Deviņas neticamas patiesības par jūsu mīlestību, ko atklās miega pozas

Psihologi ir pārliecināti, ka pāru gulēšanas pozas var daudz pastāstīt par viņu attiecībām. Pēc tik sīkumiem var spriest par attiecību jūtām un stadiju.

Galu galā, kad mēs aizmigsim, ķermenis turpina “runāt”. Un pēc tā, kā naktī pārvietojaties un apgāžas, varat noteikt, vai tiecaties pēc tuvības ar savu partneri.

Varbūt jūs vēlaties vairāk neatkarības. Vai arī jūs viņam pilnībā uzticaties. Jūsu gulēšanas pozīcija jums par to visu pastāstīs.

Guļamvietas pāriem

Katras attiecības iziet cauri dažādām fāzēm, un tas atspoguļojas jūsu gulēšanas pozās. Apskatīsim, ko tie varētu nozīmēt.

Uz gultas malas

Jūs un jūsu partneris guļat pretējos gultas galos, bieži ar skatu pret sienu. Viens no jums var pieķerties gultas malai vai nokarināt vienu kāju.

Ja tas notiek reti, tad jums vienkārši nepieciešams labs miegs. Ja tas ir pastāvīgs stāvoklis, tad attiecībās kaut kas nav kārtībā. Nepieciešama saruna. Padomājiet par to, kas jums jāapspriež ar savu partneri.

Attālumā

Jūs guļat bez ķermeņa kontakta, katram ir vajadzīga sava telpa. Viens no jums dod priekšroku komfortam un tuvumam, otram ir nepieciešama telpa.

Bet, kā zināms, pretstati piesaista. Šķiet, ka jūsu pārī viss ir harmoniski. Vienkārši jūs un jūsu partneris lieliski saprotat, kas jums patīk. Viens otra komforts jums ir ļoti svarīgs.

Tu pieglaudies viņam pie paduses

Jūs abi guļat uz muguras un piespiežat galvu pret viņa padusi. Šī ir izplatīta gulēšanas poza, kas norāda uz vīriešu dominējošo stāvokli un sieviešu pieķeršanos. Nav nekā slikta.

Tomēr jums vajadzētu padomāt, vai šāds lietu izkārtojums jums ir piemērots.

Aci pret aci bez kontakta

Jūs guļat viens otram pretī, bet bez nozīmīga ķermeņa kontakta. Tas var nozīmēt, ka jūsu attiecības ir agrīnā stadijā. Šādiem pāriem joprojām ir ko teikt viens otram un viņi novērtē partnera perspektīvu. Novērtējiet šo harmoniju.

Mīlestības mezgls

Jūs guļat viens pret otru, kājas savijot. Šis mezgls brīnumainā kārtā atšķetinās līdz dziļam miegam. Šī poza runā par vienlīdzīgām attiecībām un slēptu erotisko spriedzi.

Tas, iespējams, liecina par ļoti spēcīgu pāri, kuram ir harmoniskas attiecības.

Viņš tevi pilnībā apskauj

Jūs varat pilnībā apmierināt savu vajadzību pēc apskāviena, un viņš izrāda savu aizsardzības instinktu un sirsnīgi sasilda jūs.

Lasi vēl: Es nekad neesmu redzējusi lielākus tomātus: divi gudri triki – ir arī daudz augļu, es ar prieku dalos

Ne visas pāru gulēšanas pozīcijas liecina par savstarpēju atbalstu tik daudz kā šī. Viņā ir tik daudz mīlestības un rūpju.

Tu viņu apskauj

Viņš parāda savu maigo pusi un vēlas, lai par viņu rūpējas. Jūs ar prieku pieņemat šo lomu maiņu un parādāt, ka esat moderna sieviete. Un tas ir lieliski. Mums visiem ir vajadzīgs atbalsts

Muguru pie muguras

Šī ir klasiska gulēšanas poza. Pāri, kuriem patīk tuvība un kontakti, bet kuriem ir svarīga personiskā telpa, parasti šādi guļ. Šajā pozīcijā valda harmonija un komforts. Tas ir ērts un vienlaikus intīms.

Holivudas apskāvieni

Viņš guļ uz muguras, un tu viņu apskauj kā kaķi, noliecot galvu uz viņa krūtīm. Kājas savītas. Šī poza ir raksturīga jaunajiem mīļotājiem. Tas izskatās ļoti skaisti, it īpaši filmās. Bet šādi gulēt ilgu laiku ir grūti un neērti.

Guļamvietas pāriem

Lai labāk izprastu savas attiecības, pievērs uzmanību tam, kā tu ej gulēt un kā mainās tavas gulēšanas pozīcijas. Iespējams, tas palīdzēs saprast, kad jāstrādā pie attiecībām un kad viss iet labi.

Protams, jūs nevarat uztvert gulēšanas pozīcijas kā nemainīgu patiesību. Dažreiz tas vienkārši meklē ērtu stāvokli, mēģinot gulēt. Bet kas zina, varbūt tas palīdzēs sakārtot attiecības. Veiksmi!

Leave a Comment