Alla Pugačova sazinājās ar savu seno draugu Artemiju Troicki un atzina, ka ir gatava atgriezties uz skatuves

© Instagram / @alla_pugacheva_forum

Viņa gandrīz katru dienu parādījās zālē jaunā elegantā tērpā. Tajā pašā laikā Primadonna vienmēr sekoja jaunākajām modes tendencēm, un šī reize nebija izņēmums. Visi viņas tērpi bija rozā toņos. Arī skatītāji un zvaigznes fani nevarēja neatzīmēt, ka Primadonna atkal veikusi sevi plastisku un savilkusi ādu. Seja izskatījās ļoti svaiga un gracioza.

Kurā brīdī Artemijs Troickis un Alla Pugačova sarunājās, nav zināms. Artemijs dalījās, ka 2023. gada jūnijā viņš lidoja uz Izraēlu un Pugačovu tur redzēja vairāk nekā vienu reizi. Visi plāni joprojām slēpjas miglā, taču tas, ka Primadonna saviem faniem gatavo kārtējo pārsteigumu, ir zināms. Notikumi ap festivālu “Rendezvous” pagāja Troickim secen. Viņš to skaidroja ar to, ka viņš maz seko Eiropas laicīgajai dzīvei.

© Instagram / @by_culture

Kas attiecas uz Pugačovas plāniem, tad maz ticams, ka viņa atkal paņems mikrofonu un dziedās. Visticamāk, tas būs ražošanas vai mentoringa projekts. Iespējams, Izraēlā notiks arī modernās mūzikas un jauno izpildītāju festivāls Prima Donna vadībā. Iespējams, šajā projektā piedalīsies arī Artemijs Troickis, jo viņš vienmēr ir ļoti aktīvi cēlis jaunus projektus mūzikā un mākslā.

Lasi arī: Spoguļdatums 08.08: kā piepildīt savas vēlmes 2023. gada augustā

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 7. līdz 13. augustam: skauģi un ienaidnieki, daudziem centīsies atņemt veiksmi!

© Instagram / @alla_pugacheva_forum

Gaidīsim jaunus radošus projektus no tik brīnišķīgiem radošiem cilvēkiem. Viņu pieredze var palīdzēt vairāk nekā vienam jaunam izpildītājam kļūt populāram un veiksmīgam.

Leave a Comment