Zvaigžņu zīmes totēms: jūsu patrons dzīvnieks, kas nesīs veiksmi jums

Lauva

No pirmā acu uzmetiena Lauvām viss šķiet vienkārši, bet ne tikai plēsēju karali var izmantot kā totēmu. Tas var būt jebkurš kaķu pārstāvis, kā arī bruņurupucis – majestātisks un nesteidzīgs.

Jaunava

Jaunavas labākais draugs no dzīvnieku pasaules var būt bite vai skudra. Gan tie, gan citi nenogurstoši strādā blakus dzīvojošo labā. Reizēm Jaunavām arī iesaka kā totēmu izvēlēties bebru.

Svari

Šai zīmei skaistumam nav robežu, tāpēc tāds graciozs dzīvnieks kā pāvs būs lielisks totems. Labs totems Svariem var būt delfīns, lapsa vai tīģeris.

Skorpions

Skorpioni ir kareivīgi, bet mierīgi, ja nekas neapdraud viņu mājas un mīļos. Tāpēc vislabākais totems viņiem būtu kaķis, lācis vai vilks.

Strēlnieks

Strēlnieki ir ceļotāji, nervozi un enerģiski cilvēki, kuri vienmēr zina, kur atrasties, lai gūtu veiksmi. Labākais variants viņiem kā totēms būtu ērglis vai zoss.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuri nekad nekļūs par draugiem, lai arī kā censtos

Lasi arī: Spēcīgāko zvaigžņu zīmju pārstāvju saraksts: uzzini vai tu esi starp tiem?

Mežāzis

Šie cilvēki ir ļoti pievilcīgi un sapņo dzīvē daudz sasniegt, tāpēc viņu totems ir alnis. Šis majestātiskais dzīvnieks ienes Mežāzim pašapziņu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir ļoti pašpārliecināti un vienmēr iet uz priekšu saviem mērķiem. Zvaigžņu eksperti iesaka kā totēmu izmantot vērša vai degunradžu figūriņu. Viņu enerģija pabaros Ūdensvīru, norādot uz pareizā ceļa.

Zivis

Šie cilvēki mīl peldēties savā jūrā, slēpjoties no visiem un visa, tāpēc viņiem piestāvēs zivs vai ermine. Lieliska izvēle būtu arī lapsa vai valis. Izvēle ir atkarīga no personīgajām vēlmēm.

Totēmi joprojām ir aktuāli, viņi meklē patronāžu, tos izmanto arī kā talismanu un amuletu. Jūsu dzīvnieka figūriņa dos jums sirdsmieru un pašapziņu, kā arī palīdzēs piesaistīt veiksmi.