijas Gaiss pārstāvēm sakārtot lietas un domas mājā. Nedēļas nogalē došanās pie psihologa ir efektīvs pasākums tiem, kuri ir apjukuši savā personīgajā dzīvē un domās.

Sieviete Skorpions

Šī magnētiski pievilcīgā sieviete tuvākajā laikā plāno paspīdēt. Kā vēsta zvaigžņu eksperti, šajā laikā viņa centīsies sapulcināt ap sevi cilvēku pūli, uz kuriem viņa vēlas atstāt iespaidu. Sievietei Skorpionam tas būs diezgan veiksmīgi, lai gan viņa tam nepieliks nekādas pūles.

Nedēļas vidū, viņai būs liels pārsteigums atrast kādu slepenu pielūdzēju, kas jau sen nevienaldzīgi raugās uz šo cilvēku. Zvaigžņu eksperti iesaka tuvāk aplūkot potenciālo mīlas partneri, īpaši šai sievietei piesaistīs uzmanību šādu zvaigžņu zīmju pārstāvji:

  • Strēlnieks;
  • Vēzis;
  • Jaunava.

Zvaigžņu eksperti sarakstu papildina, ka ar Zivīm iespējama īslaicīga kaisles liesma, taču pozitīvas sekas tam nebūs. Zivis viņu biedē ar savu neizlēmību un emocionālā fona mainīgumu.

Guļamistabā ar mīlas partneri gaidāma asa vētra. Patīkamā veidā. Sieviete šonedēļ ir aizraušanās pārņemta, un partnerim būs grūti, ja viņš smagi strādās un ātri nogurst. Zvaigžņu eksperti saka, ka šī zvaigznāja pārstāvei būs nepieciešama ievērojama vīrieša ķermeņa sagatavošana.

Biznesa sfērā konflikti ar vadību. Skorpionam nekavējoties jāsavalda emocijas, nevis žēlojas, kad viss ļaunākais jau ir izskanējis skaļi. Kā liecina nākamās nedēļas prognoze, vēl viens strīds var maksāt karjeru. Drīz šī sieviete atradīs citu attīstības jomu, bet ja darba vieta ir pienācīga un labi apmaksāta?

Sieviete Strēlnieks

Izpētījušas nedēļas prognozi, ugunīgās sievietes sapratīs, ka pienācis laiks pārmaiņām. Pašreizējais Strēlnieka sociālais loks atšķiras no tā, ko viņš vēlētos redzēt. Dialogi ar veciem draugiem nesniegs pienācīgu gandarījumu. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka sievietei Strēlnieks pirmdien un otrdien jāmēģina paplašināt redzesloku komunikācijā. Pašattīstības apmācību apmeklēšana vai došanās uz kino kopā ar interesantu kolēģi ir pirmais solis ceļā uz to, ko vēlaties. Ja visu mēnesi vakaros sievietes ir aizņemtas ar noderīgām lietām, tad garlaicība un skumjas viņu sirdīs neiedzīvosies.

Saskaņā ar mīlas prognozi, trešdien noderēs izredzētajam veltīt laiku. Mīļotāju komunikācija vienlaikus būs piepildīta ar pieķeršanos un kaislību. Ceturtdien, svarīgi censties neielaisties konfliktsituācijās. Gadījumā, ja darbā tiek skartas sieviešu intereses, labākais, ko viņas var darīt, ir pareizi un pēc būtības aizstāvēt savu viedokli. Piektdienas trenažieru zāles apmeklējums sniegs iespēju izmest negatīvās emocijas un tikt galā ar nedēļas garumā pārņemto spriedzi. Ja Strēlnieks 2 nedēļas izmantos pareizo diētu, viņa varēs labot figūras trūkumus.

Nedēļas nogalēs sievietēm ir svarīgi atgūt spēkus un labi atpūsties. Ugunīgām sievietēm noderēs apmeklēt koncertu vai doties ciemos. Patīkama komunikācija neuzkrītošā pieturā ir tieši tas, ko Uguns ļaudis alkst. Nedēļas beigās ugunīgām sievietēm būs vietā atjaunināt savu garderobi. Jaunas kleitas iegāde ļaus sievietēm justies pārliecinātākām un iekārojamākām.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: dažiem vajadzēs būt gataviem aprakt savas bailes, lai neciestu zaudējumus

Lasi arī: Kriminālie talanti saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Sieviete Mežāzis

Kamēr sieviete cenšas saprast, kāpēc pasaule ir tik netaisnīga, viņai daudz kas var iet garām. Saskaņā ar prognozi ir pienācis laiks izvērtēt aizejošo nedēļu. Nedēļā jāapkopo spēki un jāpaņem viss, kas pienākas Mežāža sievietei.

Sen iemītas takas mīlas laukā var kļūt par ērkšķainu ērkšķu krūmu. Neptūna spiediens Mežāža zvaigznājā negatīvi ietekmēs sievietes uzvedību. Ar šādu uzvedību radiem un mīļajiem nāksies samierināties vismaz uz nedēļu.

Pāvels Globa stāsta par svarīgām pārmaiņām Mežāža sievietes dzīvē. Ir vērts pieņemt, ka spiediens no kosmosa nebūs ilgs. Nedēļa, divas, līdz dzimtā planēta atgriezīsies pie apziņas. Mēģiniet izmest negatīvo enerģiju, piemēram, nodarbojoties ar sportu.

Sieviete Mežāzis slepus meklē spēcīgu vīrieša plecu. Zvaig”znu eksperti stāsta par redzamu pašapziņu tikai un vienīgi sabiedrībai. Bet patiesībā visu nedēļu sievietes iekšienē ir tikai rūpes. Ja vīrieti interesē šīs zīmes īpašais, tad viņam pienācis laiks uzņemties iniciatīvu un rūpes.

Sieviete Ūdensvīrs

Saskaņā ar prognozi, Ūdensvīra sieviete nedēļas sākumā pārāk lielu nozīmi piešķirs lietām, kas nav tik svarīgas. Saskaņā ar zvaigznēm ir nepieciešams izvēlēties pareizo orientieri un virzīties šajā virzienā. Steidzamie darbi pirmdien neļaus sievietēm mierīgi pievienoties kursam pēc nedēļas nogales. Zvaigžņu eksperti iesaka neatlikt svarīgas lietas uz vēlāku laiku un mēģināt atrisināt esošos pienākumus tajā pašā dienā. Otrdien gaisīgām sievietēm ir svarīgi mazāk tenkot ar draugiem. Zvaigžņu eksperti brīdina, ka baumas var sasniegt konkrēto personu.

Nedēļas vidū Ūdensvīram jācenšas mazāk nervozēt sīkumu dēļ. Visu nedēļu sievietes pārāk lielu nozīmi piešķirs tam, kas nav tik svarīgs. Ar aizraujošas vakara atpūtas palīdzību zvaigznājs spēs tikt galā ar stresu. Trešdien noderēs doties uz relaksējošu masāžu. Ceturtdien vai piektdien sievietēm svarīgi apmeklēt pirti un atjaunot iztērētos spēkus.

Piektdien Ūdensvīra sievietes būs pārāk uzbudināmas. Gaisīgās sievietes nedēļas beigās sāks kaitināt apkārtējie kolēģi un paziņas ar stulbiem jautājumiem. Atgūt savaldību nebūs grūti – galvenais ir veltīt laiku meditācijai vai pavadīt šo laiku svaigā gaisā. Nedēļas beigās Ūdensvīra sievietei ir lietderīgi būt kopā ar draugiem. Došanās ciemos vai naktsklubs ar draugiem ļaus izbaudīt dzīvi un izbēgt no radušajām grūtībām.

Sieviete Zivis

Noslēpumainā zvaigžņu dāma vēlas emocijas un jautrību. Garlaicība viņai jau sen traucē, ierastais maršruts darbs-mājas-darbs kļūst nepanesams. Nedēļas sākumā šķitīs, ka sieviete var gūt panākumus bez pūlēm. Tomēr tā nav. Nākamās nedēļas prognoze vēsta, ka būs jāpieliek daudz pūļu, lai tiktu pie kārotās “konfektes”.

Sieviete Zivis šonedēļ ir iekšēji un ārēji ļoti pievilcīga. Apkārtējie pamanīs viņas iekšējo starojumu un skaistumu. Daudzi kolēģi kļūs par faniem. Taču Zivis negrasās sevi lēti pārdot. Viņu parasto lētticību nomainīs viegls egoisms, un tas padarīs sievieti vēl pievilcīgāku.

Pāvels Globa pat atzīmē šīs sievietes kucīgumu tuvākajā nākotnē. Smaids, ar kādu viņa dzīvē nedarīs tās labākās lietas, citus uz viņu sadusmos. Bet Zivīm tas dziļi nerūpēsies. Viņiem vienkārši ir apnicis būt par vesti ikvienam, kurš vēlas raudāt.

Precētie pāri gatavojas atjaunot attiecības. Stagnācija mīlas attiecībās ar dzīvesbiedru beidzot pāries. Zivis uz 2 nedēļām iegrims sava dzīvesbiedra uzmanības lokā un būs nedaudz neizpratnē par to, kā viss atrisinājās pats no sevis. Galvenās īpašības, kas šonedēļ atšķirs zvaigžņu zīmju ģimenes pārstāves:

  • pozitīvs;
  • saprašana;
  • rotaļīgums;
  • laipnība.

Apstrādes plaknē lietas sakrīt ar nelielu stiepšanos. Zvaigžņnu eksperti vēsta, Zivīm arvien mazāk patīk spēlēt lomas karjeras jomā. Viņas labprātāk paliktu mājās, nevis iesaistītos procesā, kas neskar viņu intereses. Zvaigžņu eksperti iesaka būt pacietīgām, tagad nav īstais brīdis likt punktu uz i. Labāk nolaisties un nerādīties varas iestādēm.

Leave a Comment