Vai kārtīga sieviete var pati uzaicināt vīrieti uz pirmo randiņu, nevis gaidīt, kad viņš izlems?

 

Visas šīs bailes ir saistītas ar zemu pašnovērtējumu. Ir pienācis laiks sākt vairāk novērtēt sevi un vienkārši ieklausīties savā iekšējā balsī. Dzīve mīl pārliecinātos. Bet, lūdzu, nejauc pārliecību ar narcismu un egoismu. Tas ir pavisam savādāk.

Neskaidrība par jūtām . “Ko darīt, ja viņš mani redz tikai kā draugu?” Nu ko tad? Vēsture vēl nezina par gadījumiem, kad puisim tika dots romantikas mājiens, un tāpēc viņš pārtrauca sazināties ar savu draudzeni. Jā, filmās un seriālos jauniešu auditorijai tas notiek visu laiku, bet tas ir tikai tāpēc, lai slinki scenāristi varētu sagrozīt sižetu un neko vairāk. Reālajā dzīvē šādus jautājumus uztver daudz vieglāk.

Vispirms jāpārvar iekšējās barjeras, un tad jāskatās uz rezultātu. Vīrieši pēc savas būtības nemēdz visu sarežģīt, tāpēc ar viņiem jārīkojas atbilstoši.

Uzaicināšu vīrieti ciemos

Loģiski būtu uzreiz pašai izlemt, kur tu un tavs puisis dosies uz pirmo randiņu. Nevajag izdomāt visādus romantiskus sīkumus “Lēdija un klaidonis” stilā, tas tiešām ir lieki. Bet, lai jūs abi justos ērti, pacentieties noskaidrot izvēlētā intereses un vaļaspriekus. Būtībā tās nav oriģinālas, tāpēc piedāvājam Jums populārākās tikšanās vietas.

Piemēram, tā varētu būt regulāra pastaiga. Kas tam vainas? Laikapstākļi joprojām atļauj. Staigāt, izstaipīties. Ja jūs abi cienat sportu, jūs pat varētu doties īsā skrējienā. Nav nekā slikta. Tajā pašā laikā varēsi novērtēt izvēlētā sportisko formu. Izvēlieties kādu gleznainu vietu, piemēram, parku vai laukumu. Krastmala atkal ir piemērota. Un siltākajos mēnešos jūs pat varat sarīkot nelielu pikniku. Ārā ēdiens garšo labāk.

Lasi arī: Lai atbrīvotos no lāsta un negatīvisma, jāņem viena lieta un jāiet ar to tualetē

Lasi arī: Ja kaķis savam saimniekam atnes grauzēju zobos, ko tas nozīmē?

Ja jūsu izvēle attiecas uz sportistu vai atlētu, tas ir vēl labāk. Nav nepieciešams lauzt smadzenes par to, kas viņam būtu interesants: kopā doties uz futbolu vai basketbolu. Atkarībā no tā, uz kuru maču ir ērtāk nokļūt jūsu pilsētā. Pat ja jūs pašu tas viss ne pārāk interesē, uz pjedestāla jūs iepazīsiet savu pavadoni no jaunas, emocionālas puses.

Vai jūs abi neesat sporta fani? Tad klasika: teātris vai kino. Pat izstāde ir lielisks tikšanās brīdis. Tādā veidā jūs varat atrast kopīgas intereses kādā mākslas veidā un izveidot patīkamu sarunu. Daudzi puiši un vīrieši šādus hobijus patur pie sevis un nevēlas ar tiem dalīties. Bet īstajā vietā viņi atvērsies, to nezinot. Galvenais ir izrādīt interesi un būt nedaudz drosmīgākai. Un viss izdosies!

Atvainojiet, es nevaru

Ja jūs (maz ticamā gadījumā) saņemat atteikumu, sliktākais, ko varat darīt, ir dusmoties. Tiešām, kāpēc? Protams, uzreiz gribas visu uztvert personīgi. Bet šī ir pirmā kļūda. Galu galā, iespējams, puisim jau ir draudzene, vai arī viņš pats nesen piedzīvoja šķiršanos. Šajā gadījumā piedodiet, bet viņš vienkārši nevar rīkoties citādi.

Neuzstājiet un mēģiniet atkal un atkal. Tas var tikai pasliktināt situāciju, izraisot pilnīgu komunikācijas pārtraukšanu. Un kam tas vajadzīgs? Noteikti ne jums. Jūs vienmēr varat palikt, ja ne draugi, tad noteikti labi paziņas. Starp citu, ja jūs pats vēlaties nogriezt visus galus, tad šī arī nav labākā ideja. Tikai kāpēc, ja tas liek jums izskatīties slikti? Saglabājiet savas emocijas vēlākam laikam. Vēl labāk, vienkārši pamājiet ar roku. Dzīve turpinās.

Nu, pati pēdējā lieta. Gadās, ka pat visvīrišķīgākais vīrietis kādā brīdī var vienkārši apjukt un atteikt. Un nākamajā dienā viņš piezvanīs, izliksies, ka viņam ir nepareizs numurs, un personīgi uzaicinās kaut kur doties. Jā, arī viņi ir miesa un asinis, un viņiem ir emocijas. Tāpēc nevajadzētu priekšlaicīgi izspēlēt savu iekšējo drāmu. Labāk ir padomāt par to, kur tagad vēlētos doties un vai tiešām to vēlies. Karote ir ceļā uz vakariņām, taču jūsu garastāvoklis var būt tik nepastāvīgs!

Leave a Comment