Kopš sāku labi pelnīt, attiecībās ar vīriešiem nav klājies labi, nevaru ciest kungus, kuri neko nav sasnieguši

Tad, saprotot, ka jūtas ir viena lieta, bet realitāte ir pavisam cita, es sāku izvēlēties savus puišus pēc principa “jo vecāks, jo labāk”. Garīgi, protams. Veci cilvēki mani neinteresē. Un pēc kāda laika es tiku pie šādas kopijas. Viņam viss bija stingri plānots, atbildība bija pārpildīta. Es neatceros, ka viņš kādreiz būtu kavējis sapulci vai būtu atteicies no saviem plāniem. Es jutos kā ar viņu aiz akmens sienas, tā ir taisnība, es atzīstu. Bet trieciens no tā bija kā akmens siena.

Iedomājieties, ka visa jūsu dzīve rit saskaņā ar grafiku. Katru sekundi. Nekāda pēkšņa jūtu pieplūduma, nekādas izkrāpšanas. Pat tad, kad devāmies atvaļinājumā uz kādu eksotisku valsti, man šķita, ka mans bijušais ir pastāvīgi saspringts. Atpūsties? Nu, iesim pēc grafika. Mēs sauļojamies no 8 līdz 11, tad nevaram – saule. Pastaigas tādās un tādās reizēs. Vēl labāk, nestaigājiet tikai kājām, bet nolīgstiet gidu, lai viņš jebkurā brīdī varētu pārvērsties par garlaicīgu faktu rokasgrāmatu. Tas ir vissvarīgākais atvaļinājumā – informācija par vietām, kuras esat apmeklējis. Protams, arī es to nevarēju ilgi izturēt.

No otras puses, šajā laikā es satiku interesantus cilvēkus, un viņi man palīdzēja attīstīties kā topošam uzņēmējam. Tas man ļoti palīdzēja nākotnē, un es iemācījos nopelnīt labu naudu. Sākumā bija nedaudz grūti, bet tad saņēmos un, tā teikt, izpletu spārnus. Ko es varu teikt par savu treniņu laiku? Bija ļoti neērti parādīties veiksmīgu cilvēku sabiedrībā, kuri nevēlas tevi pieņemt kā personību. Vai jūs zināt, ko es domāju?

Lasi arī: Teicieni par zvaigžņu zīmēm, kas atspoguļo visu to būtību

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 6. novembra līdz 12. novembrim: Dvīņi saskarsies ar nozīmīgiem notikumiem, Mežāzim nāksies pielāgoties pārmaiņām!

Dažreiz vīrieši sāka dalīties savās idejās un kādā brīdī pamanīja manu uzmanību. Viņu nākamā reakcija varētu būt atšķirīga, taču 2 varianti darbojās visvairāk. Pirmkārt: ar āķi vai ķeksi man lūdza atnest kaut ko dzeramu vai, aizbildinoties, deva mājienu, ka svarīgas vīriešu sarunas ir jārunā tikai vīrieša klātbūtnē, un es varu darīt citas lietas.

Vai arī otrādi. Viņi skatījās uz mani tā, it kā es būtu mīlīgs dzīvnieks, kurš nekad agrāk nebija redzēts, un pastāstīja par visiem saviem turpmākajiem plāniem. Pilnīga aizmirstība par to, ko es tobrīd daru. Šādos gadījumos centos visu iespējamo atcerēties, kas man varētu noderēt nākotnē. Un tad veicu riskantus ieguldījumus. Riskanti, jo jebkurš solis man toreiz bija līdzvērtīgs ieiešanai all-in. Visu vai neko. Bet, kā jūs droši vien jau uzminējāt, spēle bija sveces vērta.

Tomēr tagad man ir jauna problēma. Vīrieši attiecībās. Fakts ir tāds, ka mans finansiālais stāvoklis neļauj man sākt attiecības ar parastiem vīriešiem. Par ko? Garīgi viņi man kļuva kaut kā pretīgi. Tagad es redzu visus viņu mīnusus un pat nespēju kļūt par man īstu apgādnieku. Turklāt ir pat tādi, kuri tomēr vēlas sievieti ielikt saimniecības ķēdē “pie ģimenes pavarda”, lai viņiem būtu ērti mājā ienest vidējo algu valstī. Ko, starp citu, es varu nopelnīt dienā un pat nejust apmierinātību.

Kā tev šis patīk? Tagad es redzu, ka lielākā daļa vīriešu, ar kuriem es pavadu laiku kopā katru dienu, būtu trūcīgi, ja atrastos sievietes vidē. Godīgi sakot, kam viņiem tērēt savu algu, ja viņiem vienkārši nekas nav vajadzīgs? Bez kosmētikas. Nomazgāju seju, iztīrīju zobus un, ja paveicās, parfimēju ar Ruslan odekolonu. Tas ir viss. Starp lietām ir ikdienišķs uzvalks, kas nav mainījies gadu desmitiem, un kaut kas līdzīgs uzvalkam “iziet”. Šī jaka un bikses acīmredzot tiek nodotas no tēva dēlam. Un viņiem pietiek, bet visi uzskatītu sievieti par traku, nekoptu skopuli!

Taču es neatbalstu domu, ka arī sievietēm jākļūst nekoptām. Nē! Sievietes var rūpēties par savu izskatu, cik vien sirds kāro. Vīriešiem ir jāiemācās izskatīties normāli. Un rūpējieties par apkārtējo telpu. Kosmētiskā remonta veikšana nav obligāta, bet gan prieks. Viņu vienkāršība, manuprāt, nav nekas vairāk kā ikdienas dzīves primitīvisms. Cilvēki tā dzīvoja pirms tūkstoš gadiem, bet šķiet, ka esam attīstīti un moderni, vai ne?

Kopumā mūsdienu veiksmīgai meitenei ir ļoti grūti atrast partneri. Vai nu visi jau ir sakārtoti, vai līgavainis jau ir pensijas vecumā, vai arī viņš ir gudrs, veikls un veiksmīgs, bet viņš pats vēlas atrast cienīgu vīrieti. Tā, starp citu, ir izplatīta problēma. Un tas arī viss, ne tālāk. Nu, pastāstiet man, dārgie. Vai man nav taisnība. Vai mūsdienu pasaule nav radīta vīriešu ērtībām? Ja pat savā situācijā es joprojām neredzu pie apvāršņa cienīgu partneri ? Un tu saki, ka vīriešiem attiecību ziņā ir grūti. Bet viņiem vismaz tādas ir!

Leave a Comment