Merkurs Lauvā no 2023. gada 11. jūlija līdz 27. jūlijam: labākie padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, lai nezaudētu veiksmi

Lauva

Atrodot Merkuru savā zīmē, Lauvas iegūs daudz noderīgu lietu: motivāciju, spēku, harizmu. Planētas barotā enerģija padarīs šos cilvēkus gudrākus, dos viņiem izturību un spēju rast risinājumus vissarežģītākajām problēmām. Tāpat Merkurs Lauvā palīdzēs atbrīvoties no ilūzijām, kas ir ārkārtīgi svarīgi. Lauvām bieži ir galva mākoņos un šķiet, ka viņi ir ideāli. Planētas enerģija nolaidīs tos no debesīm uz zemi, taču darīs to ļoti uzmanīgi un maigi. Lauvas sapratīs, ka ir kļūdījušies kādā ļoti svarīgā lietā, taču izrādās, ka viņi ar laiku paspēs soli atpakaļ vai sāņus.

Jaunava

Jaunavām patīk spēcīgs Merkurs neatkarīgi no tā, kurā zīmē tas atrodas, jo tas ir viņu galvenais patrons. Viņi kļūs labāki katrā ziņā – gudrāki, harizmātiskāki, vērīgāki, stiprāki kā indivīdi. Sākas viņu laiks, kurā varēs sākt nodarboties ar ārkārtīgi svarīgām un atbildīgām lietām. Zvaigžņu eksperti stingri iesaka tērēt laiku kaut kam, ko nevar atlikt uz vēlāku laiku, ja Jaunavas pēdējā laikā ir slinkojušas (tas ir maz ticams, bet tas ir iespējams), tad planēta palīdzēs viņiem savest kopā, iegūt motivāciju.

Svari

Svari var un pat vajadzēs iesaistīties pašpārbaudē. Merkurs palīdzēs šiem cilvēkiem saprast, kādas bija galvenās turpmāko dienu un nedēļu kļūdas. Svari varēs atvērt acis uz visu, kas notiek, un saprast, kur viņiem tas ir jāpaspiež, un kur “atlaist gāzi”. Tajā pašā laikā Merkurs iemācīs viņiem nekrist galējībās, kas arī ir ārkārtīgi svarīgi šīs Gaisa zīmes cilvēkiem. Svari varēs vienu lietu, un izvēlēties šo nodarbi jau 11.-12. Viņi, visticamāk, noteiks prioritātes un arī saprot, kas viņiem dzīvē jādara tālāk.

Skorpions

Gudrs, laipns, gudrs – tie visi ir vārdi. Skorpionu apraksts nākamo divu nedēļu laikā. Visiem, kam tas ir liegts, Merkurs palīdzēs to atrast. Diemžēl Skorpioni joprojām var iekrist kāda cita ietekmes lamatās, kas viņus atgrūdīs un neļaus spert vienu soli uz priekšu. Jādomā ar savu galvu, un arī ļoti saprātīgi ir pieņemt kāda cita palīdzību, ignorējot un izmetot no dzīves cilvēkus, kuri uzspiež savu viedokli, neļaujot Skorpioniem attīstīt savu redzējumu par pasauli, likteni un dzīvi. Jums jābūt tuvu jaukiem un laipniem cilvēkiem.

Strēlnieks

Strēlnieks, tāpat kā daudzi citi citu zīmju cilvēki, spēs atrast mīlestību un vienkārši nodibināt jaunas noderīgas paziņas. Viņu darbu un projektu pozitīvais rezultāts būs redzams tuvākajā laikā. Merkurs palīdzēs visiem cilvēkiem, kas dzimuši šīs Zīmes kontrolē, noskaidrot, kur “suns ir aprakts”. Šis ir radošā uzplaukuma periods, ko Strēlnieki varēs realizēt simtprocentīgi, ja nebūs slinki. Dzīvsudrabs viņiem nepalīdzēs pārvarēt slinkumu, bet virzīs pa ceļu, kas ir vismazāk postošs.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai neiekļūtu neveiksmēs, nāksies pabeigt iesākto steidzami

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: neuzņemieties vairāk kā varat izdarīt!

Lasi arī: Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai gūtu panākumus būs jāstrādā smagi!

Mežāzis

Mežāži pārstās mocīt ļaunu domu gūzmu, ko izprovocēs Merkurs Vēža zīmē. Lauvā planēta kļūs pozitīvāka. Šīs Zīmes cilvēkus nekas nenovērsīs no viņu lietām un rūpēm. Viņi spēs tikt uz priekšu biznesa jomā, kā arī gūt panākumus mīlestībā. Šiem cilvēkiem būs vieglāk izteikt savas domas un jūtas, kas ir ļoti labi, jo lielākajai daļai Mežāžu ar to, visticamāk, jau iepriekš bija kādas problēmas. Cilvēki tos labāk sapratīs, sajutīs un pieņems lēmumus, lai kādi tie būtu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir jāuzmanās no trim lietām: dīkstāves, izmisuma un bezdarbības. Neviens ienaidnieks nevar radīt viņiem tik daudz problēmu, cik šie trūkumi var radīt. Jā, dažreiz mēs vēlamies izklaidēties. To var un vajag darīt, taču nevajag iet pārāk tālu, izklaidējoties uz finanšu un darba rēķina. Dažreiz mēs zaudējam drosmi, taču tajā nav nekā slikta, ja vien mēs ar to cīnāmies. Arī bezdarbību var piespiest, īpaši, ja ir svarīgi sagaidīt mirkli un nesteigties. Tagad ir laiks, kad steiga var būt ārkārtīgi nomākta.

Zivis

Zivis Merkura pārejā cauri Lauvas zīmei varēs virzīt kalnus tur, kur vakar būtu samierinājušies ar sakāvi un vienkārši padevušies. Šis ir ideāls laiks darbam, lai mēģinātu padarīt savu dzīvi labāku, patīkamāku. Var veikt remontu, pārvākšanos, tīrīšanu. Vissvarīgākais ir darīt to, ko vēlaties. Pienākumi arī ir jāpilda, bet tie ir jāatšķaida ar tām lietām, kas patiešām sniedz prieku. Zivis var sākt uztraukties arī par problēmām, kas iepriekš tās nemaz netraucēja. Jums nevajadzētu no tā baidīties.

Katrai Zvaigžņu zīmei ir savas enerģētiskās īpašības. Katrs no mums savā veidā reaģē uz konkrētas planētas stāvokļa izmaiņām, tāpēc vienmēr jāatceras, ka var notikt kaut kas neparedzams. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka Merkurs Lauvā ir zināmā mērā neparedzams. Gatavojieties tam.

COMMENTS

Leave a Comment