Pamanīju, kā vīramāte man kaut ko piebēra tējā, nolēmu pa kluso samainīt krūzes

Labi mērķi ne vienmēr nozīmē pieņemamas metodes to sasniegšanai. To bieži var redzēt ģimenes lokā, kad vecākais kaut ko aizliedz jaunākajam.

Vai arī liek viņam kaut ko darīt savas nākotnes labā. Tas notiek pat tad, ja jaunākais ir pieaudzis neatkarīgs cilvēks.

Tomēr, ja vecākais (vai, pareizāk sakot, vecāki) jau ir nolēmis palīdzēt, tad palīdzība būs. Neatkarīgi no tā, vai citi to vēlas vai nē.

Viola vienmēr zināja, ka viņas vīramātei Ainai, viņa īpaši nepatīk. Viņa vienmēr uzskatīja, ka viņas dārgais dēls ir pelnījis labāko sievieti.

Tas ir, tas, kas patiks pašai Ainai. Un viņai jau bija prātā – vecas draudzenes meita, kas veiksmīgi pabeidza universitāti un bija priekšzīmīga meita. Protams dēls neatbalstīja mātes iniciatīvu.

Renārs iepazinās ar Violu, pateicoties saviem draugiem. Mīlestība iespēra abos kā zibens. Viņi satikās 2 gadus, pirms Renārs bildināja, un Violu un viņa atbildēja ar jā.

Lasi arī: Paņēmu pie sevis savu veco māti un paprasīju, lai viņa atdod man pensiju, izcēlās skandāls

Protams Ainai šajā sakarā bija lieli iebildumi, viņa nesaprata, kā viņas dēls viņai to var nodarīt un izvēlēties tādu nolaidīgu meiteni.

Viņa daudzas reizes mēģināja pārliecināt savu dēlu apprecēties ar viņas izvēli. Bet viņš bija nelokāms. Atlika tikai pieņemt un izspiest no situācijas visu, kas bija iespējams. Proti, neapmierinātība, pārmetumi un glīti mājieni dēlam, ka šī sieva ir slikta izvēle.

Par laimi, Renārs un Viola dzīvoja citā pilsētas daļā un ar Ainu tikās ne pārāk bieži. Tomēr, kad viņa ieradās, Violai bija grūti. Tomēr viņa bija laipna un optimistiska meitene. Tāpēc iemācījās vīramāti un viņas pārmetumus uztvert kā neatņemamu dzīves sastāvdaļu, kuru var ignorēt.

Kad visas ikdienas dzīves un mājokļa iekārtošanas tēmas bija izsmeltas, Aina pārcēlās uz lielāku tēmu.

– Pastāsti man, Renāriņ, kā tas nākas, ka jūs tik ilgi esat kopā, bet jums nav bērnu?

– Mammu, mēs ar bērniem vēl nesteidzamies.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

COMMENTS

Leave a Comment