Viņa 35 gadu vecumā dzemdē savu piekto bērnu, sāp sirds par šiem bērniem

 

Reiz viņi tik skaļi strīdējās, ka izturēt jau nebija iespējams. Jā, un līdz pusnaktij tas bija. Man tajā dienā bija nenormāli spēcīgas galvassāpes. Vispār vairs neizturēju un nolēmu aiziet pie kaimiņiem, palūgt uzvesties klusāk. Atbildē es saņēmu rupjības un pavēli aizvērt muti ciet.

Neapmierināta es nekavējoties izsaucu policiju. Policija tiešām ir īsti malači, viņiem izdevās nomierināt kaimiņu. Pēc šī incidenta es pat pārtraucu ar viņu runāt. Bet Baiba kļuva vēl skumjāka nekā parasti.

Kā palīdzēt kaimiņienei

Kādu dienu es redzēju lielu zilumu uz kaimiņienes kakla. Man palika bail par viņu. Es precīzi zināju, no kurienes viņš nāca. Bet ko es varētu darīt lietas labā? Kad todien veikalā satiku Baibu, jautāju, vai viņai nav vajadzīga palīdzība. Mūsdienās ir daudz centru, kas palīdz sievietēm un viņu bērniem.

Bet Baiba pārliecinoši paziņoja: “Ak, vai jūs par to runājat? Jā, tikko nokritu, viss kārtībā. Jums nav jāuztraucas.” Es nezināju, ko darīt. Es nepiespiedīšu viņu pieņemt manu palīdzību. Tomēr mēs runājam par pieaugušu sievieti, kurai ir sava galva uz pleciem.

Manai kaimiņienei pēc pāris mēnešiem jādzemdē. Es skatos uz viņas bērniem, un kļūst skumji par viņu likteni. Šeit nav ne runas par laimīgu bērnību. Nabaga bērni, iespējams nepietiekami ēd, visi tādi bāli. Un apģērbus novalkā viena pēc otra!

Bet pats trakākais nav pat tas, bet gan tas, ka pirms 2 nedēļām viņas vīrs aizgāja mūžībā, tromba dēļ. Esmu pārliecināta, ka Baiba nav sapņojusi kļūt par atraitni 35 gadu vecumā ar pieciem bērniem. Man nav ne jausmas, ko viņa darīs tālāk. Bet man viņas nemaz nav žēl. Es nekad neesmu sapratusi cilvēkus, kuriem ir tik daudz bērnu, nedomājot par savu nākotni.

Bet bērni to nav pelnījuši! Kas viņus tagad sagaida?

Dzīves gudrība: ko šis stāsts mums māca?

Pirms bērna piedzimšanas ir divreiz jāpadomā, vai esat gatavs uzņemties atbildību par citu dzīvi. Nepietiek tikai ar bērnu. Ir svarīgi, lai būtu visas iespējas iepriecināt savus bērnus, nostādīt viņus uz kājām un dot viņiem labu izglītību.

Lasi arī: Ekstrasenss lika šo lietu nolikt zem gultas, lai melnā līnija dzīvē beigtos

Vai Baiba to visu spēs? Diez vai. Skaidrs, ka viņa bija vardarbīgu attiecību upuris. Mēs precīzi nezinām, kas īsti notika viņas dzīvē un kāpēc viņa neatrada sevī spēku atrisināt problēmu ar vīru. Tomēr tagad viņai vēl ilgi būs jācīnās ar savas rīcības sekām.

Pastāsti mumus, ko tu domā par šo stāstu no dzīves?

COMMENTS

Leave a Comment