Es jautāju 3 sievietēm, kā vintāžas pārdošana Instagramā kļuva par pilnas slodzes karjeru

Ariane de Béchade no Imparfaite

FOTO: ARIANE DE BÉCHAD

Kā jūs nonācāt vintāžas karjerā?

Es strādāju Lanvin kā produktu menedžeris juvelierizstrādājumu un mazu piederumu jomā piecus gadus. Vintāža ir milzīgs iedvesmas avots modes namos, tāpēc manis iecienītos veikalos es nepārtraukti meklēju vintāžas dārgumus. Camille [Imparfaite līdzdibinātājam] ir vairāk uzņēmējdarbības fona – viņa strādāja pie L’Oréal dažādu zīmolu pārdošanā un mārketingā.

Es jau bija valkājusi daudz vintāžas, un Camille bija slima, redzot mani ar lielisku un unikālu apģērbu, ko es biju atradusi par neko. Mēs sapratām, ka medībām lietoto apģērbu veikalos ir vajadzīgs laiks un pūles, lai noteiktu pareizo apģērbu gabalu. Ideja ar Imparfaite bija padarīt vintāžu pieejamu tiešsaistē ikvienam, kam ir skaista izvēle, ko papildina stilīga ikmēneša skatu grāmata un viegli navigējama vietne.

Lasi arī: Horoskops 2018. gada jūlijam – neparedzami notikumi

Kur atrodat savus gabalus?

Imparfaite ir platforma, kurā mūsu profesionālo vintāžas tālākpārdevēju tīkls var reģistrēt savus labākos priekšmetus. Mūsu stilistu komanda pārliecinās, ka katrs gabals ir labā stāvoklī un ka viss vienmēr ir tendencē. Katru dienu mēs pievienojam daudzus jaunus gabalus, un katrs no tiem tiek rūpīgi pārskatīts un atlasīts.

Kā Instagram ietekmēja jūsu biznesu?

Instagram ir svarīga mūsu biznesa sastāvdaļa, jo tā mums radīja īstu kopienu. Instagram programmā mēs daudz sazināmies par jauniem gabaliem, jauniem sadarbības partneriem un jaunām izvēlēm. Tā ir arī priviliģēta vieta, kur mijiedarboties ar mūsu klientiem; viņi mūs ļoti iedrošina, bet arī sniedz mums atsauksmes, ieteikumus un kritiku. Mēs patiešām jūtam, ka viņiem ir enerģija!

https://www.instagram.com/p/Bj35hWAh8zm/?utm_source=ig_embed

Kāpēc vintāža pēkšņi ir tik populāra atkal?

Sievietes meklē unikalitāti un kvalitāti. Es domāju, ka mēs kļūstam neapmierināti par to, ka apģērbi ir vienādi un slikti kvalificēti, kas nekad nebeidzas. Mēs arī patiešām domājam, ka sievietes meklē emocijas pat tad, kad viņas pērk drēbes. Vintāža atgādina viņām par drēbēm, kuras viņu bērnībā mātes nēsāja. Mums visiem ir mīļotais priekšmets, kuru mēs nozogām no mūsu mātes vai mūsu vecmāmiņām; kleita vai jaka, kas joprojām smaržo kā viņu smaržas. Šie priekšmeti rezonē ar to, kas mēs esam – mūsu vēsturi.

Kādi ir jūsu iecienītākie vintāžas gabali?

Mūsu mīļākie brīnumaini momentuzņēmumi ir Austrijas kokvilnas blūzes, ziedu kleitas un, protams, Levi’s 501s.

Kuru jūs sekojat Instagram iedvesmai?

@inesmelia , @ luciacuesta_ , @emlabowe , @juliettelabelle , @breez_lance , @alwaysjudging un @sailorvenusdemilo .

Lasi arī: Finanšu horoskops 2018. gada jūlijam – pārskatiet vērtības

Kas ir jūsu iecienītākie vintāžas Instagram konti?

Mēs mīlam @ 80s_90s_00s iedvesmai no filmām un @janebirkindaily jo viņas stils ir mūžīgs.

Kā jūs nodrošināt, ka gabali izskatās vislabāk?

Mūsu Instagram ir par iedvesmu, sadarbojas ar vintāžas mīļotājiem un radām ikmēneša izvēli. Mēs izvēlamies attēlus, kas vislabāk atspoguļo mūsu vintāžas vienu no veidiem, kas pieejami mūsu mājas lapā.

Kādas ir jūsu mīļākās pilsētas, lai iepirktu vintāžas lietas?

Visā Francijā – it īpaši humpalu tirgus no mazām Francijas pilsētām.

https://www.instagram.com/p/BiomPBMFjbh/?utm_source=ig_embed

Diane Kari no Fripuijas Vintage

FOTO: FOTO: DIANE KARI

 

 

 

Kā jūs nonācāt vintāžas karjerā?

Tā kā es biju pusaudze, esmu mīlēju iet uz lietoto apģērbu veikaliem un labdarības veikaliem. Es nekad neesmu bijusi liela fantazētāja par ātru modi un dodu priekšroku atrast unikālu gabalu, nevis to, ko 10 000 citas meitenes valkā! Manā personīgajā kontā @ dianekari , tik daudzi cilvēki jautāja man, no kurienes manas drēbes nāca un gandrīz katru reizi atbildēju: “Atvainojiet, tas ir vintāža.” Tāpēc pagājušajā vasarā man bija ideja darīt to, ko jau darīju sev, citiem, un tā strādāja.

Lasi arī: Mīlestības horoskops par 2018. gada jūliju

Kur atrodat savus gabalus?

Visur! Daži gabali nāk no mana skapja, bet tas ir ikdienas darbs. Es dodos uz labdarības veikaliem katru reizi, kad redzu iespēju.

Kā Instagram ietekmēja jūsu biznesu?

Instagram ir tik svarīgs manam biznesam. Viss notiek šeit un tagad. Cilvēki nāk no visas pasaules. Tas ir brīnišķīgi. Es kuģoju visur. Dažreiz tas liekas, ka es ceļoju.

https://www.instagram.com/p/BgD2VO6AuW4/?utm_source=ig_embed

Kāpēc vintāža pēkšņi ir tik populāra atkal?

Visi uzdod man šo jautājumu, un es joprojām nevaru atbildēt, jo es jau ilgu laiku esmu bijusi milzīga vintāžas mīļotāja. Ātrā mode, iespējams, ir viens no lielākajiem iemesliem (un labs).

Kādi ir jūsu iecienītākie vintāžas gabali?

Džinsi, jo ir tik grūti atrast perfektus vintāžas džinsus, kas ir arī jūsu izmērs. Un drukāti krekli, noteikti.

Lasi arī: Lietas, kas jāizdara līdz 30 gadiem, lai nebūtu nožēlas

Kuru jūs sekojat Instagram iedvesmai?

@alyssainthecity , @nycbambi , @maria_bernard , @lamialand , @sailorvenusdimilo un @fhlurs .

Kas ir jūsu iecienītākie vintāžas Instagram konti?

@ courtyard_la , @lesfleurstudio un @losfelizshop .

Kā jūs nodrošināt, ka gabali izskatās vislabāk?

Es nedomāju par to; Es tikai to daru, kā es to gribu. Dažreiz tas izskatās labāk, un dažreiz es domāju, ka salikums nav īsti labs. Man joprojām jāstrādā šajā Instagram pasaulē.

Kādas ir jūsu mīļākās pilsētas, lai iepirktu vintāžu?

Ņujorka, Londona un Kopenhāgena.

Avots

COMMENTS

Leave a Comment