Vai kārtīga sieviete var pati uzaicināt vīrieti uz pirmo randiņu, nevis gaidīt, kad viņš izlems?

Romantika un mīlestības attiecības ir diezgan savdabīga sfēra, kurā pastāv savi noteikumi un likumi. Tradicionāli ir gadījies, ka vīrieši vienmēr ir bijuši aktīvā puse šādās attiecībās, piedāvājot savu kompāniju sievišķajai pusei. Bet laika gaitā, kā tas bieži notiek, dogmas sāka pamazām izzust, un tagad neviens neliedz meitenēm pašām būt aktīvām. “ Es uzaicināšu vīrieti ciemos ” – iepriekš šāda frāze būtu izklausījusies vulgāri. Tagad tā ir norma, kas vispārpieņemta visā civilizētajā pasaulē.

Cita lieta, ka dažas meitenes vienkārši nevēlas pašas spert pirmo soli. Un viņām ir vesela virkne iemeslu un attaisnojumu tam. Nu kāpēc gan ne? Ja sirds saka “jā”, smadzenes vienmēr var atbildēt “nē”, un tas notiek. Bet šodien mēs vēlētos aplūkot dažus sieviešu “blokus” un to, kāpēc tie vispār pastāv. Savukārt tām, kas sapratušas savas jūtas un noskaņojumu, pastāstīsim, kā visizdevīgāk uzņemties iniciatīvu pret sev tīkamo vīrieti. Nu, tiešām nav laba doma viņam dāvināt ziedus.

Uzaicināšu vīrieti ciemos

Kāpēc ne?

Vairāki no visizplatītākajiem un banālākajiem iemesliem, kāpēc meitene nevēlas spert pirmo soli, pat ja viņu ļoti interesē jauns vai ne tik jauns vīrietis.

Lasi arī: Lai atbrīvotos no lāsta un negatīvisma, jāņem viena lieta un jāiet ar to tualetē

Lasi arī: Ja kaķis savam saimniekam atnes grauzēju zobos, ko tas nozīmē?

Stereotipi . Kopš neatminamiem laikiem ir vispāratzīts, ka tikai cēls bruņinieks var uzaicināt savu sirdsdāmu “kaut kur atpūsties”. Pretējā gadījumā visa maģija pazudīs, ļaunais pūķis ielidos un visus apēdīs. “Tā tas bija ar maniem vecvecākiem, un tā tas būs ar mani, punkts!” Nu jā, kādreiz tā bija. Bet pasaule mainās, mainās attiecības. Galu galā, spriediet paši, pirms tam meitene nevarēja atstāt māju bez tēva atļaujas. Un šodien tūkstošiem veiksmīgu biznesa sieviešu var redzēt birojos, restorānos un jebkur.

Tātad mēs izdarām secinājumus: ja sieviete pati spēj nopelnīt naudu, nodarbojas ar radošumu, modi un to, kas viņai patīk. Vai viņa pati nevar spert pirmo soli un uzaicināt vīrieti, kurš viņai patīk, kaut kur aiziet iedzert kafiju? Protams.

Bailes tikt noraidītai“Kas notiks, ja viņš man pateiks “nē”, tas ir tik liels kauns! Tādas domas rodas piektklasniekiem pirms pirmās skolas diskotēkas. Bet pieaugusi un gudra sieviete? Ha! Paskatieties apkārt, paskatieties uz puišiem un vīriešiem: starp tiem ir resni, tievi, tie, kas par sevi nemaz nerūpējas, un citi. Vai jūs redzat kaunu viņu acīs? Tur garām gāja vīrietis, pusotru metru garš. Bet pleci iztaisnoti, acīs deg uguns. Staigājoša pārliecība skolas izmēra jakā. Vai jūs zināt, cik reizes viņš tika noraidīts? Miljons! Un nekā, nekādu kompleksu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment