Stilisti nosauca vairākas lietas, kas tieši kliedz par sievietes vecumu; ir pienācis laiks no tām atvadīties

Šalles katram gadījumam

Neviens iepriekš neuzskatīja par apkaunojošu valkāt šalli gan ziemā, gan vasarā. Tas sasilda jūs aukstumā un eleganti papildina jūsu izskatu randiņā. Taču mūsdienu modes tendences aicina vairs nevalkāt šalles estētisku apsvērumu dēļ. Šie nekaitīgie aksesuāri to īpašniekam var likt izskatīties vismaz 10 gadus veci. Tāpēc dizaineri iesaka valkāt šalles tikai paredzētajam mērķim, līdz mode tos atkal atgriezīs tendencēs.

Lasi arī: Teicieni par zvaigžņu zīmēm, kas atspoguļo visu to būtību

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 6. novembra līdz 12. novembrim: ja izdosies uzlabot savu karmu, laime nebūs ilgi jāgaida!

Apspīlētas lietas

Nav nekas slikts, ja cenšaties paspilgtināt savu figūru ar apģērbu. Tā ir vesela zinātne! Izvēloties pareizo apdruku, drapējumu un siluetu, jūs varat novērst uzmanību no problēmzonām un koncentrēties uz izdevīgākām. Cita lieta, kad cenšamies iespiesties svārkos vai jakā par vienu izmēru mazāku, lai izskatītos slaidāki. Lietas, kas iedziļinās sievietes figūrā, nekad nevienu nav padarījušas vizuāli jaunāku.

Milzīgi jakas

Pēdējos gados mode ir bijusi jutīga pret pārmērīgu izmēru. Tas ir ērti un atbilst dzīves ritmam lielpilsētā, kad jums ir jāatrodas duci vietās un jāizskatās stilīgi (netērējot stundas, izvēloties pareizo stilu). Bet, runājot par lielizmēra izstieptiem trikotāžas jakas, modes dizaineri aizver acis ar sāpēm.

Protams, neviens neaicina atbrīvoties no siltām drēbēm, bez kurām ir grūti izdzīvot mūsu bargās ziemas. Lai izskatītos moderni un neizskatītos vecāka, jums vienkārši jāizvēlas pareizā silueta jaka. Dodiet priekšroku klasiskajiem modeļiem ar pogām. Tie izcels tavu figūru un saglabās siltumu ziemas aukstumā.

Lai izskatītos jauna 40 un 55 gadu vecumā, jūs, protams, nevarat atrisināt problēmu tikai ar apģērbu. Turklāt ne sejas maskas, ne nogurdinoši treniņi, ne diētas nevar pagriezt laiku atpakaļ. Pat dārgām kosmētiskām procedūrām ir maz izredžu, ja sirdī mīt ilgas, skumjas un neapmierinātība ar sevi. Sirsnīga mīlestība pret dzīvi, kas sniedz šo īpašo iekšējo gaismu, var uzturēt jūs jaunu. Piekrītat?

Leave a Comment